iPhone 6
Re: iPhone 6
От Щатите няма просто защото идва със сим карта пъхната в телефона.
-
Която явно се предполага, че никога няма да бъде извадена. Както пишеше на някои от старите GEVEY - "Once use, life relaxed" 

-
iPhone 6 USA import
Здравейте !
Интересувам се от особеностите на щатските iPhone 6- ци и работата им в България, защото имам възможността да закупя такъв без подписване на план към даден оператор- 64 GB Silver. Въпросите ми са: независимо, че апаратът ще бъде закупен без план и договор към оператора, ще бъде ли NeverLock и ще ми бъде ли нужен Turbo SIM за използването му в България ? Каква е политиката на операторите в САЩ- винаги ли lock- ват апаратите си независимо от тяхната продажба- с или без сключване на договор ? (Вече разбрах, че ще ми е нужен и адаптер (116$), защото европейски charger няма да ми върши работа)
Интересувам се от особеностите на щатските iPhone 6- ци и работата им в България, защото имам възможността да закупя такъв без подписване на план към даден оператор- 64 GB Silver. Въпросите ми са: независимо, че апаратът ще бъде закупен без план и договор към оператора, ще бъде ли NeverLock и ще ми бъде ли нужен Turbo SIM за използването му в България ? Каква е политиката на операторите в САЩ- винаги ли lock- ват апаратите си независимо от тяхната продажба- с или без сключване на договор ? (Вече разбрах, че ще ми е нужен и адаптер (116$), защото европейски charger няма да ми върши работа)
Re: iPhone 6 USA import
Мисля че има и невърлог в щатите но са по скъпи от тези с договор
От озон първите партиди бяха с телефони от Щатите, с теленор си бачкаше телефона без проблеми. Нямам представа обаче как са ги купили. С други думи има вариант да не е заключен от Щатите.valio_subaru написа:Здравейте !
- izzo
- Обратна връзка:
Откъде имаш възможността да закупиш телефона, субару?valio_subaru написа:Здравейте !
И как разбра глупостта че ти трябва адаптер за.... сто и шеснайсе американски долари??
Какво е невърлог?zlobil99 написа:Мисля че има и невърлог в щатите но са по скъпи от тези с договор
-
Вальо, имам такъв адаптер, за 100 USD ще ти го продам:

Имам бял, черен и златен, чисто нови с гаранция.
Невърлог е шивашки термин, означаващ че въпросния Айфон никога не е бил минаван на оверлог (за разлика от много други).

Имам бял, черен и златен, чисто нови с гаранция.
Невърлог е шивашки термин, означаващ че въпросния Айфон никога не е бил минаван на оверлог (за разлика от много други).
Моя е от озон и си работи супер с карта на Теленор.shpeki написа:От озон първите партиди бяха с телефони от Щатите, с теленор си бачкаше телефона без проблеми. Нямам представа обаче как са ги купили. С други думи има вариант да не е заключен от Щатите.valio_subaru написа:Здравейте !
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Моя 6 е от Щатите, от тези без договор. Вътре в него имаше карта на Verizon ама си е neverlock. Ползвам го с М-тел. Всичко точно за сега. Как ли не ще им давам тука по 2600лв. за 128гб(толкова беше в istyle като взех моя), като мога да го взема за 1400лв.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
iPad Air 32GB Space Grey
Колеги, някой има ли проблем с връзването на 6-цата с блутут. При 5-цата се връзваше без проблем с блутута на колата, но сега със 6 ми открива другото устройство, но като му дам да се кънектне ми изписва, че устройството е извън обхват, изключено или не знам си кво. Та който ползва телефона за разговори през системата на автомобила имал ли е такъв проблем?
При мен има проблем само ако телефона е загубил сигнал, примерно влизам в подземен гараж и после като излезна пак с колата, телефона намира сигнал, но не се свързва с колата отново, трябва да загася и запаля отново за да се свърже автоматично. Иначе ако имам сигнал си влизам в колата, паля и телефона се свързва без проблеми и като звънне си вдигам от волана и тн. При 5 не съм имал проблеми, може би е от версията на iOS.MrNoone написа:Колеги, някой има ли проблем с връзването на 6-цата с блутут. При 5-цата се връзваше без проблем с блутута на колата, но сега със 6 ми открива другото устройство, но като му дам да се кънектне ми изписва, че устройството е извън обхват, изключено или не знам си кво. Та който ползва телефона за разговори през системата на автомобила имал ли е такъв проблем?
И при мен 5-цата се връзваше без проблем, но сега въобще не мога да се свържа. Телефона е от щатите, ама едва дали има значение точно за това.Ross написа:При мен има проблем само ако телефона е загубил сигнал, примерно влизам в подземен гараж и после като излезна пак с колата, телефона намира сигнал, но не се свързва с колата отново, трябва да загася и запаля отново за да се свърже автоматично. Иначе ако имам сигнал си влизам в колата, паля и телефона се свързва без проблеми и като звънне си вдигам от волана и тн. При 5 не съм имал проблеми, може би е от версията на iOS.MrNoone написа:Колеги, някой има ли проблем с връзването на 6-цата с блутут. При 5-цата се връзваше без проблем с блутута на колата, но сега със 6 ми открива другото устройство, но като му дам да се кънектне ми изписва, че устройството е извън обхват, изключено или не знам си кво. Та който ползва телефона за разговори през системата на автомобила имал ли е такъв проблем?
Обнови софтуера в колата. Ако и друга шестица го прави, е ясно.
"Мисля-значи съществувам"
Особеностите:valio_subaru написа:Здравейте !
1. Има налични всички модели и памети
2. Слагаш карта и работи
3. По-евтини
Иначе ако трябва да съм сериозен ако си купиш телефон от на епъл стор в Америка си е отключен и работи в България без проблем. Всичките ми стари телефони 5, 5s и чисто нови 6, 6+ си работят без проблем. Иначе адаптера струва 2-3 лв. във всяка железария и си ползваш оригиналния накрайник.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
В мойта кола работи безпроблемно и в гаражи и в паркинги, всичко е ок. Но на мен не ми прекъсва връзката с колата като нямам обхват. И моя е от Щатите.MrNoone написа:И при мен 5-цата се връзваше без проблем, но сега въобще не мога да се свържа. Телефона е от щатите, ама едва дали има значение точно за това.Ross написа:При мен има проблем само ако телефона е загубил сигнал, примерно влизам в подземен гараж и после като излезна пак с колата, телефона намира сигнал, но не се свързва с колата отново, трябва да загася и запаля отново за да се свърже автоматично. Иначе ако имам сигнал си влизам в колата, паля и телефона се свързва без проблеми и като звънне си вдигам от волана и тн. При 5 не съм имал проблеми, може би е от версията на iOS.MrNoone написа:Колеги, някой има ли проблем с връзването на 6-цата с блутут. При 5-цата се връзваше без проблем с блутута на колата, но сега със 6 ми открива другото устройство, но като му дам да се кънектне ми изписва, че устройството е извън обхват, изключено или не знам си кво. Та който ползва телефона за разговори през системата на автомобила имал ли е такъв проблем?
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
iPad Air 32GB Space Grey
Все пак се говори че при някои има проблем и е дадено някакво решение, не пречи да се пробва:
A lot of new iPhone 6 or iPhone 6 Plus owners are having trouble connecting with Bluetooth devices, particularly systems in cars. Some people can’t get the in-car call system to work, while others are having trouble establishing any connection at all. It doesn’t seem limited to any specific manufacturer. We’ve seen reports about a wide range of car models, including Toyota, Mercedes-Benz, Nissan, Honda, Acura, BMW, Jeep, and more. There are reports that the connection works fine with older models of iPhone.
Potential solutions:
You should delete all pairings from your car or other Bluetooth device. Now go to Settings > General > Reset > Reset Network Settings on your iPhone. Now hold down the Sleep/Wake and Home buttons together until you see the Apple logo on your iPhone. Make sure your car or device is discoverable, and try setting up the connection from scratch.
Some people reported success after a factory reset. Check out how to factory reset an iPhone.
Iphone от UK
Здравейте , реших да си взема Iphone 6 от UK. Вчера обаче , едно момиче , на което майка й си е взела Iphone от UK , ми обесни ,че ако си го взема от там ще трябва да се разкодира. Аз и казах , че ще си го взема БЕЗ договор (Contract-free) и от магазина на Аpplе ,но тя ми каза , че въпреки това пак ще трябва да се разкодира. Английската система била друга и затова не може да се позлва в БГ без да се разкодира. Та въпросът ми е , вярно ли е това нещо и ако си го взема от тук после ще мога ли да го позлвам в Англия ? (ще заминавам за там след 6 месеца , но не ми се чака). Благодаря предварително !
Ако го вземеш contact-free ще си го ползваш където си искаш. Не обръщай внимание какво са ти казали.
- TheOriginal
Ще дойде обаче с карта на T-mobile! НЕ ГО ВКЛЮЧВАЙ С НЕЯ!!!!!
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Как така ще дойде с карта на Т-mobile. Нали го взимам Contract-free , кеш , директно от магазина на Аpple.
Демек мога да си го позлвам кадето поискам с каквато карта искам ?Alxx написа:ДрънкаНяма как да е фз от европейски Епъл стор.
ДаDaxicool написа:Демек мога да си го позлвам кадето поискам с каквато карта искам ?Alxx написа:ДрънкаНяма как да е фз от европейски Епъл стор.
Няма никакво значение , че ще има тмобайлска карта в него и да си го пуснеш с нея нищо му няма спокойно, доста хора не разбират и си фантазират разни неща. Картата в него е dummy , може и да е АТТ дори
но ако е на 649$ ако 16ГБ ще си е ФО

Момчета съжалявам но малко ме няма в термините, сега влизам в света на Apple. Какво означвам символите ФЗ , ФО , dummy карта и АТТ карта ?