iPhone 6 от Telenor
Re: iPhone 6 от Telenor
Ще е наистина огромен автогол, ако предложат апарата на нови по-високи цени, защото на новите им брошури с оферти апаратът е със същите изгодни цени, но нека видим - всичко е възможно.
Също така ми казаха, че айфони ще има през Декември, но кога точно, ще се знае в началото на месеца. Не им вярвам особено, защото все пак това са големи фирми и всичко обикновено е ясно месеци напред след обстойно планиране.
Между другото, офертите на М-тел в момента за бизнес клиенти са адски добри - Смарт ХЛ е 35лв/месец без ДДС, а предлага 2200 минути към всички, 10ГБ интернет и 100 роуминг на месец. С него 64ГБ 6-ца излиза 900лв с включен ДДС.
Също така ми казаха, че айфони ще има през Декември, но кога точно, ще се знае в началото на месеца. Не им вярвам особено, защото все пак това са големи фирми и всичко обикновено е ясно месеци напред след обстойно планиране.
Между другото, офертите на М-тел в момента за бизнес клиенти са адски добри - Смарт ХЛ е 35лв/месец без ДДС, а предлага 2200 минути към всички, 10ГБ интернет и 100 роуминг на месец. С него 64ГБ 6-ца излиза 900лв с включен ДДС.
Последно промяна от godaddy на 30 Ное 2014, 14:50, променено общо 1 път.
Само да те поправя че 900лв е с ДДС , тази седмица си купих от Мтел точно с този тарифен план и цената за 64гб Iphone с ддс е 905.88лвgodaddy написа:Ще е наистина огромен автогол, ако предложат апарата на нови по-високи цени, защото на новите им брошури с оферти апаратът е със същите изгодни цени, но нека видим - всичко е възможно.
Между другото, офертите на М-тел в момента за бизнес клиенти са адски добри - Смарт ХЛ е 35лв/месец без ДДС, а предлага 2200 минути към всички, 10ГБ интернет и 100 роуминг на месец. С него 64ГБ 6-ца излиза 900лв без ДДС.
Всеки ли може да се възползва от този план или трябва нещо на името на фирма да бъде? Никога не съм бил към Мтел но мисля да се прехвърля към тях, много съм недоволен от новото начало на Теленор...
Да, тази оферта е за бизнес клиенти.
@rasim, сигурен ли си, че офертата е била с включен ДДС при следното (защото доколкото си спомням по телефона ми казаха, че това е цена без ДДС за апарата):
- Смарт XL
- iPhone 6 64GB
- месечна такса от 35лв. БЕЗ ДДС (включени 2200мин. към всички, 10GB интернет, 100мин. към чужбина на месец)
p.s. сега проверих офертата, ето скрийншот. По-изгодна от Теленор в пъти срещу само 7лв отгоре на месец и 1:1 цена за апарата в брой.
[img=http://www25.zippyshare.com/thumb/63904031/file.html][/img]
@rasim, сигурен ли си, че офертата е била с включен ДДС при следното (защото доколкото си спомням по телефона ми казаха, че това е цена без ДДС за апарата):
- Смарт XL
- iPhone 6 64GB
- месечна такса от 35лв. БЕЗ ДДС (включени 2200мин. към всички, 10GB интернет, 100мин. към чужбина на месец)
p.s. сега проверих офертата, ето скрийншот. По-изгодна от Теленор в пъти срещу само 7лв отгоре на месец и 1:1 цена за апарата в брой.
-
А тарифния план излиза 42 лева с ДДС, така ли? И аз съм склонен да сменя глупаците от Теленор, които предлагат телефони, без да ги имат в наличност. И най-голямата глупост от всички, в няколко техни магазина ми казаха, че повече няма да се предлага 64GB версия на шестицата, което е адската простотия, защото 16GB-вия модел е абсолютно безсмислен, освен ако не ползваш телефона единствено като телефон, а 128GB е пълния overkill. И още един въпрос - за да си бизнес клиент на Мтел какво е условието?rasim написа:Само да те поправя че 900лв е с ДДС , тази седмица си купих от Мтел точно с този тарифен план и цената за 64гб Iphone с ддс е 905.88лв
Само дето едната(на Мтел) е за бизнес абонати ,а другата(на Теленор) за всеки който реши.Малка подробност...НАЛИ
А и видяхме цените на Мтел докато нямаше конкурентен оператор който да предлага iPhone.

А и видяхме цените на Мтел докато нямаше конкурентен оператор който да предлага iPhone.

iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
М-тел има наличности до максимум 2 работни дни обаче, а всеки, който реши да си вземе от Теленор, има да чака, но не се знае докога, а и 64ГБ може би няма да може да си вземе 

Сори за късния отговор да с ддс е цената от 900 и нещо лв , понеже фактурата е пред мен и без ддс е 700 и нещо сиgodaddy написа:М-тел има наличности до максимум 2 работни дни обаче, а всеки, който реши да си вземе от Теленор, има да чака, но не се знае докога, а и 64ГБ може би няма да може да си вземе
Във всеки един бизнес е така , като няма конкуренция и цените са високи , но важното е че Мтел предложиха много по добра оферта и да уточня че наистина телефона го поръчах миналата седмица в петък и ми казаха че нямат налично 64гб и ще доставят идващата седмица и тази седмица във вторник си получих телефона !!!nikolay80 написа:Само дето едната(на Мтел) е за бизнес абонати ,а другата(на Теленор) за всеки който реши.Малка подробност...НАЛИ![]()
А и видяхме цените на Мтел докато нямаше конкурентен оператор който да предлага iPhone.![]()
![]()
От къде ги взимате тези цени за 64гб, на сайта им има само 16GB Iphone 6 и се обаждах по телефона и ми казаха че за момента предлагат само 16гбgodaddy написа:Да, тази оферта е за бизнес клиенти.
- Смарт XL
- iPhone 6 64GB
за бизнес клиенти са тези оферти , лично на мен ми изпратиха офертите за 64 гб по емайл !
От моя телефонен указател - имам сигурно 50-60 бр. абонати на Мтел и нямам нито един който да е БИЗНЕС КЛИЕНТ. Така, че това е много относително а и нормално след като плащате една шапка пари на месец да ви пуснат малко гювеч. И не е редно да сравнявате различни ценови листи - потребителски - бизнес.
iPhone 6+
Не е ясно защо се сравняват цени за бизнес клиенти с такива за частни лица. Пълна тъпотия. 64 гб в Теленор най вероятно другата седмица. В петък минах през офиса в themall.
В събота закупих бял Iphone 6 plus от Теленор. За 4ерна 6-ца 16гб 4аках откакто ги обявиха, звънях 20 пъти в офиса и така и не успях да купя. Държах да е Спейс Грей и за малко да го купя от Мтел, макар и по-скъп. Прецених, 4е по-добре да ме е яд за цвета, отколкото за парите. Прекратих всякакви взаимоотношения с тях и ве4е съм абонат на Теленор.
Imac 21,5 inch 2014
Iphone 6 Plus white
Iphone 5 16gb black
MacBook Air 11-inch (Mid 2012)
Ipod Touch 4g 8gb
Iphone 4S 16gb white
Ipad 1 64gb+3g
Iphone 6 Plus white
Iphone 5 16gb black
MacBook Air 11-inch (Mid 2012)
Ipod Touch 4g 8gb
Iphone 4S 16gb white
Ipad 1 64gb+3g
Теленор прекаляват все още нямат Iphone 6, никакъв вариант, те са най-лъжливият оператор, никъде другаде не продават апарат който не могат да доставят, кавват до два дена и го доставят, а теленор са толкова жалки, че даже не им стиска да кажат, че до нова година няма да имат доставка. Представят се за официален вносител на Apple а само те го нямат наличен.
Ако това им е новото начало представям си след една година как ще бъдат...
Ако това им е новото начало представям си след една година как ще бъдат...
- TheOriginal
Кви глупости говориш, моя отидох и си го взех същия ден. Това, че в някой магазин няма не означава че нямат никъде 

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
-
Глупости? А ако ти кажа, че съм питал във всички по-големи магазини в Пловдив и навсякъде отговора е един и същ - "Ами в момента нямаме никакви налични, много бързо ги изкупиха, в цяла България е така, очакваме доставки, ама не се знае кога ще се случи."? Или другия проблем с неразрешимата дилема "Ще се продава ли iPhone 6 64GB въобще от тук нататък?" и отговорите варират от "Не, казвам го напълно отговорно, 64GB модел няма да го продаваме повече въобще." до "Да, разбира се, не знам защо колегите са Ви казали, че няма да го продаваме, просто чакаме зареждане, разбира се че ще го има.". Същата история с на един колега Samsung Galaxy Alpha-та. В 5 магазина на "Теленор" - "Ами имаме го като оферта, но за сега нямаме телефони в наличност, сигурно Декември по някое време ще дойдат." и в единствения "Germanos", в който влязохме - "Да, разбира се че го имаме в наличност, ще ви го доставим до 2 дни." (както и стана). Така, че ти не ни обяснявай на нас кое са глупости и кое не са, защото примери в твой ущърб мога да дам още поне 10, просто не ми се занимава.TheOriginal написа:Кви глупости говориш, моя отидох и си го взех същия ден. Това, че в някой магазин няма не означава че нямат никъде
Е, то и аз си взех веднага каквото исках (128ГБ 6+), но то беше в началото (като тръгнаха Теленор) и имаха всички модели. После явно са свършили постепенно, а като гкедам - просто Епъл не смогват с производството и зареждането. Не виждам защо се сърдите на операторите, че нямат налични бройки. Със сигурност и те искат да ги имат, но за момента - няма. Едва ли някой знае кога ще се нормализират доставките. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Със сигурност няма е да е преди да минат коледните празници. Най вероятно края на януари или февруари.
Защо така мислиш колега?
-
Днес говорих с управителя на един от магазините на "Germanos" и капарирах два броя iPhone 6 64GB. Дамата ми каза, че доставката им ще пристигне съвсем скоро.
Намерих го докато си шетам из MacRumors, всеки може сам да си прави сметката.

Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
Това го обяснявам от много време, че не е хубаво да се гледа, че телефона струва 300$ без да се вземе под внимание месечните такси. Това пак е по-добрия вариант. С договор и телефон за 300$ цифрата е по-висока за по-малко интернет и като дръпнеш чертата двугодишния договор с уж "евтин" телефон излиза по-скъпо.MaxT написа:Намерих го докато си шетам из MacRumors, всеки може сам да си прави сметката.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Най-якото е че като събереш таксите, за същите условия в България, същия телефон ти излиза с 1000 лева по-евтин.
Дори не включвам факта, че в плана на AT&T не се предвиждат допълнителни минути и нет без пари, в случай че твойте свършат.
Дори не включвам факта, че в плана на AT&T не се предвиждат допълнителни минути и нет без пари, в случай че твойте свършат.
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
- TheOriginal
Е ти кво искаш специално заради тебе във всички магазини на теленор да има айфони щото едва ли не ти си принца на Бруней?ALLEyezOnMe написа:Глупости? А ако ти кажа, че съм питал във всички по-големи магазини в Пловдив и навсякъде отговора е един и същ - "Ами в момента нямаме никакви налични, много бързо ги изкупиха, в цяла България е така, очакваме доставки, ама не се знае кога ще се случи."? Или другия проблем с неразрешимата дилема "Ще се продава ли iPhone 6 64GB въобще от тук нататък?" и отговорите варират от "Не, казвам го напълно отговорно, 64GB модел няма да го продаваме повече въобще." до "Да, разбира се, не знам защо колегите са Ви казали, че няма да го продаваме, просто чакаме зареждане, разбира се че ще го има.". Същата история с на един колега Samsung Galaxy Alpha-та. В 5 магазина на "Теленор" - "Ами имаме го като оферта, но за сега нямаме телефони в наличност, сигурно Декември по някое време ще дойдат." и в единствения "Germanos", в който влязохме - "Да, разбира се че го имаме в наличност, ще ви го доставим до 2 дни." (както и стана). Така, че ти не ни обяснявай на нас кое са глупости и кое не са, защото примери в твой ущърб мога да дам още поне 10, просто не ми се занимава.TheOriginal написа:Кви глупости говориш, моя отидох и си го взех същия ден. Това, че в някой магазин няма не означава че нямат никъде
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]