iPhone 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Re: iPhone 6

Мнение от izzo »

Втора вълна недоволни - сега пък iPhone 6 скубе коса и брада

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubop ... da-6024309
Аватар
naso_95402
Обратна връзка:

Мнение от naso_95402 »

Здравейте

Искам да попитам някой знае ли колко е митото на Iphone 6 от САЩ?
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
metyr

Мнение от metyr »

naso_95402 написа:Здравейте

iPhone 6, както и всичко друго което влиза в графа "Техника" не се облага с мито. Начислява се само ДДС, включително и на транспорта ако има такъв.
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

naso_95402 написа:Здравейте

Айде започна се :D:D
stace

Мнение от stace »

Моля,нека запознатите да се изказват -Колко реално излиза в лева Iphone 6 +, 16 GB ,unlock с ВСИЧКИ такси поръчан от USA Apple Store ?
Благодаря !
Iphone 6S plus,16 GB
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

-> Закупуване на iPhone 4S от сайта на Apple
... от тогава, до сега, нищо не се е променило и е същото и за iPhone 6 (във всички варианти). :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
shpeki

Мнение от shpeki »

Някой знае ли има ли някъде изложен 6 плюс да се пробва ?
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Има шаблон...
shpeki

Мнение от shpeki »

Няма общо шаблона с истинския телефон.
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Ок, извинете ме че се опитах по някакъв начин да бъда полезен.
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

shpeki написа:Няма общо шаблона с истинския телефон.
Ти ши кайш..
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
shpeki

Мнение от shpeki »

izzo написа:Ок, извинете ме че се опитах по някакъв начин да бъда полезен.
Няма проблеми.
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

shpeki написа:Няма проблеми.
С тва вече ме разби...
shpeki

Мнение от shpeki »

izzo написа:
shpeki написа:Няма проблеми.
С тва вече ме разби...
Какво да ти кажа ? Питам къде има изложени бройки на телефон, ти ми казваш, че има шаблони. По добре да не беше писал.
kvartsekst

Покупка на iPhone 6 от app store

Мнение от kvartsekst »

Здравейте досега не съм пазарувал от apple store и имам няколко въпроса относно това.Значи погледна apple storе на няколко държави и видях че на всяка цената на телефона е различна, в сащ ми се вижда доста добра цената iphone 6+ 64gb unlocked 1300лв пише че доставката е безплатна обаче това означава ли че когато дойде в бг си остава 1300лв.Гледах телефоните и в ebay но там пише колко е таксата за да го внесат а тази на доставка е различна.Ако трябва да платя такса на apple за внасяте къде мога да видя колко ще е тя.Благодаря предварително.
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Предполагам си на 15 години и не си чувал думата МИТО и ДДС !? Сложи 30% отгоре на тази цена и прецени дали си заслужава! Иначе най-изгодно е ако има кой да ти го донесе от щатите, но с поръчка не стават нещатата...
iPhone 6+
operacom

Мнение от operacom »

iPhone 6 4.7-inch display Unlocked From £539 за 16GB-товия модел в английският app store по фиксинга за днешният ден = 1337,47 лева. Всеки да си смята от къде да купува и дали да купува L-)
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

shpeki написа:Някой знае ли има ли някъде изложен 6 плюс да се пробва ?
Във мтел-а в Сердика Център имаше два...не знам за какви шаблони става въпрос, аз мисля че това си бяха истинските телефони, но бяха в режим на регистрация и търсеше сим карта, па те не са им сложили и нз си кво, така че само на външен вид го разгледах. Изглежда готино, но съм с 5S и смятам да изчакам 6s, белким подобрят корпуса че ако дам два бона за телефон и м исе огъне в джоба ги вдигам на балон.

В сайта на епъл, като си избереш модел, contact free, ми дава крайна цена 749$, което са 1000 лева, грубо. Тия 1000лв с колко ще се увеличат, докато пристигне в София у нас телефона? Моля да отговарят само хора, които реално са си поръчвал айфон по този начин.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

keeponrollin написа: В сайта на епъл, като си избереш модел, contact free, ми дава крайна цена 749$, което са 1000 лева, грубо. Тия 1000лв с колко ще се увеличат, докато пристигне в София у нас телефона? Моля да отговарят само хора, които реално са си поръчвал айфон по този начин.
Крайна 750$ ама друг път... Само ако го поръчаш от некъде в Аляска/Монтана/Орегон/Ню Хемпшир/Делауеър.

Прав е тоя къде беше писал по горе из темата че сульо и пульо гледат на епъл дот ком некви цифрички и бленуват.

Както се изписа нееднократно, най-добрия вариант е да се купи от щатския сайт и да се плати съответно таксата там,
и да го донесе човек от щатите; няма мита и данъци и договори и путки майни филибето.
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Моля да прочетеш темата, която съм цитирал само няколко мнения по-горе.
1) $749 може грубо да са 1000лв., но като се сметнат по-нежно са около 1165 лв. (Днешен междубанков курс - 1.5562 BGN/USD);
2) +8-9% щатски данък (в повечето щати е толкова);
3) доставка от САЩ до България, си избери сам колко смяташ, че ще е (като си намериш начин)... Да предположим - $30-40.
4) ДДС - 20% върху всичко по-горе;
5) различни допълнителни данъци и такси на митницата (без мито, но за митническа декларация, ЕОРИ номер, разни банкови такси и т.н.) - към 50лв.
Т.е. ако приемем, че намериш начин да направиш тази поръчка, ще ти излезе:
(749 * 1.09 + 40) * 1.5562 * 1.2 + 50 = 1650 лв.
Без да броим чакането, разправиите и нервите.
Честито...

От Щатите става само ако имаш човек да го донесе на ръка.

Иначе например в нагъзина на Епъл в Англия излиза 539 паунда, което са към 1350лв. Сам си реши кое е по-добре. :-w

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
shpeki

Мнение от shpeki »

А от Англия има доста фирми които доставят дотук, за ощя няколко лева ще е тук.
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

http://www.ebay.co.uk/itm/Apple-iPhone- ... 2a45a2fd1c

Този е на доста добра цена- 1252лв ;)

П.П а като се поразрових има доста оферти за 499лири :)
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

В ebay обаче е като минно поле. Реално си играеш на руска рулетка защото има много, ама наистина много измамници и ментета с iPhone. Аз лично преди известно време като си купувах моя iPhone 4S веднъж спечелих, не ми пратиха нищо и след като си отворих кейс, ми върнаха парите от eBay и баннаха продавача; и веднъж ми пратиха менте вместо оригинал (и този път продавачът ми върна парите, като го заплаших с кейс) и... трети път не ми се разправяше и си го купих от тук от обявите във форума. Имам подобни случаи и с мои познати. Да... има си и доста които са си купили така iPhone. Та... всеки си решава сам дали да рискува. Но точно с iPhone е ужас положението с измамите в eBay... както казах - като да разчиташ на късмета да минеш през минно поле. От тогава поне аз - само: око да види, ръка да пипне ако ще се купува на старо (никакви доставки). Или евентуално ако ще се поръчва - нов от нагъзина на Епъл (или друг подобен реномиран продавач). :-w

gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

mitku написа:В ebay обаче е като минно поле. Реално си играеш на руска рулетка защото има много, ама наистина много измамници и ментета с iPhone. Аз лично преди известно време като си купувах моя iPhone 4S веднъж спечелих, не ми пратиха нищо и след като си отворих кейс, ми върнаха парите от eBay и баннаха продавача; и веднъж ми пратиха менте вместо оригинал (и този път продавачът ми върна парите, като го заплаших с кейс) и... трети път не ми се разправяше и си го купих от тук от обявите във форума. Имам подобни случаи и с мои познати. Да... има си и доста които са си купили така iPhone. Та... всеки си решава сам дали да рискува. Но точно с iPhone е ужас положението с измамите в eBay... както казах - като да разчиташ на късмета да минеш през минно поле. От тогава поне аз - само: око да види, ръка да пипне ако ще се купува на старо (никакви доставки). Или евентуално ако ще се поръчва - нов от нагъзина на Епъл (или друг подобен реномиран продавач). :-w

Да, така е. Напълно си прав,но гледам,че тези продавачи (имам предвид тези с цена 499лири за 6-цата) са с по 2000-3000 позитивни (90-99%) Feedback, което би трябвало да ти гарантира някаква сигурност :)
sdimov

Мнение от sdimov »

mitku написа:В ebay обаче е като минно поле. Реално си играеш на руска рулетка защото има много, ама наистина много измамници и ментета с iPhone. Аз лично преди известно време като си купувах моя iPhone 4S веднъж спечелих, не ми пратиха нищо и след като си отворих кейс, ми върнаха парите от eBay и баннаха продавача; и веднъж ми пратиха менте вместо оригинал (и този път продавачът ми върна парите, като го заплаших с кейс) и... трети път не ми се разправяше и си го купих от тук от обявите във форума. Имам подобни случаи и с мои познати. Да... има си и доста които са си купили така iPhone. Та... всеки си решава сам дали да рискува. Но точно с iPhone е ужас положението с измамите в eBay... както казах - като да разчиташ на късмета да минеш през минно поле. От тогава поне аз - само: око да види, ръка да пипне ако ще се купува на старо (никакви доставки). Или евентуално ако ще се поръчва - нов от нагъзина на Епъл (или друг подобен реномиран продавач). :-w
Поръчал съм хиляди артикули от ебей и нито един път не съм ял дървото. Основни правила:

1. Продавача да е регистриран от поне 2-3 години - това ти гарантира, че няма да е измамник, защото при всеки рипортнат кейс ги банват.
2. Да има продажби - колкото повече толкова по-добре.
3. Фийдбек 99-100% - с по-малък ги избягвам.
4. Много внимателно се прочита обяснението под обявата - светсните продавачи пишат с най-малката подробност, защото и 1 нещо да не е вярно можеш да искаш връщане на парите.

Иначе най-си заслужава да бидваш, защото може да ти излезе малко по-евтин от магазина.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Публикувай отговор