Здравейте колеги,
Имам един малко тъп въпрос,но тъй като искам да го нарпавя както трябва,реших да попитам във форума. Та...въпросът ми е следният- Имам iPhone 4ка,който има backup в iCloud и чисто нов iPhone 6, с който снимах по време на екскурзията ми в Англия. Въпросът ми е,може ли и как да прехвърля информацията от 4-та,към 6-та без да губя информацията от 6-та?
Как да прехвърла всичко от 4та на iPhone 6та ми
-
Re: Как да прехвърла всичко от 4та на iPhone 6та ми
Ако си синхронизирал всичко с icloud ( контакти , снимки, notes ) , нямаш проблем влизаш с акаунта си в 6-цата и той ще се синхронизира и всичко ще ти е налично в новия телефон.
PS не разбрах ,че си снимал вече със 6-цата, с какъв акаунт е активиран телефона ??? Ако е с твоя ок но ако е с друг .... мисля ,че ще загубиш снимките , затова преди това си ги прехвърли на компа, после винаги можеш да ги върнеш обратно.
PS не разбрах ,че си снимал вече със 6-цата, с какъв акаунт е активиран телефона ??? Ако е с твоя ок но ако е с друг .... мисля ,че ще загубиш снимките , затова преди това си ги прехвърли на компа, после винаги можеш да ги върнеш обратно.
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
И двата са активирани с моя акаунт,но явно вече нямам място в icloud и 6-та ми изписва,че не може да направи бекъп. Голяма част от снимките са се синхронизирали от 6-та на 4-та,но не са всички. В общи линии стана голяма кашаlondongunner написа:Ако си синхронизирал всичко с icloud ( контакти , снимки, notes ) , нямаш проблем влизаш с акаунта си в 6-цата и той ще се синхронизира и всичко ще ти е налично в новия телефон.

-
Щом си ги свалил на лаптопа, изтрий от бекъпа в icloud всички снимки и после си ги качи в 6-цата от пц. Само внимавай да не изтъркаш и другите неща от icloud ( контакти и т.н. )
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Аз искам да питам нещо друго във връзка със синхронизирането на два телефона! След синхронизирането през iTunes има ли вариант да върна нещата? Сега информацията от стария ми телефон се прехвърли на новия, но това, което беше в новия, изчезна - снимки, смс-и. На appStore ми светят update, а на практика всичко е ъпдейтнато. Как да изчистя цифрата?
iPhone 4, 16 GB, iOS 7.0.3
-
Здравейте ,имам въпрос,прехвърлих си акаунта на новият телефон, но искам сега да деактивирам всичко на стария,тъй като в момента звънят и двата едновременно,съобщения всичко...Та как точно трябва да стане премахването на акунта от стария телефон,така че да не засегне същата информация от новия?Благодаря предварително!
Просто си излез от iCloud акаунта на стария телефон или директно му направи един restore през iTunes.andrianagolemanova написа:Здравейте ,имам въпрос,прехвърлих си акаунта на новият телефон, но искам сега да деактивирам всичко на стария,тъй като в момента звънят и двата едновременно,съобщения всичко...Та как точно трябва да стане премахването на акунта от стария телефон,така че да не засегне същата информация от новия?Благодаря предварително!