Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
HERE Maps
Година: Nov 19, 2012
Език: Английски
Разработчик: Nokia gate5 GmbH
Съвместимост: iPhone, iPod touch и iPad.
Изисквания: iOS 4.3 и по висока .
Здравейте ! За да не отварям нова тема ще попитам в тази. Отнася се за грешна дестинация в Here maps.
При търсенето на адреса ми го дава точно, но когато задам "Шофиране " ми измества флага за крайната цел на пристигане с около километър . Отнася се за един обект в Гърция ето и кординатите ако някой желае да провери дали и при него излиза така. N 038° 41.110, E 20° 41.879
Поздрави!
Iphone 6 16GB, Imac 21.5" 2011, Mac book air 13" 2015
За Гърция не знам, но в България тази навигация никога не ми е работела коректно на айфона. Не знам защо не ползвате Google Maps, MAPS.me, Citymapper - безплатни са и с класи над тоя боклук.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
В чужбина е не неразумно да си с навигация,която използва интернет В крайна сметка си купих Sygic с доживотен лиценз , срещу 60 лв И HUD фунцията към него се оказа нещо много добро .
Аз не съм казал, че е неразумно да се ползва навигация, която ползва интренет. Казак, че HERE Maps не струва! И въобще не можем да я сравняваме със Сиджик, Навигон или Копайлат.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Copilot също не ми харесва. В Чехия ме въртя като за световно а в Унгария непрекъснато ме сваляше от магистралата. Може би , защото използвах неплатена версия. Досега използвах Гармин мобайъл и Сиджик се доближава доста до така наречения user friendly за мен
Ако наистина искаш хубава навигация сложи си Навигон. По-добро от това не съм срещал.
Аз съм дал лично мнение, базирано на личен опит, което се отнася до приложението за айфон. Базата данни на Нафтек се ползва от много навигации, което не ги прави добри.