iPhone 6 от Telenor
Re: iPhone 6 от Telenor
според мен щом предлагат продукт трябва да го имат наличен във всеки магазин, в противен случай не трябва да ми рекламират на сайта от 7.11. можете закупите новият айфон от еди кои си 20 магазина... и в нито един да няма наличен...
Когато го обявиха го имаше наличен, сега като свърши да си махнат рекламите ли? С всяка стока може да стане така. Как пък само гледате за кво да мрънкяте. Като се появи наличност ще видим ще пишеш ли, че си си го купил.
-
Иска ми се да избягам от тийнейджърската ти реторика и елементарния начин на мислене, затова нека просто да прекратим "спора" до тук и да те признаем за победител, съгласен ли си? Не ми отговаряй.TheOriginal написа:Е ти кво искаш специално заради тебе във всички магазини на теленор да има айфони щото едва ли не ти си принца на Бруней?
Не, бе, колега, проблема не е че го няма, а че когато ги питаш дали ще го има и кога, отговорите варират драстично от 100% да / 100% не / може би / не знам. Мислиш ли, че това е нормално?shpeki написа:Когато го обявиха го имаше наличен, сега като свърши да си махнат рекламите ли? С всяка стока може да стане така. Как пък само гледате за кво да мрънкяте. Като се появи наличност ще видим ще пишеш ли, че си си го купил.
Хора, искайте си според закона. Нямат право да рекламират неналична стока, за която няма срокове на доставка. Пускайте жалби. Да спазват срок или да махат рекламата.
"Мисля-значи съществувам"
-
Абсолютно. Всичко останало е меко казано некоректно.Alxx написа:Хора, искайте си според закона. Нямат право да рекламират неналична стока, за която няма срокове на доставка. Пускайте жалби. Да спазват срок или да махат рекламата.
Аз днес понеже пак звънях на конкретен консултант, той си ми каза, че не знае кога ще има доставка. Неофициално за коледа ама все пак каза да се чуем и другата седмица ако има ново инфо.ALLEyezOnMe написа:Не, бе, колега, проблема не е че го няма, а че когато ги питаш дали ще го има и кога, отговорите варират драстично от 100% да / 100% не / може би / не знам. Мислиш ли, че това е нормално?
Прдполагам, че ако звънна н друг като нищо ще получа друг отговор. Ама това си е до консултанта.
-
Това не е до консултанта, а до мениджмънта, който "мениджва" консултантите и който както в 90% от фирмите, с които съм свързан по някакъв начин, е безобразно слаб. Консултантите не са виновни, казват това което (не) им е казано. Проблема е, че всички те държат в пълно неведение, а някои от тях си позволяват и да подвеждат с невежеството си. Сложим ли чертата, customer service-a на "Telenor" е на много ниско ниво.shpeki написа:Аз днес понеже пак звънях на конкретен консултант, той си ми каза, че не знае кога ще има доставка. Неофициално за коледа ама все пак каза да се чуем и другата седмица ако има ново инфо.<br abp="760">Прдполагам, че ако звънна н друг като нищо ще получа друг отговор. Ама това си е до консултанта.
За съжаление това важи за всеки оператор. За всяко нещо което ми кажат питам поне в още един офис и на 123. Във виваком ми объркваха сметката 3 поредни месеца и все повече плащах. Разправи и жалби и коригираха, навсякъде е така.
Не знам законово дали продавача е длъжен да държи наличен целия асортимент от телефони(цвят/памет). Аз знам, че има телефони, онзи ден на фирмата са предложили 16ки Silver 6, ако не ни харесва чакаме Space Gray. Аз не виждам нищо нередно.
Мислите ли, че М-тел и Теленор не искат да ви вземат парите? Искат, но за съжаление всичко зависи от Епъл в случая.
Мислите ли, че М-тел и Теленор не искат да ви вземат парите? Искат, но за съжаление всичко зависи от Епъл в случая.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Това да нямаш телефони вече месец е супер яко. Днес в магазина пред мен дори отказаха на един капаро щото не се знаело нищо.
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
Здравейте. По въпроса кога ще има ифони в Теленор тъй като вече чакам 2 седмица днес ми се обадиха и ми казаха че трябва да си капарирам телефона за да го взема веднага когато дойде първата пратка която ще е тук след 20 декември така че ако искате ифон може да отидете в магазин на теленор и да си капарирате струва само 50 лева и после те ще бъдат присмъкнати от цената на телефона надявам се да съм помогнал. 

Епа, няма по-яко нещо от батерията на 6+. От 3 часа не е гаснал екрана и съм на нереални проценти.
Скрийн ще мога после.
Скрийн ще мога после.
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
Последно промяна от nikolay80 на 06 Дек 2014, 23:49, променено общо 2 пъти.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
ще има айфони след 20ти но кога точно не се знае, ще бъдат 16гб всички цветове... дано като дойде 20ти не измислят пак нещо
След смяната на логото, обхвата ми е на макс и интернета е бърз.
При вас как е?
При вас как е?
Поне аз където съм ходил - още си стои BG GLOBUL и промяна няма (нито в логото, нито с връзката). Може би това има връзка със сменените базови станции и затова да имате по-добра връзка като ви излезе логото на Теленор (предполагам - при смяна на базовата станция)... т.е. зависи къде се намирате. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
- TheOriginal
Направи ли Carrier Update от настройките?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Прав си. Не бях направил Carrier update. Сега го направих и си излезе Telenor BG. 

При мен си е абсолютно без никаква промяна.Според мен всичко ще бъде пуснато да работи с нови параметри едва когато приключи навсякъде подмяната на базовите станции и всички тези инвестиции бъдат обявени в рекламни кампании и т.н.Bodlio написа:След смяната на логото, обхвата ми е на макс и интернета е бърз.
При вас как е?
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
И аз виждам подобрение на обхвата ! Преди вкъщи 3G-то ми беше на 1 от 5 и се губеше и зареждаше изключително бавно! Сега е на 4 от 5 и не се губи. И зарежда много по-бързо.
iPhone 6 16GB Silver 8.1.2 (Telenor BG)
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
Къде в настройките е тази опция Carrier Update, че никъде не я намирам?TheOriginal написа:Направи ли Carrier Update от настройките?
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
Вържи телефона към iTunes и избери Check for Update.
Благодаря 
Впрочем Check for Update не е ли само за софтуера?
На 5S сам се сети да ме попита дали искам да го ъпдейтна, но на стария 3GS не се получи и с iTunes.

Впрочем Check for Update не е ли само за софтуера?
На 5S сам се сети да ме попита дали искам да го ъпдейтна, но на стария 3GS не се получи и с iTunes.
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
2016та с LTE-то ще цъфнеме.
-> Settings -> General -> Aboutkolega написа:Къде в настройките е тази опция Carrier Update, че никъде не я намирам?TheOriginal написа:Направи ли Carrier Update от настройките?
... Изчакваш няколко секунди и се появява диалогов прозорец, който те пита дали искаш да ти направи carrier update (ако има такъв ъпдейт).