Tethered jailbreak Redsn0w от 6.0 до 6.1.6 iPhone4/3GS/iPod
Re: Tethered jailbreak Redsn0w от 6.0 до 6.1.6 iPhone4/3GS/iPod
как да посоча 6.0 като iOs 6.1.6? Обясни малко по подробно ако обиччаш.
Iphone 3Gs 16Gb iOS 6.1.6
Iphone 4s 16Gb iOS 7.1.1
Iphone 5 16Gb iOS 8.1.0
Iphone 5s 16 Gb iOS 10.3.1
Iphone 4s 16Gb iOS 7.1.1
Iphone 5 16Gb iOS 8.1.0
Iphone 5s 16 Gb iOS 10.3.1
Прегледай първи пост.
- TheOriginal
Сваляш фърмуер 6.0 и го посочваш в Redsn0w, по - подробно искаш ли да ти го обясня?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Здравейте.Нали 4-ка ,заключена към о2 с бейзбенд 04,12,09 (ios7) ,не може да бъде отключена чрез ultrasnow ? Мерси предварително.

Ако ти е чист IMEI цената не е висока !
-
Здравейте! Имам един iPhone 3GS, фабрично заключен с 6.1.3. Джейлнах го по показаният тук начин, конвертирах и в untethered jailbreak. Това добре! Бих искал да ви попитам (понеже се обърках), ако искам да кача до 6.1.6, кой firmware трябва да сваля от страницата с официалните такива - 6.0 или 6.1.6? Логиката ми сочи 6.1.6, но е написано друго, та заради това питам!
И още нещо: като качвам трябва да запазя baseband. На коя стъпка трябва да му задам да ми запази baseband? Може би на Първа стъпка и вместо да му посоча Select IPSW, му давам Even More - избирам 6.0 (или 6.1.6) и после си продължавам както си му е реда от стъпка Две!?
Благодаря предварително за съвета!
И още нещо: като качвам трябва да запазя baseband. На коя стъпка трябва да му задам да ми запази baseband? Може би на Първа стъпка и вместо да му посоча Select IPSW, му давам Even More - избирам 6.0 (или 6.1.6) и после си продължавам както си му е реда от стъпка Две!?
Благодаря предварително за съвета!
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Неможеш да запазиш ВВ на iPhone 3GS !
Искаш 6.1.6, качваш го с iTunes и след това с помощта на redsn0w понижаваш ВВ.
Дефакто всичко правиш наново!
Искаш 6.1.6, качваш го с iTunes и след това с помощта на redsn0w понижаваш ВВ.
Дефакто всичко правиш наново!
-
Благодаря за отговора! А изобщо има ли шанс да не се налага понижаване на baseband, а да си го направя с нормален си джейл? Като информация, телефонът е заключен към германски оператор и нямам карта на него!
Начин има и се казва Фабрично Отключване
.Но трябва да се знае към кой Германски оператор е заключен 

-
Е ясна е работата - значи майка ми ще си го ползва с 6.1.3
Като не разбирам толкова много от джейлвания, понижавания и пр. ще се ръководя от принципа "Като нещо работи не го пипай"
Не помня вече дали имаше някакви съществени подобрения между 6.1.3 и 6.1.6, но не мисля, че чак толкова ще й попречи
Благодаря все пак!

- TheOriginal
Подобренията са никакви.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Здравейте.
Имам следният проблем възникнал след като извърших пълната процедура от водещият пост на темата.
апарат Iphone 3GS 6.1.6. Ползван 6.0.0
Процесът премина успешно през всички стъпки. Телефонът запали и тръгна. Cydia си направи update след което се активира за работа. Сложих друга сим карта и не я разпозна. Реших да рестартирам апарата. Това не се получи. Нито ми бива разпознат от itunes за да го върна, нито която и да е опция на redsn0w сработва. Reboot го задейства да светне и като остане да се върши работа само на телефона той просто изгасва и сякаш се връща в DFU mode. Когато избера да се fix-не на екрана текат текстове за поправяне, които завършват с грешка, която казва да се рестартира телефона и да се вкара в DFU. Опитах какви ли не начини да го изкарам от там и не се получава. Притеснява ме, че не се разпознава за да мога да го върна през itunes.
Моля за помощ в решаването на този проблем.
Благодаря
Имам следният проблем възникнал след като извърших пълната процедура от водещият пост на темата.
апарат Iphone 3GS 6.1.6. Ползван 6.0.0
Процесът премина успешно през всички стъпки. Телефонът запали и тръгна. Cydia си направи update след което се активира за работа. Сложих друга сим карта и не я разпозна. Реших да рестартирам апарата. Това не се получи. Нито ми бива разпознат от itunes за да го върна, нито която и да е опция на redsn0w сработва. Reboot го задейства да светне и като остане да се върши работа само на телефона той просто изгасва и сякаш се връща в DFU mode. Когато избера да се fix-не на екрана текат текстове за поправяне, които завършват с грешка, която казва да се рестартира телефона и да се вкара в DFU. Опитах какви ли не начини да го изкарам от там и не се получава. Притеснява ме, че не се разпознава за да мога да го върна през itunes.
Моля за помощ в решаването на този проблем.
Благодаря
Прочети в първи пост абзаца след 5-та точка относно рестарт при tethered jailbreak, следвай стриктно инструкциите на Redsn0w и ще стане.
Да извършвам цялата процедура от стъпка 5 нататък. В самият и край когато телефонът зареди първият път като го направих(от логото с ананаса) той просто идгасва и толкова.
Ако си наистина сигурен, че правиш всичко точно както трябва и не пропускаш нищо, виж и това тук: viewtopic.php?f=11&t=53382&start=0