iPhone 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
ivchoiv

Re: iPhone 6

Мнение от ivchoiv »

Имам 5S и 6. Големината на дисплея на 6 за мен лично е много по-добра. Особено ако сърфираш в нета и глеаш клипчета. Относно батерията засега на 6 е с една идея по-добра. ползвам го умерено.Новини от нета,вайбър,фейс,малко игри и около 30-40 мин разговор. Сутрин го изключвам от зарядното и вечер преди да легна съм на около 25-30%. Ако съм много ангажиран и нямам време за ръчкане спокойно ми изкарва два дни/не 48 часа/. На 5 имам външна батерия калъф, сега съм поръчал и за 6 за да съм спокоен.
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

Колеги имам въпрос. Вече 2 вида предни протектори си взех от ebay, но и двата не обхващат цялото лице на телефона, а до камерата и до хоум бутона,т.е. остава по периферията едни...4-5мм,които са незащитени. При вас така ли е? ?:-/
djuka

Мнение от djuka »

Заоблен е дисплея в тия 4-5 мм и не хваща протектора, затова са по-малки.
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

djuka написа:Заоблен е дисплея в тия 4-5 мм и не хваща протектора, затова са по-малки.
Кофти,защото...тези 4-5мм остават незащитени,но поне ще спра да търся по-големи протектори :D
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

gopeto_86 написа:
djuka написа:Заоблен е дисплея в тия 4-5 мм и не хваща протектора, затова са по-малки.
Кофти,защото...тези 4-5мм остават незащитени,но поне ще спра да търся по-големи протектори :D
ето ви едно по-добро решение

http://dice.bg/moshi-ivisor-xt-obhvasht ... -item19580
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
kvartsekst

Удароустойчев протектор

Мнение от kvartsekst »

Здравйте ще си купувам iphone 6 plus и искам да си купя удароустойчев протектор за него за сега съм се спрял на zagg-invisible shield glass но в сайтовете намирам само invisible shield-hdx някой ако може да ми каже дали този избор е добър или да ми препоръча друг и също ако някои знае къде се продава invisible shield glass ще се радвам да ми каже.Мерси предварително.
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

Toва наистина е доста добро решение, проблемът е че нямат от модела със закалено стъкло тогава ще е перфектно. Аз вмомента съм със стъкло на 6цата като наистина има доста разстояние, но е доста по-добре от нормалния протектор.
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
rasim

Re: Удароустойчев протектор

Мнение от rasim »

kvartsekst написа:Здравйте ще си купувам iphone 6 plus и искам да си купя удароустойчев протектор за него за сега съм се спрял на zagg-invisible shield glass но в сайтовете намирам само invisible shield-hdx някой ако може да ми каже дали този избор е добър или да ми препоръча друг и също ако някои знае къде се продава invisible shield glass ще се радвам да ми каже.Мерси предварително.
мисля че това търсиш ---> http://www.ebay.co.uk/itm/iP6-Zagg-Glas ... 4d2531bd19
Gushev

Мнение от Gushev »

Аз имам такъв протектор,ако решиш пиши.
zamunda

Мнение от zamunda »

Взех 6+. Преди 4s използвах околко година Dell Streak, така 4е размерът е без зна4ение за мен. :)) Влиза ми в джоба на якето.
Imac 21,5 inch 2014
Iphone 6 Plus white
Iphone 5 16gb black
MacBook Air 11-inch (Mid 2012)
Ipod Touch 4g 8gb
Iphone 4S 16gb white
Ipad 1 64gb+3g
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

rasim написа:
kvartsekst написа:Здравйте ще си купувам iphone 6 plus и искам да си купя удароустойчев протектор за него за сега съм се спрял на zagg-invisible shield glass но в сайтовете намирам само invisible shield-hdx някой ако може да ми каже дали този избор е добър или да ми препоръча друг и също ако някои знае къде се продава invisible shield glass ще се радвам да ми каже.Мерси предварително.
мисля че това търсиш ---> http://www.ebay.co.uk/itm/iP6-Zagg-Glas ... 4d2531bd19
Много солен този протектор :D
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Аз по принцип си бях взел ето ТОЗИ калъф. Доста прилично изглежда и добре защитава, но заради предния протектор, който не се лепи на стъклото на телефона, а просто стои отпред, но все пак не стои съвсем плътно, ми намали комфорта при работа с телефона и тъч-ът стана по слабо чувствителен. Но нищо не пречи да се махне този вграден преден протектор и да се ползва друг, просто аз реших, че следващият вариант ще ми е по-подходящ. :)

Т.е. все пак реших, че за мен по-подходяща конфигурация е: външна батерия (която освен собствената си функция за допълнително "аварийно" зареждане, изпълнява и функцията на сравнително корав калъф), плюс закалено предно стъкло със закръглени ръбове (което си защитава отлично отпред от надраскване). Достатъчно добре защитава (макар и не колкото горния калъф), но ми е достатъчно, а така ми е по-удобен. B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
kvartsekst

Мнение от kvartsekst »

gopeto_86 написа:
rasim написа:
Много солен този протектор :D
Ами принципно си прав обаче предпочитам да купя един такъв протектор от колко да давам 400лв за нов дисплей
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Удариш ли го странично, можеш да се снимаш с това стъкло. Няма майтап. При сядане в заден джоб е същата работа.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Alxx написа:Удариш ли го странично, можеш да се снимаш с това стъкло. Няма майтап. При сядане в заден джоб е същата работа.
Подкрепям Alxx! L-)
Колко пари се дават за глупости...не е истина!
Mr. Bean
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Помага в много ситуации, не е глупост съвсем.
sdimov

Мнение от sdimov »

Малко по-скъпо е, но най-добре е епъл кеър, 100$ и в най-лошия случай + още 75$
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Тея подсилени стъкла, много добре трябва да се избира и проверява за ревюта. С много от тях тъч скрийна губи чуствителност. А за кейс си взех Това и съм много доволен. За 1 лев изобщо не очаквах.. Покрива всичко което може да се надраска (без дисплея ест), дори и камерата се скрива достатъчно за да не се надраска. Бих го препоръчал на всеки. И странното е, че дойде за около седмица. По принцип чакам 20-30 дена.. Продавача е надежден.
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

sdimov написа:Малко по-скъпо е, но най-добре е епъл кеър, 100$ и в най-лошия случай + още 75$
По принцип е перфектното решение...за небананови държави. Криейтив не обслужва телефони по Епъл кеър сървис.
shpeki

Мнение от shpeki »

Обслужва апъл кеър, само не обслужва апъл кеър плюс. Специално питах на място.
sdimov

Мнение от sdimov »

shpeki написа:Обслужва апъл кеър, само не обслужва апъл кеър плюс. Специално питах на място.
Някой има ли идея дали вече оправят 6/6+ по гаранция?
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Лично говорих с Креатийв Център преди 2 дена, точно по тоя въпрос! Казаха, че от една седмица вече поддържат гаранционно 6/6+!!! Независимо дали е закупен от Европа или от Щатите - изрично ги попитах! L-)
Mr. Bean
ALLEyezOnMe

Мнение от ALLEyezOnMe »

sladyrko написа:Тея подсилени стъкла, много добре трябва да се избира и проверява за ревюта. С много от тях тъч скрийна губи чуствителност. А за кейс си взех Това и съм много доволен. За 1 лев изобщо не очаквах.. Покрива всичко което може да се надраска (без дисплея ест), дори и камерата се скрива достатъчно за да не се надраска. Бих го препоръчал на всеки. И странното е, че дойде за около седмица. По принцип чакам 20-30 дена.. Продавача е надежден.
Аз тези твърдите съм ги отказал отдавна. Видял съм повече надрани от кейса телефони, отколкото спасени от удар такива. Лично за мен най-доброто за почти без пари е TPU Transparent Clear Soft Case-a. Иначе за по 50-60 лева има и много добри други решения. Не бих препоръчал hard case от евтините на никого.
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Аз ползвам САМО марков калъф тип джоб! Мек с горно пъхане и капаче - никакви други боклуци!!! И никакви драскотини за около година активно ползване!!! Но и никъде не го хвърлям/слагам/ оставям, освен в калъфа! L-) Обаче удоволствието от допира и визията на телефона е УНИКАЛНО и се радвам на него непрекъснато всеки божи ден!!! :) Искам като го ползвам да е напълно изчистен и оригинален! Кел файда от всичките тези простотии, след като не може да го усетите! L-)
Mr. Bean
ALLEyezOnMe

Мнение от ALLEyezOnMe »

Мда, вярно е че по-яко от това да си държиш телефона такъв, какъвто си е излязъл от завода, няма.
Публикувай отговор