iOS 8

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Enchev5

Re: iOS 8

Мнение от Enchev5 »

Здравей ,ако не искаш да го теглиш няколко дена виж този сайт :
http://www.ipswdownloader.com/
Намираш модела Ipad - iPhone с който си и сваляш от там ,но преди това си изтегли ZenMate аддон за Google Chrome и си направи локацията от UK. При мен това помогна и го свалям в момента с 3 мб/с.
Успех ! :)
gost

Мнение от gost »

Взех си iPad mini ретина преди 2 дена и без да се замисля още като го активирах го ъпдейтнах до 8.0.2 ама то е ужасно, пробвах и рестор същата. За таблет който е със същите характеристики като ipad Air такъв лаг навсякъде е недопустимо просто.. Мога да го върна до 14 дена де, макар че ще е мизерия в 7.1.2 имаше ли го този лаг ? Мога да го върна и пак да си взема същия ама няма да го ъпдейтвам докато не оправят проблемите в 8.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
any9

Мнение от any9 »

Добре де, чудих се сумати време дали да ъпдейтна и накрая реших да го направя... Пуснах ъпдейта през телефона и изненада или не - About 20h remaining... Не е истина направо. Сега нали няма да има проблеми да си спра нета по някое време? И ако по - късно пусна пак нета ще продължи ли свалянето или ще започне от начало?
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

any9 написа:Добре де, чудих се сумати време дали да ъпдейтна и накрая реших да го направя... Пуснах ъпдейта през телефона и изненада или не - About 20h remaining... Не е истина направо. Сега нали няма да има проблеми да си спра нета по някое време? И ако по - късно пусна пак нета ще продължи ли свалянето или ще започне от начало?
Нямаш проблеми докато в iTunes ти изписва горе само Downloading in progress. Все едно ще е да прекъснеш сваляне на някаква mp3 от нета и следващият път трябва да започнеш отначало! Аз на 2-3 пъти така го направих понеже Интернета ми е нестабилен!

Иначе при мен се получава нещо странно след като ъпдейтнах! На AppleStore иконата ми стои постоянно червеното балонче, че има наличен ъпдейт за някакво приложение! Като вляза, обаче, такова няма, но балончето продължава да си стои! Рестартирах приложението - нищо! Рестартирах телефона - пак нищо! Все си стои! Някой има ли подобен проблем?
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
londongunner

Мнение от londongunner »

any9 написа:Добре де, чудих се сумати време дали да ъпдейтна и накрая реших да го направя... Пуснах ъпдейта през телефона и изненада или не - About 20h remaining... Не е истина направо. Сега нали няма да има проблеми да си спра нета по някое време? И ако по - късно пусна пак нета ще продължи ли свалянето или ще започне от начало?
Проблема е глобален ,международния нет в цяла България е зле от 10-тина дни и става по-зле.
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Не мога да ресторна нищо и започвам силно да се изнервям вече.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
any9

Мнение от any9 »

londongunner написа:Проблема е глобален ,международния нет в цяла България е зле от 10-тина дни и става по-зле.
А има ли шанс да спра свалянето на ъпгрейда? Много ме изнервя, ясно е че няма да се свали скоро, а ме е страх че утре като си пусна Cellur datata ще започне пак да се сваля. Ще се повторя свалям го директно от телефона.

P.S
При Callur datata не се сваля ъпдейта, седи на пауза, но все пак мога ли от някъде да го спра?
nextt

Мнение от nextt »

Колега преди малко ъпгрейднах 5ес до 8.02 нямах проблеми с нета. Може да са го оправили вече.
any9

Мнение от any9 »

Да, явно са го оправили. Свали ми се за отрицателно време.
londongunner

Мнение от londongunner »

Да нета вече е ок
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
slashwe

Мнение от slashwe »

Добрее..ъпдейтнах си петицата до ios 8.0.2 и пак се усеща този гаден лаг както и при първата версия на 8-цата..та мисълта ми е някой да ми каже как да си върна системата до последната версия на 7-цата,защото при нея телефона беше пушка..Просто тоя лаг е много изнервящ..има си предимства 8-цата,но предпочитам седмака..та ако някой помогне ще съм му много благодарен ! :)
Iphone 5 16gb black
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Не може вече да се "върне" на 7.х. Това е положението. И най-доброто, което може да направиш е... да свикнеш. ;)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
Павел Василев

Мнение от Павел Василев »

slashwe написа:Добрее..ъпдейтнах си петицата до ios 8.0.2 и пак се усеща този гаден лаг както и при първата версия на 8-цата..та мисълта ми е някой да ми каже как да си върна системата до последната версия на 7-цата,защото при нея телефона беше пушка..Просто тоя лаг е много изнервящ..има си предимства 8-цата,но предпочитам седмака..та ако някой помогне ще съм му много благодарен ! :)
С 5s съм, когато го купих си беше с последната версия на 7... когато се появи 8-цата го ъпдейтнах и мога да ти кажа че няма никаква разлика в бързината и никакви лагове, все още съм само с чистата 8-ца не 8.0.2. не ми е джейлбрейкнат и нямам качени куп глупости, изключил съм и някои излишни процеси с цел пестене на батерия, та може и това да са причините да нямам лаг...
Последно промяна от Павел Василев на 10 Окт 2014, 11:43, променено общо 1 път.
Нещо, което работи не се пипа!
slashwe

Мнение от slashwe »

Ти говориш за 5 s аз говоря за 5..телефона ми не е "пълен с глупости" както и твоя..та..явно ще свиквам..докато Iphone 6 не спадне малко от към цена..мерси
Iphone 5 16gb black
Аватар
Павел Василев

Мнение от Павел Василев »

slashwe написа:Ти говориш за 5 s аз говоря за 5..телефона ми не е "пълен с глупости" както и твоя..та..явно ще свиквам..докато Iphone 6 не спадне малко от към цена..мерси
Не обърнах внимание че си с 5-ца а не 5s, въпреки това съм свидетел на много мои приятели които са си напълнили до дупка със всевъзможни програми, игрички и повечето от тях работят и във фонов режим със скрити процеси които допълнително натоварват тела, та после ми се оплакват че лагвал... та затова предположих че може да имаш много програми... Нека колегите ползващи с 5-цата да кажат как е при тях с 8.0.2 и да ударят по едно рамо :)
Нещо, което работи не се пипа!
shpeki

Мнение от shpeki »

slashwe написа:Ти говориш за 5 s аз говоря за 5..телефона ми не е "пълен с глупости" както и твоя..та..явно ще свиквам..докато Iphone 6 не спадне малко от към цена..мерси
И аз имам 5-ца, за кой точно лаг говориш ?
dEcLiNe

Мнение от dEcLiNe »

Аз съм с петица също,след рестор и отново 8.0.2 не съм забелязал никакъв лаг,телефона е пушка !
nikolay80

Мнение от nikolay80 »

Моята 5-ца първо я ъпдейтнах през телефона после и рестор направих ,но определено лагва забележимо повече от iOS7.Особено като се отваря галерията и контактите. :(
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

И аз мога да потвърдя, че телефонът изобщо не лагва! Да си призная честно, никаква разлика не откривам в поведението на телефона между iOS 7.х и iOS 8. Когато ъпдейтнах до Осмицата батерията ми малко по-бързо отиваше, но с 8.0.2 това се оправи и сега си е пушка отново!
slashwe написа:докато Iphone 6 не спадне малко от към цена..мерси
iPhone 6 ще му спадне цената, когато излезе iPhone 6S - сиреч, след една година!
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
tcani

Мнение от tcani »

Някой знае ли кога ще има нов ъпдейт
dessyteneva

Мнение от dessyteneva »

Според слуховете на 20.10 ще пуснат 8.1, но това са само слухове все пак...
beaver

Мнение от beaver »

@dessyteneva , добре дошла в света на iOS, ако не се лъжа си известно лице в андроид форума,даже пишеше статии в един др сайт :)
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
dessyteneva

Мнение от dessyteneva »

Благодаря, не се лъжеш, аз съм и точно от навика да следя клюките за статии научих и написаното по-горе O:-) Между другото новият свят ми е доста интересен! От андроид форума се оттеглих преди година, а от другия сайт - пролетта, сега се радвам да науча нещо ново и да разполагам напълно с времето си ;-)
beaver

Мнение от beaver »

Относно темата, надявам се по-рано да излезе , защото трябва да се фикснат много проблеми
В този ред на мисли, който мисли да ъпдейтва устройства като iPhone 4s, iPad mini, ipad 2,нека НЕ го прави
Толкова много крашвания, забивания,забавяния,при устройство на Apple не съм виждал..
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Кога се очаква iOS 8.1, 16 ти?
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Публикувай отговор