iPhone 6
Re: iPhone 6
А в дисплея има ли голяма разлика, че от видио ревюта не се разбира 

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Взимаш микроскопа, слагаш ги един до друг и гледаш за разликите.
Ами според мен повечето апликации все още не са оптимизирани за 6+ и ми се струва, че стоят по зле като качество сравнено с 6, но може и да си внушавам заради разликата в големината.sladyrko написа:А в дисплея има ли голяма разлика, че от видио ревюта не се разбира
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Здравейте, искам да попитам сбствениците на новия iphone дали са доволни от апарата, някакви отзиви, попрочетох тук, но виждам коментари основно кой си го е закупил, от къде и т.н. и само един коментар за проблем с дисплея. Чудя се дали да си взема 5s или 6, разбрах от познати, че новата операционна правила проблеми на 5s, но може да са единични случаи. Благодаря предварително за отговорите.
Да, ние сме доволни. Телефона е супер - лек, удобен и красив. Жената има 6-ца и му се радва доста. Аз имам 6+ и съм доволен, също. Една идея по-бърз е в сравнение с 5s(за което аз го ползвам - поща, whatsup, Viber, web). Камерата на 6 прави добри снимки, дори и при малко светлина. Още не съм пробвал 6+, но предполагам, че няма да са по-лоши снимките.tobsic написа:Здравейте, искам да попитам сбствениците на новия iphone дали са доволни от апарата, някакви отзиви, попрочетох тук, но виждам коментари основно кой си го е закупил, от къде и т.н. и само един коментар за проблем с дисплея. Чудя се дали да си взема 5s или 6, разбрах от познати, че новата операционна правила проблеми на 5s, но може да са единични случаи. Благодаря предварително за отговорите.
За размера още свиквам, защото ми е първия ОГРОМЕН телефон и съм със смесени чувства - хем е голям, хем пък е доста удобен и приятен за ползване. Единствено няколко пъти ми се случи да премигне съвсем леко, като от статията на колегата, като минавах от един апп на друг, но последните 2 дни не го е правил. Надявам се с 8.1.1 да го решат този проблем.
Според мен си заслужава, но аз съм, и пристрАстен, и пристрастЕн.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аз също съм супер доволен от телефончето.Доста е бърз,прави супер снимки,лек е и доста удобен, а с размерите му се свиква бързо.Дори сега като правя нещо на 4-та ми и ми се струва супер малък
,a до преди две седмици го мислех за супер
Акомимаш възможност и не си с 5ес,няма какво да се чудиш 

Взехме един 6 плюс за половинката, от ей този сайт: http://www.smartfonbg.com
Не бяхме изобщо сигурни, тъй като за пръв път поръчваме нещо, поръчахме го с наложен платеж и възможност да го прегледаме преди да платим. Пръчката направихме вчера следобяд, днес на обяд беше в офиса на Спийди в Младост. Нямам идея каква им е врътката, телефона е купен от Швеция, но пък е супер. Още няма кой знае какви впечатления, тъй като го имаме от час, но като всички осанали айфончета до сега си е супер, няма изненади
На мен лично не ми се струва толкова голям, идеален си е.
Не бяхме изобщо сигурни, тъй като за пръв път поръчваме нещо, поръчахме го с наложен платеж и възможност да го прегледаме преди да платим. Пръчката направихме вчера следобяд, днес на обяд беше в офиса на Спийди в Младост. Нямам идея каква им е врътката, телефона е купен от Швеция, но пък е супер. Още няма кой знае какви впечатления, тъй като го имаме от час, но като всички осанали айфончета до сега си е супер, няма изненади

"Imagination rules the world" - Napoleon Bonaparte
Но пък активното ползване (разбирай copy - paste) на Google Translate, което са ползвали в описанията на телефоните, направо зашеметява 
"Накрая, новият iPhone е от. И ако сте били търсите през рамото си при хора с Samsung Galaxy S5 или HTC One M8 и завист по-големите екрани по тях, Apple излезе с нещо да ви ободри. Той е наречен iPhone 6 (първият не-изненада на старта) и има 4.7-инчов дисплей. "
И това е само началото

"Накрая, новият iPhone е от. И ако сте били търсите през рамото си при хора с Samsung Galaxy S5 или HTC One M8 и завист по-големите екрани по тях, Apple излезе с нещо да ви ободри. Той е наречен iPhone 6 (първият не-изненада на старта) и има 4.7-инчов дисплей. "
И това е само началото
iPhone SE 64GB
Хъшо, не им бях чел описанията
страшни са.
Гаджето беше нетърпелива и тъй като озон.бг все още не знаят кога ще им пристигнат телефоните, тя си намерила тоя сайт и си го поръча. Аз бяха малко на тръни, ама днес на обяд пристигна и пред да го платим го отворихме, проверихме IMEI номера и всичко си изглеждаше супер. От обяд днес си го ползваме всичко си му е ок, отключен е, всичко си му работи, за момента не виждам нищо особено. Мога да покажа снимки
За пръв път пазаруваме от тоя сайт и нямам повече опит да споделя

Гаджето беше нетърпелива и тъй като озон.бг все още не знаят кога ще им пристигнат телефоните, тя си намерила тоя сайт и си го поръча. Аз бяха малко на тръни, ама днес на обяд пристигна и пред да го платим го отворихме, проверихме IMEI номера и всичко си изглеждаше супер. От обяд днес си го ползваме всичко си му е ок, отключен е, всичко си му работи, за момента не виждам нищо особено. Мога да покажа снимки

За пръв път пазаруваме от тоя сайт и нямам повече опит да споделя

"Imagination rules the world" - Napoleon Bonaparte
Вече втори ден ползвам iPhone 6 16gb.Преди това бях с 5.Мисля че телефончето е супер.Дисплеят е страхотен,софтуера е бърз,батерията си държи около 2 дена,абе доволен съм за сега.Тук таме чета за тоя дефект на дисплея ама дано не дойде при мен
Иначе разлика спрямо 5 има.Вече живот и здраве ще чакаме 7 

http://www.ebay.co.uk/itm/Apple-iPhone- ... 234431066d има ли някой от вас с такава кутия,защото моята е чисто бяла, или това е мента за което вече 17 човека бидват и то сериозни суми 

Охооо на 99% съм сигурен,че е менте,защото сега погледнах моя и този на снимката и се оказа,че са тотално различни 

Последно промяна от gopeto_86 на 10 Ное 2014, 18:03, променено общо 1 път.
Прилича малко на iPhone 5S. Но не много... 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Стигнаха до 505 паунда,а има още 20мин. На някой скоро ще му се реве 

5,100... Това трябва да е някаква шега.. Или някой е толкова глупав да си мисли, че е наистина от злато.. Друго обяснение няма.. Или пране на пари 

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
5100 за менте....дори и оригинален да беше,кой луд вади 5100 за телефон,който струва 540? Надявам се някой,който е по-навътре с ибей да каже каква е уловката 

- izzo
- Обратна връзка:
Де бе хора, а осъзнайте се, какви 5100 паунда какви пет лева, в самата тая тема даже беше засегнат въпроса!
Продавача никога не е имал въпросния апарат, с две фийдбек и снимка от images.google.com обаче го продава
на купувач с нула фийдбек който пък никога не е имал тия пари - просто така си правят фийдбек/рейтинга, капиш.
В много случай дори двата акаунта са на един и същи човек и т.н.
Продавача никога не е имал въпросния апарат, с две фийдбек и снимка от images.google.com обаче го продава
на купувач с нула фийдбек който пък никога не е имал тия пари - просто така си правят фийдбек/рейтинга, капиш.
В много случай дори двата акаунта са на един и същи човек и т.н.
- TheOriginal
Моята кутия е бяла и пише просто iPhone. Яко менте е тва по - нагоре 

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
- izzo
- Обратна връзка:
Аслъ...TheOriginal написа:Моята кутия е бяла и пише просто iPhone.

iPhone 6 16GB
Здравейте,
Ще си вземам iPhone 6 16GB но ми казаха че уж 16GB били малко и бързо ще се напълни паметта - новите приложения за iOS8 били с доста големи размери .
... какво мислите ? трябва ми съвет .
Ще си вземам iPhone 6 16GB но ми казаха че уж 16GB били малко и бързо ще се напълни паметта - новите приложения за iOS8 били с доста големи размери .
... какво мислите ? трябва ми съвет .
- TheOriginal
Re: iPhone 6 16GB
Аз съм с 16GB и са ми достатъчно. Ако смяташ, че няма да ти стигнат си вземи 64.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]