Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Здравейте , искам да си намеря качествено приложение за Календар за iOS. Не държа да е някво супер цветно и тав други подобни работи. Преди имх една Нокиа, която имаше супер прост календар, но вършеше страхотна работа. Искам да има възможност да добавям срещи, напомняния, рожден ден, годишнина, бележка общо взето тва. И тук идва едно доста важно изискване искам приложението по възможност и да е безплатно.
Мерси за съдействието
А какво не ти харесва и/или не ти върши работа във вградения календар, защото според мен той напълно си отговаря на това, което си написал както изисквания.
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
Предпочитам да виждам на половината екран месеца, а отдолу или отстрана какво съм записала. Също така искам, когато добавям рожден ден да ми изчислява и годините. Да мога да добавям само бележка към определена дата без да се налага да уточнявам хиляди други неща
Колеги,кой downloader използвате?
Преди време бях купил един,който се казваше idownloader pro,но сега ми дава отново да го закупя.
Решил съм да си купя сега нов.Повечето са доста недоизпипани,пълни с рекламки..Кой е ще ме посъветвате да закупя?
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Моля, препоръчайте ми плейър за iPhone с който да мога да гледам филми от компютъра си на телефона, а и да може с airplay да ги пускам и на ТВ-то? Благодаря предварително!
iPhone 6 64GB Space Grey
Macbook Pro Retina 15-inch Mid 2014
Сега по БТВ в новините имаше репортаж за някакво приложение с което изкарваш пари докато ходиш,колкото повече ходиш толкова повече пари изкарваш.Лошото е че го хванах накрая и не можах да видя как се казва,ако някой го е гледал нека сподели.
Здравейте преди няколко дена си купих Ифон може ли да ми кажете коя програма е най достъпна и лесна с която мога да си влизам в папките на телефона и с която да мога да свалям файлове от Фейсбук месинджъра и от имейла си понеже сега само ги отваря но не мога да ги запаметявам
Здравейте,преди 2-3 месеца качих от сидия безплатен туик,алтернативен на calllock и calllockscreen заради проблемен proximity сензор.Забравих името му,и нещо не го откривам.Някой ако може да помогне.Мерси
iPhone 6s White FO iOS 9.2 iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1) IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Здравейте колеги. Ползвам на андроид една много полезна програма за мен Twee се казва . Показва кога излизат сериите на популярни сериали и сигнализира с аларма. Дали за IOS има подобна .
Здравейте,имам питане дали има някоя програма която да ми покаже от кога се ползва телефона защото попаднах на информация че телефона ми е зареждан full 526 пъти а аз го имам от февруари месец и всеки ден да съм го зареждал са макс 150 зареждания.Програмката която ми го показа е аи тоолс 3 На сина ми телефона е същия и показва 246 зареждания от декември месец го има. Добавям че моя е закупен от магазичне на Раковска а на сина ми от техномаркет.Благодаря