iDI0T написа:Няма никъде или поне не успях да намеря.
На 3 места очакват доставка, но до 2 седмици - евентуално.
И аз си поръчах от UK червен и черен, който ми хареса него си запазвам, другия ще го продам.
Виж му ника...darkheroz написа:Червен ?!?![]()
iDI0T написа:Няма никъде или поне не успях да намеря.
На 3 места очакват доставка, но до 2 седмици - евентуално.
И аз си поръчах от UK червен и черен, който ми хареса него си запазвам, другия ще го продам.
Някой го е излъгал, че 6цата е излязла пред два месецаizzo написа:Тоя "Мануел Ш" ми се струва да е арогантен малък наглец.
Какво значение има какъв е?izzo написа:Тоя "Мануел Ш" ми се струва да е арогантен малък наглец.
Я па тва, аз съм и трола и стола и ствола! Кой си ти мамин че сметка да ми държиш?sladyrko написа:Какво значение има какъв е?
Важното е какво са отговорили от глобул.. Ти ли си трола на тоя форум? Доста празни и безсмислени постове..
Аз съм един от многото на които им е писнало от карикатури като тебе. И един от многото които са влезли тук да говорят за сериозни неща, не да си запулнят празния живот и многото излишно време с простотии. Това съм аз. А ти вземи разбери ти кой си, че ми се виждаш много объркан...izzo написа:Я па тва, аз съм и трола и стола и ствола! Кой си ти мамин че сметка да ми държиш?sladyrko написа:Какво значение има какъв е?
Важното е какво са отговорили от глобул.. Ти ли си трола на тоя форум? Доста празни и безсмислени постове..
sladyrko написа:Аз съм един от многото на които им е писнало от карикатури като тебе. И един от многото които са влезли тук да говорят за сериозни неща, не да си запулнят празния живот и многото излишно време с простотии. Това съм аз. А ти вземи разбери ти кой си, че ми се виждаш много объркан...
sladyrko написа:Аз съм един от многото на които им е писнало от карикатури като тебе. И един от многото които са влезли тук да говорят за сериозни неща, не да си запулнят празния живот и многото излишно време с простотии. Това съм аз. А ти вземи разбери ти кой си, че ми се виждаш много объркан...izzo написа:Я па тва, аз съм и трола и стола и ствола! Кой си ти мамин че сметка да ми държиш?sladyrko написа:Какво значение има какъв е?