iPhone 6 от Telenor
Re: iPhone 6 от Telenor
Явно ни е ясно, че вече не може, но ми е ясно ,че до преди година към предишния оператор е могло...
Вероятно има и значение колко време остава до края на договора.Възможно е в последните 6 месеца примерно да няма проблем.Защото реално и аз в петък като взимах 6-цата не ми беше изтекъл договора за 5-цата която беше изплатена накуп но нямаше проблем.Е вярно една седмица оставаше само до края на договора но,ако е така системата автоматично би отказала.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Здравейте,
Ако се подпише договор и се купи iPhone в брой,а не на изплащане,дали ще може да се отключи?
Ще съм благодарен ако някой е запознат и сподели.
Поздрави.
Ако се подпише договор и се купи iPhone в брой,а не на изплащане,дали ще може да се отключи?
Ще съм благодарен ако някой е запознат и сподели.
Поздрави.
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5
Когато си платиш и таксите 24бр.в зависимост от плана и си готов.
Ти какво очакваш да го продават за 800 и да не е заключен към тях. Интересни хора има. Незаключени можеш да си купиш буквално отвсякъде.
Затова е форума,за да си помагаме не се е замислил човека просто...
Разбира се.
а дали някой знае колко пари ще бъде 64ГБ версия , лично аз май ще бъда на тарифа 35лв на месец за 2 годиниiTouch написа:64GB ще има от 20-ти натамlondongunner написа:В Пловдив още на обед бяха свършили всички налични 6-ци в Теленор, в понеделник пак ще има но само 16gb и 128GB , 64 били изчерпани засега
Цени на iPhone с абонаментен план Резерв и двугодишен договор:
iPhone 6 64GB - Резерв 34,99 - в брой 909,99 лв. , на лизинг - 47,59 лв.
iPhone 6 64GB - Резерв 34,99 - в брой 909,99 лв. , на лизинг - 47,59 лв.
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5
Благодаряя ти ... обаче в моята оферта за продължаване на договора има само 16ГБ версия и 128 Гб версия ... интересно защо така се получава , а ако съм нов мога да си взема 64ГБ
По принцип - може и 64ГБ да вземеш. Но май 64ГБ-овите са малко "кът" за момента. Т.е. евентуално ако държиш да е 64ГБ с точно определен цвят - може да няма в момента и да трябва да чакаш. На мен не ми се чакаше (че в офиса, в който бях, имаше само златен 64-ка, а аз не исках знатен, а сив и сребърен) и си взех 128ГБ (16ГБ на мен ми е прекалено малък). 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
- TheOriginal
Когато аз взимах моя имаше "наплив" за взимане на 64 спейс грей. Аз исках спейс грей ама 16 обаче нямаше..
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Един колега във форума сподели, че ще имат наличност на 64GB след 20ти Ноември. Аз първо за него се бях засилил, но вместо това днес си викнах iPhone 6 Plus 64GB Space Grey, да видим дали ще се разбираме с негоVesata написа:Благодаряя ти ... обаче в моята оферта за продължаване на договора има само 16ГБ версия и 128 Гб версия ... интересно защо така се получава , а ако съм нов мога да си взема 64ГБ

iPhone 6S Space Grey 64GB | iPad Mini 2 Space Grey 16GB
мисля да изчакам малко 64ГБ по-добре ми звучът, 16 ми се струват прекалено малко. Plus версията ми е голяма иска ми се с една ръка да мога да си цъкам по тел-а
.

Аз още се чудя дали да взема 6плюс!
Моля хората с 6плюс да споделят мнения относно размера и неудобството,което бихме изпитали от ежедневна употреба на толкова голям телефон. Плюсовете са ясни.....
Благодаря предварително.
Моля хората с 6плюс да споделят мнения относно размера и неудобството,което бихме изпитали от ежедневна употреба на толкова голям телефон. Плюсовете са ясни.....

Благодаря предварително.
Супер си е 6 Плюс, но няма как някой друг да реши вместо теб. Да... с една ръка не може да свършиш всичко по екрана (то по принцип - може, че има и такъв режим да ти смъкне екрана наполовина, но не е особено удобно) и чат-пат си трябва да пипнеш с двете ръце, но иначе всичко друго си е ОК с работата с телефона. Но аз лично имах "тренинг" от преди това, защото другият ми телефон е Самсунг Ноут, който е приблизително пак толкова голям и нямах никакви грижи с размера. Напротив - точно затова още си карах до сега с 4S, защото исках голям дисплей и точно 6 Плюс беше това, което искам... чистият 6 нямаше да ми е "достатъчен". Въпрос на личен избор. С две думи - в началото като го вземеш може и да ти се струва огромен, но за няколко минути ще свикнеш и после другите ще ти се струват като "пощенски марки". 
Другият "минус" е, че калъфите за 6 Плюс са малко "кът". Много е малък изборът на калъфи за него (е, в eBay има малко повечко де, но и там са доста по-малко, в сравнение с по-малките). Реално тук по сергиите има само гръбчета за него, а не като за по-малките модели, за които има всякакви видове/типове.

Другият "минус" е, че калъфите за 6 Плюс са малко "кът". Много е малък изборът на калъфи за него (е, в eBay има малко повечко де, но и там са доста по-малко, в сравнение с по-малките). Реално тук по сергиите има само гръбчета за него, а не като за по-малките модели, за които има всякакви видове/типове.

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
И аз ползвам 6 Plus от около 2 седмици насам и трябва да кажа, че съм много доволен.
Дилемата дали да избера 6 или 6 Plus бе много голяма, но в крайна сметка се спрях на по-големия вариант най-малкото защото не видях никакъв смисъл да мигрирам от 5S на 6 заради малка разлика в големината на дисплея
Верно е, че не винаги една ръка е достатъчна за да извършиш всичко, на което си свикнал през телефона, но бързо се свиква с това. Сега 5S-ката ми се вижда като калкулатор с 4 инчовия дисплей
Нося телефона по джобове и до момента това не ми е причинило дискомфорт или някакво неудобство. Дори бих казал, че заради заоблените ръбове по-малко се усеща в джоба от 4/4S и 5/5S.
Успех с избора
Дилемата дали да избера 6 или 6 Plus бе много голяма, но в крайна сметка се спрях на по-големия вариант най-малкото защото не видях никакъв смисъл да мигрирам от 5S на 6 заради малка разлика в големината на дисплея

Верно е, че не винаги една ръка е достатъчна за да извършиш всичко, на което си свикнал през телефона, но бързо се свиква с това. Сега 5S-ката ми се вижда като калкулатор с 4 инчовия дисплей

Нося телефона по джобове и до момента това не ми е причинило дискомфорт или някакво неудобство. Дори бих казал, че заради заоблените ръбове по-малко се усеща в джоба от 4/4S и 5/5S.
Успех с избора

Аз избрах 6, като за момента съм на мнението, че 4.7 е перфектния размер за мен. Познати имат 6+ според мен идва малко прекалено, въпреки че първоначално бях убеден, че ще е +. Иначе и аз съм така, 5цата ми се вижда като някакво калкулаторче, а 4-ката все едно ми мяза на реплика 

With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Голяма част зависи от това какъв живот живееш. В смисъл ако си като мен, ходиш да тренираш и да бягаш, и ползваш телефона си за музикален преър, 6+ не е за тебе. Имах ноут 3 и до като големия екран беше добре дошъл в някой ситуации, в повече беше минус.. А 6+ дори е малко по-голям. Другото дрехите които носиш. Да бъдем честни, с по тесни дънки тея големи телефони изглеждат ужасно, очертават се и е като тухла в джоба, така изглежда. Ако носиш по-широки, няма да е проблем. Гледаш ли филми и клипове на телефона, често ли ровиш из интернет.. И друго много важно е, че 6+ е по-лесен за изтърване заради размера си и заради навика да се опиташ с една ръка да правиш някой неща. Аз лично избрах 6-цата. Смятам, че до 5 инча е ок, по-голям + дизайна на апъл е прекалено за мен. Ако си някой който работи, изнася презентации и ги качва на тел-а, определено е за тебе по-големия. Или ако носиш куфарче, чанта... Абе всичко е до личен избор.Честно казано и с двата получаваш едно и също, виж кое ще ти е удобно. А и ще спестиш някой кинт с единия.
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
6+ ... +++++!!!! Смао в началото като отворих кутията се хванах за главата и се попитах каква глупост извърших, та като и говорих по улицата ходех с наведена главата, че ме беше срам, че ми закрива половината глава ... ама на следващия ден вече му бях свикнал.
Проблем - Нито с дънки, освен че постърчава, нито трудности при ползването, освен, че понякога ми се изплъзва при писане и съответно държане с една ръка, нищо че е с кейс. Камерата е .... леле! Батерията е брутална.
Само ме дразни, че Тъч ИД-то бавно отключва телефона, все пак с 5-цата си беше так-так, дори и с пас код.
Нещо с микрофона не се спогаждаме, че при разговор, трябва да викам, иначе другата страна не ме чува, не знам дали е от кейса, или от криво държене, или от тихо говорене(което май-май не е), тъй като и с 4-ката бях така, и с 5-цата, и май проблема си е при мене .....
Сега се чудя дали 6+ е еднократно явление, защото след 2-3 години като искам да го сменя, не бих желал да слизам надолу по размер, както и нагоре.

Проблем - Нито с дънки, освен че постърчава, нито трудности при ползването, освен, че понякога ми се изплъзва при писане и съответно държане с една ръка, нищо че е с кейс. Камерата е .... леле! Батерията е брутална.
Само ме дразни, че Тъч ИД-то бавно отключва телефона, все пак с 5-цата си беше так-так, дори и с пас код.
Нещо с микрофона не се спогаждаме, че при разговор, трябва да викам, иначе другата страна не ме чува, не знам дали е от кейса, или от криво държене, или от тихо говорене(което май-май не е), тъй като и с 4-ката бях така, и с 5-цата, и май проблема си е при мене .....

Сега се чудя дали 6+ е еднократно явление, защото след 2-3 години като искам да го сменя, не бих желал да слизам надолу по размер, както и нагоре.
iPhone 6+ (16GB)
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)
MacBook Pro RETINA 13' late 2013 8/256
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)
MacBook Pro RETINA 13' late 2013 8/256
-
Здравейте искам да попитам хората които са с 6+ дали на някои от тях им се е огънал телефона и също така един познат ми каза че негов приятел който продавам айфони или нещо такова му е казал че от apple смятат да спрат производството на сегашните iphone 6 iphone 6+ защото повечето се огъвали и да пуснат нови явно по здрави някой чел ли е за нещо такова.
- TheOriginal
Хайде стига с тая простотия с огъванките, огъва се да като го напънеш или някой дебел американец току що излязал от мак доналдс е седнал в/у него.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Днес си взех iPhone 6-цата и съм много приятно изненадан.. Размер: перфектен. Екран: перфектен, дори и пред стария ми Ноут 3.. Камера: има ли смисъл от коментар.. Батерия, до като му въведа всичко и т.н 2 часа едва мръдна батерията.. Идващ след 2 поколения Ноутове.. Мога с ръка на сърце да кажа F*CK андроид! 

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
Свако на балдъзата(на братчеда) е чул сестрата на метачката в ментел да обсъжда какво е чула от кабинета на шефа...kvartsekst написа:Здравейте искам да попитам хората които са с 6+ дали на някои от тях им се е огънал телефона и също така един познат ми каза че негов приятел който продавам айфони или нещо такова му е казал че от apple смятат да спрат производството на сегашните iphone 6 iphone 6+ защото повечето се огъвали и да пуснат нови явно по здрави някой чел ли е за нещо такова.
"Мисля-значи съществувам"