iPhone 6
Re: iPhone 6
Имам 5S и 6. Големината на дисплея на 6 за мен лично е много по-добра. Особено ако сърфираш в нета и глеаш клипчета. Относно батерията засега на 6 е с една идея по-добра. ползвам го умерено.Новини от нета,вайбър,фейс,малко игри и около 30-40 мин разговор. Сутрин го изключвам от зарядното и вечер преди да легна съм на около 25-30%. Ако съм много ангажиран и нямам време за ръчкане спокойно ми изкарва два дни/не 48 часа/. На 5 имам външна батерия калъф, сега съм поръчал и за 6 за да съм спокоен.
Колеги имам въпрос. Вече 2 вида предни протектори си взех от ebay, но и двата не обхващат цялото лице на телефона, а до камерата и до хоум бутона,т.е. остава по периферията едни...4-5мм,които са незащитени. При вас така ли е? 

Заоблен е дисплея в тия 4-5 мм и не хваща протектора, затова са по-малки.
Кофти,защото...тези 4-5мм остават незащитени,но поне ще спра да търся по-големи протекториdjuka написа:Заоблен е дисплея в тия 4-5 мм и не хваща протектора, затова са по-малки.

ето ви едно по-добро решениеgopeto_86 написа:Кофти,защото...тези 4-5мм остават незащитени,но поне ще спра да търся по-големи протекториdjuka написа:Заоблен е дисплея в тия 4-5 мм и не хваща протектора, затова са по-малки.
http://dice.bg/moshi-ivisor-xt-obhvasht ... -item19580
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
-
Удароустойчев протектор
Здравйте ще си купувам iphone 6 plus и искам да си купя удароустойчев протектор за него за сега съм се спрял на zagg-invisible shield glass но в сайтовете намирам само invisible shield-hdx някой ако може да ми каже дали този избор е добър или да ми препоръча друг и също ако някои знае къде се продава invisible shield glass ще се радвам да ми каже.Мерси предварително.
Toва наистина е доста добро решение, проблемът е че нямат от модела със закалено стъкло тогава ще е перфектно. Аз вмомента съм със стъкло на 6цата като наистина има доста разстояние, но е доста по-добре от нормалния протектор.
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Re: Удароустойчев протектор
мисля че това търсиш ---> http://www.ebay.co.uk/itm/iP6-Zagg-Glas ... 4d2531bd19kvartsekst написа:Здравйте ще си купувам iphone 6 plus и искам да си купя удароустойчев протектор за него за сега съм се спрял на zagg-invisible shield glass но в сайтовете намирам само invisible shield-hdx някой ако може да ми каже дали този избор е добър или да ми препоръча друг и също ако някои знае къде се продава invisible shield glass ще се радвам да ми каже.Мерси предварително.
Аз имам такъв протектор,ако решиш пиши.
Взех 6+. Преди 4s използвах околко година Dell Streak, така 4е размерът е без зна4ение за мен.
Влиза ми в джоба на якето.

Imac 21,5 inch 2014
Iphone 6 Plus white
Iphone 5 16gb black
MacBook Air 11-inch (Mid 2012)
Ipod Touch 4g 8gb
Iphone 4S 16gb white
Ipad 1 64gb+3g
Iphone 6 Plus white
Iphone 5 16gb black
MacBook Air 11-inch (Mid 2012)
Ipod Touch 4g 8gb
Iphone 4S 16gb white
Ipad 1 64gb+3g
Много солен този протекторrasim написа:мисля че това търсиш ---> http://www.ebay.co.uk/itm/iP6-Zagg-Glas ... 4d2531bd19kvartsekst написа:Здравйте ще си купувам iphone 6 plus и искам да си купя удароустойчев протектор за него за сега съм се спрял на zagg-invisible shield glass но в сайтовете намирам само invisible shield-hdx някой ако може да ми каже дали този избор е добър или да ми препоръча друг и също ако някои знае къде се продава invisible shield glass ще се радвам да ми каже.Мерси предварително.

Аз по принцип си бях взел ето ТОЗИ калъф. Доста прилично изглежда и добре защитава, но заради предния протектор, който не се лепи на стъклото на телефона, а просто стои отпред, но все пак не стои съвсем плътно, ми намали комфорта при работа с телефона и тъч-ът стана по слабо чувствителен. Но нищо не пречи да се махне този вграден преден протектор и да се ползва друг, просто аз реших, че следващият вариант ще ми е по-подходящ. 
Т.е. все пак реших, че за мен по-подходяща конфигурация е: външна батерия (която освен собствената си функция за допълнително "аварийно" зареждане, изпълнява и функцията на сравнително корав калъф), плюс закалено предно стъкло със закръглени ръбове (което си защитава отлично отпред от надраскване). Достатъчно добре защитава (макар и не колкото горния калъф), но ми е достатъчно, а така ми е по-удобен.

Т.е. все пак реших, че за мен по-подходяща конфигурация е: външна батерия (която освен собствената си функция за допълнително "аварийно" зареждане, изпълнява и функцията на сравнително корав калъф), плюс закалено предно стъкло със закръглени ръбове (което си защитава отлично отпред от надраскване). Достатъчно добре защитава (макар и не колкото горния калъф), но ми е достатъчно, а така ми е по-удобен.

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
-
Ами принципно си прав обаче предпочитам да купя един такъв протектор от колко да давам 400лв за нов дисплейgopeto_86 написа:Много солен този протекторrasim написа:мисля че това търсиш ---> http://www.ebay.co.uk/itm/iP6-Zagg-Glas ... 4d2531bd19kvartsekst написа:Здравйте ще си купувам iphone 6 plus и искам да си купя удароустойчев протектор за него за сега съм се спрял на zagg-invisible shield glass но в сайтовете намирам само invisible shield-hdx някой ако може да ми каже дали този избор е добър или да ми препоръча друг и също ако някои знае къде се продава invisible shield glass ще се радвам да ми каже.Мерси предварително.
Удариш ли го странично, можеш да се снимаш с това стъкло. Няма майтап. При сядане в заден джоб е същата работа.
"Мисля-значи съществувам"
Подкрепям Alxx!Alxx написа:Удариш ли го странично, можеш да се снимаш с това стъкло. Няма майтап. При сядане в заден джоб е същата работа.

Колко пари се дават за глупости...не е истина!
Mr. Bean
Малко по-скъпо е, но най-добре е епъл кеър, 100$ и в най-лошия случай + още 75$
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Тея подсилени стъкла, много добре трябва да се избира и проверява за ревюта. С много от тях тъч скрийна губи чуствителност. А за кейс си взех Това и съм много доволен. За 1 лев изобщо не очаквах.. Покрива всичко което може да се надраска (без дисплея ест), дори и камерата се скрива достатъчно за да не се надраска. Бих го препоръчал на всеки. И странното е, че дойде за около седмица. По принцип чакам 20-30 дена.. Продавача е надежден.
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
По принцип е перфектното решение...за небананови държави. Криейтив не обслужва телефони по Епъл кеър сървис.sdimov написа:Малко по-скъпо е, но най-добре е епъл кеър, 100$ и в най-лошия случай + още 75$
"Мисля-значи съществувам"
Обслужва апъл кеър, само не обслужва апъл кеър плюс. Специално питах на място.
Някой има ли идея дали вече оправят 6/6+ по гаранция?shpeki написа:Обслужва апъл кеър, само не обслужва апъл кеър плюс. Специално питах на място.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Лично говорих с Креатийв Център преди 2 дена, точно по тоя въпрос! Казаха, че от една седмица вече поддържат гаранционно 6/6+!!! Независимо дали е закупен от Европа или от Щатите - изрично ги попитах! 

Mr. Bean
-
Аз тези твърдите съм ги отказал отдавна. Видял съм повече надрани от кейса телефони, отколкото спасени от удар такива. Лично за мен най-доброто за почти без пари е TPU Transparent Clear Soft Case-a. Иначе за по 50-60 лева има и много добри други решения. Не бих препоръчал hard case от евтините на никого.sladyrko написа:Тея подсилени стъкла, много добре трябва да се избира и проверява за ревюта. С много от тях тъч скрийна губи чуствителност. А за кейс си взех Това и съм много доволен. За 1 лев изобщо не очаквах.. Покрива всичко което може да се надраска (без дисплея ест), дори и камерата се скрива достатъчно за да не се надраска. Бих го препоръчал на всеки. И странното е, че дойде за около седмица. По принцип чакам 20-30 дена.. Продавача е надежден.
Аз ползвам САМО марков калъф тип джоб! Мек с горно пъхане и капаче - никакви други боклуци!!! И никакви драскотини за около година активно ползване!!! Но и никъде не го хвърлям/слагам/ оставям, освен в калъфа!
Обаче удоволствието от допира и визията на телефона е УНИКАЛНО и се радвам на него непрекъснато всеки божи ден!!!
Искам като го ползвам да е напълно изчистен и оригинален! Кел файда от всичките тези простотии, след като не може да го усетите! 

Mr. Bean
-
Мда, вярно е че по-яко от това да си държиш телефона такъв, какъвто си е излязъл от завода, няма.