Айпад мини Wi-fi или Айпад 2 3G 32 GB
Айпад мини Wi-fi или Айпад 2 3G 32 GB
Здравейте искам да попитам каква е разликата междо Айпад 2 3G 32ГБ. и Айпад мини 16 ГБ Wi-fi
кое е по добро ? искам да си взема,но мисля да взема Айпад мини но не съм сигорен искам да знам кое по добро да не съжалявам после. разбира се ще взема от втора ръка.Благодаря
кое е по добро ? искам да си взема,но мисля да взема Айпад мини но не съм сигорен искам да знам кое по добро да не съжалявам после. разбира се ще взема от втора ръка.Благодаря
Re: Айпад мини Wi-fi или Айпад 2 3G 32 GB
По-голямото с повече памет !
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
А като процесор дисплей
Процесора и качествата на екрана са еднакви, но на мен лично мини ми идва малък за таблет. Телефона ми е 4.7 инча вече 
Моя съвет обаче е да се насочиш към по новите модели - новата iOS, програми и игри искат сериозни ресурси - ipad air / mini retina поне

Моя съвет обаче е да се насочиш към по новите модели - новата iOS, програми и игри искат сериозни ресурси - ipad air / mini retina поне
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Благодаря.
Имам ги и двата модела и са супер отиваш в магазина и гледаш кой ще ти пасне най много като размери ,ако не се лъжа двата са сходни характеристики само айпад 2 е малко по стар модел
- TheOriginal
Мда, като им сложиш iOS 8 супер стават направо!
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iOS 8 работи супер зле на всякакви стари iPad, направо дразни. Мисля че ако се купува нещо сега, трябва да е поне от iPad 4 нагоре или iPad Mini 2. Моя iPad 3 го обнових до iOS 8.1.2, правих му всякакви оптимизации и пак не ми харесва как работи, може би това е целта на Apple, да се дразнят хората и да си купуват най новите устройства.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
да има нещо вярно в това което казва колегата за айос 8 за айпад 2. мисля че работи супер зле.взех си айпад 2 64 Гб за аколо 290 лева. с айос 8.1.2 версия. ако беше с айос 7 или по стара версия щеше да е по добре. но това мие касмета.!!! благодаря на всички за хубавите коментари.
Имам ги и двата модла работят супер даже айпад 2 го имам от както излезе на пазара нямам проблем нито с батерията нито със софтуера работи супер
Имам ги и аз двата модела.Искам да кажа,че сега след ъпдейта 8.1.3. Ipad 2 работи перфектно.Имам го от когато го пуснаха.Няма проблеми вече толкова време и то при сериозно натоварване.На минито камерата обаче е по добра.
Iphone SE Ipad Mini