Щом казваш...TheOriginal написа: Нда, сигурно не са заключени.

Щом казваш...TheOriginal написа: Нда, сигурно не са заключени.
theuser написа:Не съм тръгнал да адвокатствам на Мтел и давам някакви обяснения. Просто понякога хората пишат ей така наизуст и реших да се намеся.
А щом толкова те интересува - има планове по 18, 27, 35 и т.н. лева. Отвори сайта и гледай.
Цитирай ми само една "очевидна глупост", моляALLEyezOnMe написа:Не знам защо въобще му обръщате внимание на "theuser", при положение че говори очевидни глупостиОставете го да си fanboy-ства, да си стои на Mtel щом му харесва толкова
Еми да ти кажа за моя 5S съм дал 800 преди 1 година и 29 дниTheOriginal написа:Ми като си толкова доволен от МЕНТЕЛ давай по 2000лв за 16 гигабайтов айфонtribaleo написа:Еми да ти кажа доста по-различно еTheOriginal написа:Ти мислиш, че при другите е по - цветущо ли? А и айфона кво общо има. Можеш и на свободна да си го вземеш.
Що да сме мазохисти, аз съм много доволен и след свършването на мегабайтитеtribaleo написа:Това беше относно твоят безсмислен коментар за това колко съм бил доволен от "МЕНТЕЛ". Еми да доволен съм и не веднъж съм го казвал. Даже съм повече от доволен, но това не значи че бих дал посочените от теб пари..като ми е скъпо евтини телефони продават на всякъде
Просто някои хора държим на добрата връзка, а не на изгодния телефон
В този ред на мисли смятам, че абонатите на Теленор са мазохисти.....
Като ти чета поста си мисля, че си заслужаваш да си на оператор като мтел.tribaleo написа:Това беше относно твоят безсмислен коментар за това колко съм бил доволен от "МЕНТЕЛ". Еми да доволен съм и не веднъж съм го казвал. Даже съм повече от доволен, но това не значи че бих дал посочените от теб пари..като ми е скъпо евтини телефони продават на всякъде
Еми ...заслужавам си да...заслужил съм си 20-те mbit/sshpeki написа:Като ти чета поста си мисля, че си заслужаваш да си на оператор като мтел.tribaleo написа:Това беше относно твоят безсмислен коментар за това колко съм бил доволен от "МЕНТЕЛ". Еми да доволен съм и не веднъж съм го казвал. Даже съм повече от доволен, но това не значи че бих дал посочените от теб пари..като ми е скъпо евтини телефони продават на всякъде
Е, то и на Теленор не са по-малко докато има бърз (то той при мен и няма как да свърши "бързия", че съм на 3TB/месец план, а аз и 1TB не мога да изхарча, та не знам как е като "свърши бързия", но както и да е). На мен ми излиза над 22Mbps Download на СпийдТест-а. Доволно...tribaleo написа:Еми ...заслужавам си да...заслужил съм си 20-те mbit/sshpeki написа:... Като ти чета поста си мисля, че си заслужаваш да си на оператор като мтел.
Ще те видим след още 1-2 години като почнат да ти надписват сметките мошенниците гадниtribaleo написа:Еми ...заслужавам си да...заслужил съм си 20-те mbit/sshpeki написа:Като ти чета поста си мисля, че си заслужаваш да си на оператор като мтел.tribaleo написа:Това беше относно твоят безсмислен коментар за това колко съм бил доволен от "МЕНТЕЛ". Еми да доволен съм и не веднъж съм го казвал. Даже съм повече от доволен, но това не значи че бих дал посочените от теб пари..като ми е скъпо евтини телефони продават на всякъде
Ползвах М-тел от 10+ години, дори все още имам активна карта при тях. Няколко пъти ми се е случвало да не ми хареса сметката и във всичките случаи са ми я коригирали, дори са ми давали месеци безплатно - я интернет, я отстъпка от сметката. Затова съм на мнение, че грешки стават. Не си мислете, че М-тел са измамници, а всички други са чисти. Последния месец Върайзън ми "надписаха" сметката с 50$. Преди три месеца пак имаше разминаване с 30$.TheOriginal написа: Ще те видим след още 1-2 години като почнат да ти надписват сметките мошенниците гадни
Емии да ти кажа от 13 години съм абонат...до сега не са ми надписвали нищо...а доста пъти съм ги проверявал с най-различни програмиTheOriginal написа: Ще те видим след още 1-2 години като почнат да ти надписват сметките мошенниците гадни