Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Torev написа:Поставяте картата на Виваком (трябва да и махнете пин кода) , като ви излезне менюто изберете other carrier / input imsi и въведете 2320170, натиснете ok / accpet и рестартирайте телефона.
наред с чипа нали?
без чипа ми иска активация...SIM Not Valid
а пък с чипа ми дава No SIM
Здравейте, имам един въпрос! Сложих турбо сим карта на телефона и си работеше перфектно, но бяха забравили да ми кажат, че не трябва да ъпдейтвам софтуера и днес направих точно това с най-новият за сега ios 8.1.1. Следователно все едно я няма вече тази турбо сим карта и отгоре ми изписва ''No service". Въпроса ми е има ли някакъв начин да го оправя по старому или някакъв хак ?
Ъпдейтнах си 4s телефона на 8.1 с gevey ultra s и е джейлнат с пангу. Телефона е заключен към AT&Т, ползвам го с Виваком. Работи си всичко нормално, само дето не мога да пращам SMS (получавам си) и ми дава Unknown Number (My Number).
Има ли начин да се оправи това нещо или си губя времето? Вече прбвах със следните стъпки:
iMessage - Off
Dial Assist - Off
Като въвеждам *#5005*7672# ми излиза следното: Setting Interrogation Succeeded Service Center Address +7
Вкарвам си **5005*7672*+359878000333# и показва: Setting Failed Service Center Address No Address
Ще го въведе друг път
Рестартирай просто телефона 1-2 пъти и ще тръгне евентуално , въпреки че gevey ultra ...
и като пестите от важни неща като чиповете , питайте продавачите за всички неща ...
Здравейте!Имам следният проблем с iPhone...Наскоро ъпдейтнах до iOS 8 и след като пусна телефона горе си пише No Service и не става да се свърже към оператора.Рестартирах го няколко пъти,но никакъв ефект.Държа да отбележа,че телефонът е взет от Франция..Преди ъпдейта всичко си работеше напълно нормално без проблеми.Някакви идеи?
П.п Извинявам се,ако не съм оцелил правилния раздел.
Въобще не мога да стигна до там.След като пусна телефона изписва SIM is Locked и след като му дам Unlock въвеждам PIN-a и дотам.Изписва ми,че SIM-a е локнат и мога само спешни повиквания да правя.Нито в меню-то мога да влеза нито нищо.
Здравейте ! От много време използвам андрод, но новия айфон ме грабна и сега се интересувам от закупуването му. Интересува ме как стоят нещата с отключването, понеже искам да си взема заключен iPhone за да ми стъпи по-евтино. Гледам различни видеове ''gevey sim'' с които пише че айфона ще работи, но така ли е наистина ? Има ли някой с заключен айфон 6 който да използва гевей, за да сподели дали има някакви проблеми ? Гевеите който знам, че са съвместими с iPhone 6 са: r-sim 9+ nano, x-sim и HEICARD 3GV3 (който пише че не работи с виваком и не ми върши работа) Работят ли наистина с iPhone 6 тези гевеи ?