Защо Технополис и Техномаркет предлагат по-малка гаранция

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
Alxx
supporter

Re: Защо Технополис и Техномаркет предлагат по-малка гаранция

Мнение от Alxx »

n my case, Apple were both.
Няма "и двете", те са производител. В случаи като този, просто трупат точки за отношение и го правят наистина успешно. Но не са длъжни. По логиката "и двете", излиза, че за да е една година трябва някой от завода да ти го подари, а не продаде, че иначе става търговец :)

П.П. Петицата е в извънгаранционна програма за бутони и батерии, както напр. смениха на моя мак дисплея на 26-тия месец(макът не беше в програма, но с мейл до Епъл стана изключение). На мой познат го смениха на 46-тия, без да има Епъл кеър.
"Мисля-значи съществувам"
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

Alxx написа:
n my case, Apple were both.
Няма "и двете", те са производител. В случаи като този, просто трупат точки за отношение и го правят наистина успешно. Но не са длъжни. По логиката "и двете", излиза, че за да е една година трябва някой от завода да ти го подари, а не продаде, че иначе става търговец :)

П.П. Петицата е в извънгаранционна програма за бутони и батерии, както напр. смениха на моя мак дисплея на 26-тия месец(макът не беше в програма, но с мейл до Епъл стана изключение). На мой познат го смениха на 46-тия, без да има Епъл кеър.
Мисля,че в момента за койта пича разказва,тази програма не я е имало и подмяната е заради законът(както той самият казва),а не заради програмата. Надявам се,че и 6-та ми ще се държи мъжки,както 4-та ми, която вече 4години ми работи безотказно ;) Но,ако и се случи нещо....след всичките статии и коментари,които прочетох, 100% ще се прибвам за сервиз в рамките на 2г ;) Явно става,било то и по лична преценка,но става ако си настоятелен (според хората из английските форуми)
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Дано не ти се налага ;) Иначе, ти си от малкото, които си дават зор да четат и мога само да ти кажа: браво!
"Мисля-значи съществувам"
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

Alxx написа:Дано не ти се налага ;) Иначе, ти си от малкото, които си дават зор да четат и мога само да ти кажа: браво!
Когато ми е интересна някоя тема...да,чета,но иначе и аз търся лесният начин,както всички :D
Публикувай отговор