iPhone 6
- TheOriginal
Re: iPhone 6
Зареждаш от да речем 10% до 100% 3 пъти и си готов.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Три за щастиеgogo68 написа:А защо 3 пъти?!![]()
![]()

iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Искам да кажа на тези,които не харесват iPhone 6,че...аз също реагирах остро по адрес на дизайна му,но... от 10дни го имам и мога да каже,че ми харесва все повече и повече с всеки изминал ден. Така,че не му мислете много,а действайте,ако имате възможност 

Май има надежда, но ха да видим дали най-накрая и в България ще има нормално представителство на Епъл, с "нормални" цени, каквито са практически във всички останали страни в Европа:
-> Глобул се преименува официално в Теленор:
-> Глобул се преименува официално в Теленор:
... Теленор скоро ще предложи официално iPhone 6 и iPhone 6 plus на българския пазар на конкурентни цени. От компанията посочиха, че Теленор е изключителен представител на Apple за iPhone в България.

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Ако цените са като в шведския сайт ще е добре. Горе долу ги смятах и излиза, че ако се подпише договор за 24 месеца на най ниската тарифа, която е Мobil X-Small и включва Безплатни разговори, SMS и MMS. и 500MB за данни. за 20 евро на месец, при това положение iPhone 6 16Gb ще струва 26 като цена на апарата. Но българската реалност едва ли е такава.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
http://www.telenor.me/en/Business/Mobil ... one_id=608
Ако докарат тези цени и тарифи...ще бъде добре
709евро при месечна такса 9,90евро 
Ако докарат тези цени и тарифи...ще бъде добре

С две години договор,такса от 35.00 лева,Iphone 6 цената в брой ще е 799.00 лева.Честито!
От Теленор България

Iphone SE Ipad Mini
От къде ти е информациятаfuji написа:С две години договор,такса от 35.00 лева,Iphone 6 цената в брой ще е 799.00 лева.Честито!От Теленор България

От къде я имаш тази информацияfuji написа:С две години договор,такса от 35.00 лева,Iphone 6 цената в брой ще е 799.00 лева.Честито!От Теленор България

Числата са ти точни, но си объркал валутатаfuji написа:С две години договор,такса от 35.00 лева,Iphone 6 цената в брой ще е 799.00 лева.Честито!От Теленор България

Вчера бях в техен офис понеже ми изтичат договорите.На фирмата ми имам няколко карти към тях.Управителя ми каза това понеже го питах за Iphone.Към края на седмицата началото на другата ще стане ясно с точност условията.Но за Iphone 6 16 GB за 799.00 лева с такса 35.00 лева и договор за две години беше категорично сигурен.Мен повече ме интересуваше плюса,но нямаше информация за него.gopeto_86 написа:От къде ти е информациятаfuji написа:С две години договор,такса от 35.00 лева,Iphone 6 цената в брой ще е 799.00 лева.Честито!От Теленор България
Iphone SE Ipad Mini
Ако са ме излъгали в техния офис може.Skyline написа:Числата са ти точни, но си объркал валутатаfuji написа:С две години договор,такса от 35.00 лева,Iphone 6 цената в брой ще е 799.00 лева.Честито!От Теленор България
Iphone SE Ipad Mini
Явно си е истина.Сега видях блога на никсанбал.Ето и статията http://nixanbal.com/iphone-6-ot-telenor ... -s-dogovor. Явно управителя вчера не ме е излъгал
Iphone SE Ipad Mini
Няма грешка колега.Така ще е.Skyline написа:Числата са ти точни, но си объркал валутатаfuji написа:С две години договор,такса от 35.00 лева,Iphone 6 цената в брой ще е 799.00 лева.Честито!От Теленор България
Iphone SE Ipad Mini
Аз се шегувах, но ако си прав добре, ще е добре за всички заинтересованиfuji написа:Няма грешка колега.Така ще е.Skyline написа:Числата са ти точни, но си объркал валутатаfuji написа:С две години договор,такса от 35.00 лева,Iphone 6 цената в брой ще е 799.00 лева.Честито!От Теленор България

fuji написа:Виж няколко мнения по нагоре постнах един линк.

А дано да си прав. Ще избият М-тел и ще покажат още повече какви измекяри са.. А аз още не мога да реша на 6 ли да се спра или на 6+. След Ноут 3 не искам такава тухла вече, но камерата е малко по-добра, батерията доста по-добра и направо не знам..fuji написа:С две години договор,такса от 35.00 лева,Iphone 6 цената в брой ще е 799.00 лева.Честито!От Теленор България

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
- izzo
- Обратна връзка:
Мм... Ако имаш парите - 6+... Тва ти го казва човек дето не е виждал ни единия ни другия на живо
Моя от вчера стои в Аляска ;( А дотук докато дойде - още три седмици...
Между другото оня ден питах в МТел за нано сим и казаха оооо да, нямаш ядове, двайсе лева!!!
Тактично затворих и си поръчах от ибей резец на сим карти за 3 долара и тва там.

Между другото оня ден питах в МТел за нано сим и казаха оооо да, нямаш ядове, двайсе лева!!!
Тактично затворих и си поръчах от ибей резец на сим карти за 3 долара и тва там.
- TheOriginal
Оти после с тия 20 Уева ше ходят да се напиятizzo написа:Между другото оня ден питах в МТел за нано сим и казаха оооо да, нямаш ядове, двайсе лева!!!

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Теленор ще предложи iPhone 6 и iPhone 6 Plus в България от 7 ноември
http://www.digital.bg/novini/%D1%82%D0% ... 45347.html
http://www.digital.bg/novini/%D1%82%D0% ... 45347.html
Последно промяна от maintf на 05 Ное 2014, 17:07, променено общо 1 път.
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
-
http://www.mobilebulgaria.com/news/3277 ... 1%80%D0%B8
Не е до парите, не мисля, че мога да понеса 2-ра тухла.. Като отида в залата да тренирам я разнасям навсякаде.. Веднъж пробвах и да бягам с Ноут-а.. Беше много интересно и неприятно преживяване.. Гледах няколко сравнения в Ютюб и в камера, освен при много много тъмно няма никаква разлика, батерията има с 2-часа разлика.. Но мисля, че ще го преживея.. Мисля, че ще е 64Гб 6-ца. А и останаха само 10 месеца до 6S И 6+sizzo написа:Мм... Ако имаш парите - 6+... Тва ти го казва човек дето не е виждал ни единия ни другия на живо![]()
![]()

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
Ами аз да ти кажа - голям е. Ако не си свикнал с ноута по-добре вземи 6цата. Аз имам 6+, а жената 6 и като, че ли 6-цата е по-добре.sladyrko написа: Не е до парите, не мисля, че мога да понеса 2-ра тухла.. Като отида в залата да тренирам я разнасям навсякаде.. Веднъж пробвах и да бягам с Ноут-а.. Беше много интересно и неприятно преживяване.. Гледах няколко сравнения в Ютюб и в камера, освен при много много тъмно няма никаква разлика, батерията има с 2-часа разлика.. Но мисля, че ще го преживея.. Мисля, че ще е 64Гб 6-ца. А и останаха само 10 месеца до 6S И 6+s![]()
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook