iPhone 6
Re: iPhone 6 16GB
ами и аз сега съм с 4-ка 16GB и са ми достатъчни , но като ми казаха че новите приложения за iOS8 били с доста големи размери и се замислих 

-
- Обратна връзка:
Re: iPhone 6
И аз си взех 16 да тествам (заклет андроид потребител). Ако няма да качваш игри и т.н. (аз съм само с програми) според мен ще ти стигнат и 16 гб.
http://existenz55.blogspot.com
iPhone 6 plus 16GB iOS 8.1
Note 3 N9005 32GB 4.4.2
Note 4 N910S 32GB 4.4.4
Note 3 N9005 32GB 4.4.2
Note 4 N910S 32GB 4.4.4
Не е проблем и няколко игри да имаш
Според мен по-скоро зависи колко музика искаш да имаш, а също така трябва по често да сваляш снимките и видеотата.
Аз съм с 5s и 16ГБ ми стигат. Преди на 3GS-а и 32 пълех. Дори и 64 или 128 да имаш пак ще се напълнят. Въпроса е колко от нещата наистина ти трябват за ежедневна употреба.
Според мен по-скоро зависи колко музика искаш да имаш, а също така трябва по често да сваляш снимките и видеотата.
Аз съм с 5s и 16ГБ ми стигат. Преди на 3GS-а и 32 пълех. Дори и 64 или 128 да имаш пак ще се напълнят. Въпроса е колко от нещата наистина ти трябват за ежедневна употреба.
-
- Обратна връзка:
За музиката (стига да имаш повече нет) не е проблем да ползваш Spotify и да си ги слушаш online.
http://existenz55.blogspot.com
Note 3 N9005 32GB 4.4.2
Note 4 N910S 32GB 4.4.4
Note 3 N9005 32GB 4.4.2
Note 4 N910S 32GB 4.4.4
-
6 и 6Plus ,вашите мнения
Здравейте ,
пиша по повод решението ми да скоча от 5S на 6 или 6Plus.
И по-точно - днес ги разгледах и двата.6-цата е по-голяма ,а 6Plusa си е един ipad mini

Искам да чуя мнения отностно това колко са удобни ,защото са доста по-големи.
Мен лично повече ми допадна 6Plus ,тъй като това което ми липсваше в предните модели беше огромния екран.
Днес си поиграх малко и с двата ,но колко са удобни в ежедневието може да се разбере само след употреба.В магазина ,поне на мен ,ми е трудно да реша дали големия ще ми е удобен при ползване.
Правя уговорката ,че всичко е строго индивидуално ,но все пак хорските мнения ме интересуват.

пиша по повод решението ми да скоча от 5S на 6 или 6Plus.
И по-точно - днес ги разгледах и двата.6-цата е по-голяма ,а 6Plusa си е един ipad mini

Искам да чуя мнения отностно това колко са удобни ,защото са доста по-големи.
Мен лично повече ми допадна 6Plus ,тъй като това което ми липсваше в предните модели беше огромния екран.
Днес си поиграх малко и с двата ,но колко са удобни в ежедневието може да се разбере само след употреба.В магазина ,поне на мен ,ми е трудно да реша дали големия ще ми е удобен при ползване.
Правя уговорката ,че всичко е строго индивидуално ,но все пак хорските мнения ме интересуват.

Рядко се включвм в такива теми, защото е строго индивидуално , но цял ден се чудя в кой джоб да сложа плюса , а на 6цата и намирам място лесно
от първия ден казвам че плюса е за тези които да заместят ipad mini и телефон с едно ус-во . На мен лично плюса ми е огромен и през лятото ще ми е трудно да го нося
, за това ще си остана само със 6 , а

-
шегата със зарядното не я разбрах ,може би имат някакъв проблем новите телефони или просто дебелашки майтап? 

Ееее кой го каза 
Тези с двата плюса ще си ходите с 2 зарядни в джоба, ааа то па няма място за зарядно в джоба , забравих
Наздраве Гога

Тези с двата плюса ще си ходите с 2 зарядни в джоба, ааа то па няма място за зарядно в джоба , забравих

Наздраве Гога

Аз съм с 6-ца и няма нужда да ходя с зарядно. Изкарвам целия ден и ми остават 30%. Зависи как се ползва, ако играеш игри по цял ден и 6+ няма да те спаси. 7 часа + usage са ми напълно достатъчни, дори ми се виждат много след ноут 2 и ноут 3 -4 часа не можех да докарам.. А колегата е прав, за тея като мен които търсят комфорта 6+ не се вписва. 
А за колегата който се двуоми. Да ти кажа разликата в двата е минимална.. На по-малкия екран 750p (ако не греша) е предостатъчно.. Дори ми се вижда много по-добре от 1080p на стария ми Ноут 3. Оптичната стабилизация е хубаво да я имаш, но да ти кажа софтуера на Апъл е толкова добър, че да ти кажа честно разлика няма.. Гледал съм и стотици сравнения в нета, същото казват. И аз се двоумях, заради по-голямата батерия. Ама ми беше писнало от тухли в джоба.. Стои много нелепо през повечето време.. Вървиш и в джоба ти очертана една тухла.. Нито изглежда добре, нито на теб ти е удобно. Мисля, че ако си по активен човек, няма да ти е весело. А и аз си ползвам и телефона до като тренирам или бягам.. 6-цата на размер е прекрасна.. Би могла да е по-добра само ако е 5" с по-малки рамки (да се запази размера на телефона). И е важно ти какво правиш на телефона. Ако гледаш филми големия е по-добре, въпреки, че и с по-малкия няма да имаш никакви проблеми. И дори за игри на мен по-малкия ми е много по-удоборен пред размера на Ноут-а ми.. Всичко е до лично предпочитание. За мен 6-цата беше перфектния избор и като + ми дойде и цената му (не, че съм я гледал, но си е +). Лично аз над размера на 6-цата не бих скочил вече.. Губиш голяма част от удоволствието на устройтвото.. Иначе и с двата ще си щастлив. Което те дърпа повече, него грабвай.

А за колегата който се двуоми. Да ти кажа разликата в двата е минимална.. На по-малкия екран 750p (ако не греша) е предостатъчно.. Дори ми се вижда много по-добре от 1080p на стария ми Ноут 3. Оптичната стабилизация е хубаво да я имаш, но да ти кажа софтуера на Апъл е толкова добър, че да ти кажа честно разлика няма.. Гледал съм и стотици сравнения в нета, същото казват. И аз се двоумях, заради по-голямата батерия. Ама ми беше писнало от тухли в джоба.. Стои много нелепо през повечето време.. Вървиш и в джоба ти очертана една тухла.. Нито изглежда добре, нито на теб ти е удобно. Мисля, че ако си по активен човек, няма да ти е весело. А и аз си ползвам и телефона до като тренирам или бягам.. 6-цата на размер е прекрасна.. Би могла да е по-добра само ако е 5" с по-малки рамки (да се запази размера на телефона). И е важно ти какво правиш на телефона. Ако гледаш филми големия е по-добре, въпреки, че и с по-малкия няма да имаш никакви проблеми. И дори за игри на мен по-малкия ми е много по-удоборен пред размера на Ноут-а ми.. Всичко е до лично предпочитание. За мен 6-цата беше перфектния избор и като + ми дойде и цената му (не, че съм я гледал, но си е +). Лично аз над размера на 6-цата не бих скочил вече.. Губиш голяма част от удоволствието на устройтвото.. Иначе и с двата ще си щастлив. Което те дърпа повече, него грабвай.

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
- TheOriginal
На обяд се прибирам на 35-40% до вечерта изкарвам и го включвам на 1%.
6-ца на една седмица.
6-ца на една седмица.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
-
Изключително активен съм и точно това ме притеснява ,но пък много ми се иска големия екран ,не толкова защото ми трябва ,а защото е голям. 
Иначе при мен са така нещата ,че винаги съм с чанта през рамото и ако много пречи в джоба ще се слага в чантата.
А някакви мнения дали дразни в джоба ?
Същото и в ръката? /при положение ,че ръката ми е доста голяма ,но все пак.. /
Приятен ден!

Иначе при мен са така нещата ,че винаги съм с чанта през рамото и ако много пречи в джоба ще се слага в чантата.
А някакви мнения дали дразни в джоба ?
Същото и в ръката? /при положение ,че ръката ми е доста голяма ,но все пак.. /
Приятен ден!
Е, колко пъти трябва да се каже, че "големия" 6+ НЕ става за носене в джоб - хем няма да ти е удобно с "това" в джоба, хем стои грозно (именно като тухла, заради размера), хем и не е майтап, че ако си с тесни панталони/дънки - може наистина да го огънеш като клякаш или сядаш... то не, че и "малкия" 6 не може да се огъне, но заради размера ще е по-трудно. Напр. аз лично така или иначе никога не си държа телефона в джоба и нямам никакви грижи - 6+ си ми е идеален (даже още по-добре щеше да е, ако беше да речем 2мм по-дебел, с още по-яка батерия) и наистина ми замества iPad Mini + iPhone... 2 в 1. Много съм доволен. Но който мисли да си държи телефона в джоба - според мен по-добре да се насочи към малкия 6 или дори към 5S. А иначе всеки си преценява за себе си - няма как някой да знае по-добре от теб, какво искаш ти. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Явно зависи от джобовете
, аз нямам проблем с 6+ нося го само по джобовете.

Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
- TheOriginal
Аз моя го нося в джоб, гледам много да не сядам, че ме е страх да не го сгъна 

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
При този по-голям физически размер на дисплея и съответно увеличената резолюция, гледам че
броя на пикселите за инч почти са се запазили. В момента съм с 4S а все още не съм виждал на "живо"
шестицата ..., усеща ли се разлика в изображението спрямо 4S, 5, 5S заради тези пиксели на инч?
броя на пикселите за инч почти са се запазили. В момента съм с 4S а все още не съм виждал на "живо"
шестицата ..., усеща ли се разлика в изображението спрямо 4S, 5, 5S заради тези пиксели на инч?
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air
В изображението (като качество и пиксели на инч) разлика практически няма да видиш. При всичките модели (и 4S, и 5, 5S, и 6, 6+) си е ОК като качество. Те неслучайно се казват "Ретина", защото окото вече не вижда разлика между пикселите при подобна резолюция над 300ppi... и от там, логично - дори и да се качи двойно резолюцията, пак разлика няма да се види, освен че ще се товари/бави процесора и видеокартата (което правят някои Андроид-и, за да дуят книжни/ненужни характеристики/екстри с разни безсмислени резолюции от по над 500ppi). Разликата най-вече е като "количество" (физически размер), което си е доста удобно... особено ако се сравнява с "големия" 6Plus. После човек като си хване стария телефон и изглежда дребен като пощенска марка. Но най-добре да отидеш в някой нагъзин и да ги разгледаш на живо. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
В началото ми изглеждаше много голям, сега ми изглежда нормален. Свиква се много бързо, а големия екран е супер, особено за хора, които ползват активно емейл и имат нужда да преглеждат документи на телефона. За батерията няма какво да казвам - супер е - колкото и да го ползвам два пълни дена си държи. С 5s много трудно изкарвах втори ден.mitku написа:После човек като си хване стария телефон и изглежда дребен като пощенска марка. Но най-добре да отидеш в някой нагъзин и да ги разгледаш на живо.
P.S. Вече и 6цата ми се струва като джобен калкулатор...
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
-
Говориш за 6Plus ,нали?sdimov написа:В началото ми изглеждаше много голям, сега ми изглежда нормален. Свиква се много бързо, а големия екран е супер, особено за хора, които ползват активно емейл и имат нужда да преглеждат документи на телефона. За батерията няма какво да казвам - супер е - колкото и да го ползвам два пълни дена си държи. С 5s много трудно изкарвах втори ден.mitku написа:После човек като си хване стария телефон и изглежда дребен като пощенска марка. Но най-добре да отидеш в някой нагъзин и да ги разгледаш на живо.
P.S. Вече и 6цата ми се струва като джобен калкулатор...
Защото аз си ползвам телефона главно за мейли ,работа ,преглед и редакция на документи и точно по този повод дори мислех да премина на самсунг заради големите екрани.
Просто ме притеснява 6+ да не е неизползваемо голям ,защото това се разбира по време на ползването.
Да, за 6+ говоря. Аз, двама колеги и една колежка сме с 6+ и сме много доволни. А и това, което обясняваш по-нагоре, че обикновено ходиш с чантичка не виждам проблем да си с 6+. Аз го нося по джобовете на панталони, на сака и на дънки - проблеми нямам. Някой беше споменал, че понякога иска две ръце и е така, но за основните неща си се ползва отлично с 1.PavelAndreev написа:
Говориш за 6Plus ,нали?
Защото аз си ползвам телефона главно за мейли ,работа ,преглед и редакция на документи и точно по този повод дори мислех да премина на самсунг заради големите екрани.
Просто ме притеснява 6+ да не е неизползваемо голям ,защото това се разбира по време на ползването.
Като го купих бях решил ако не ми хареса или ми е много голям да го върна и сменя с 6цата, но вече почти месец го ползвам и никакво желание нямам да минавам на по-малък екран.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
-
И аз по сака и дънки го нося главно ,защото трябва да съм "online" през повечето време.
Щом хора ,които го ползват за работа и нямат проблеми ,то значи че телефона ще го бъде.
Много благодаря за адекватните мнения и ще се постарая по натам като го взема и започна да го ползвам активно да си дам и моето мнение ,ако случайно някой по напред във времето размишлява над тези въпроси.
Щом хора ,които го ползват за работа и нямат проблеми ,то значи че телефона ще го бъде.
Много благодаря за адекватните мнения и ще се постарая по натам като го взема и започна да го ползвам активно да си дам и моето мнение ,ако случайно някой по напред във времето размишлява над тези въпроси.

Здравейте.Писах и в друг форум на iphone,но не ми отговориха,за това ще задам въпросите си тук.Решила съм да си купя iphone.Днес звънях в няколко български онлайн магазини да питам за наличност и от къде са внесени телефоните-внос USA.И тук идват въпросите ми-ще мога ли да ползвам телефона пълноценно?Ще работи ли ЛТЕ в Гърция,защото предимно там ще го ползвам?Зарядното не е проблем имам iPad,предполагам са с еднакво зарядно.Благодаря предварително!
Виж на тази страница: https://www.apple.com/iphone/LTE/
Не знам кой модел точно гледаш, но:
iPhone 6
Model A1586 (GSM)
Model A1586 (CDMA)
iPhone 6 Plus
Model A1524 (GSM)
Model A1524 (CDMA)
Ако е някой от тези, в Гърция ще работи с Cosmote и Vodafone (модела можеш да видиш на гърба на телефона). Но все пак разгледай страницата по-подробно. Това е за LTE...на 3G ще си работи без проблем.
Зарядното не е същото като на iPad, но принципно не е проблем да го ползваш. Все пак по-добре просто си вземи един преходник за тамошната мрежа.
Не знам кой модел точно гледаш, но:
iPhone 6
Model A1586 (GSM)
Model A1586 (CDMA)
iPhone 6 Plus
Model A1524 (GSM)
Model A1524 (CDMA)
Ако е някой от тези, в Гърция ще работи с Cosmote и Vodafone (модела можеш да видиш на гърба на телефона). Но все пак разгледай страницата по-подробно. Това е за LTE...на 3G ще си работи без проблем.
Зарядното не е същото като на iPad, но принципно не е проблем да го ползваш. Все пак по-добре просто си вземи един преходник за тамошната мрежа.
Благодаря!Днес ще правя запитвания,дано да имам късмет и в някой от магазините да има въпросния модел.
-
Взех си 6-тицата, за 6+ не съм си и помислил. След месец употреба мисля, че оптималния размер на екрана е този на 5-тицата. На моменти се чудя къде да го прибера, вярно че е тънък, но е една идея по-голям.