Untethered jailbreak 7.1/7.1.1/7.1.2 за всички устройства!
- The Shaman
- supporter
Re: Untethered jailbreak 7.1/7.1.1/7.1.2 за всички устройства!
Да, фабрично отключване. Потърси @teodorteo във форума.
Пробвай AppSync от cydia.myrepospace.com/kalora, аз го ползвам повече от 2 седмици и досега не съм имал никакви крашчетаDell написа:iPhone 5,както и iPad 2 е устройството. Appsync 7+ е от smolk.myrepospace.comgorgior написа:@Dell предполагам, че си инсталирал нередовен AppSync. инсталирай го от друго репо. Все пак не даваш никаква информация какво си инсталирал, на какво устройство и тн.
Ако има проблем с Appsync кое е репото за читав Appsync
П.П ако вече не си ресторнал разбира се

Странен проблем с 4S и iTools
След като сложих 7.1.2 и джейлнах не мога да трия файловете в разните навигации.
Не ми дава да трия в основните папки, при гармина ми дава да пипам в другите, но не и в основната.
Дефакто не мога да си сменявам картите и е кофти.
Казва ми, че файла се използва.
На някой да му се е случвало и да има решение ?
Преди бях с 7.0.4 и нямах проблеми.
Качил съм някакъв апсинк и афк2ад, както и предния път ги слагах.
Пробвах и с ифънбокс и същия проблем.
Не ми дава да трия в основните папки, при гармина ми дава да пипам в другите, но не и в основната.
Дефакто не мога да си сменявам картите и е кофти.
Казва ми, че файла се използва.
На някой да му се е случвало и да има решение ?
Преди бях с 7.0.4 и нямах проблеми.
Качил съм някакъв апсинк и афк2ад, както и предния път ги слагах.
Пробвах и с ифънбокс и същия проблем.
Re: Странен проблем с 4S и iTools
Търси проблема тук. За iOS 7.1.* си има Apple File Conduit "2" . Махни afc2add.Качил съм някакъв апсинк и афк2ад,
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Re: Странен проблем с 4S и iTools
Да, ама не.
афк2ад беше от айфонкейк.
Махнах го, няма ефект.
Имам инсталирани:
apple file condit 2
big boss icon set
cydia installer
cydia substrate
cydia translations
erica utilities
icleaner pro cracked
ifile
pangu
ipa ios 7 from 25pp
repo icons
sinful iphone repo icon
substrate safe mode
xsellize security
афк2ад беше от айфонкейк.
Махнах го, няма ефект.
Имам инсталирани:
apple file condit 2
big boss icon set
cydia installer
cydia substrate
cydia translations
erica utilities
icleaner pro cracked
ifile
pangu
ipa ios 7 from 25pp
repo icons
sinful iphone repo icon
substrate safe mode
xsellize security
Здравейте колеги искам да споделя сас вас какво се случи след жилбрейка.телефона iphone 5s работеше отлично 4ри-5 дена,на последния се счупи доста яко неискаше да се ресторне и през итунес получава грешка 9. преинсталрах итунес и всички ейпал приложения накрая го рестнах на windows xp.Последната програма която му инсталирах беше airblue for ifile sharing но немисля че това е проблема след това работеше около 1-2часа.Проблема се появи като реших да вляза в cydia и ме изхвърли веднага и програмите които бяха от cydia също не работеха.Рестартирах телефона и това беше,ябалката мигаше постоянно.Сега саъм с ресторе и и jilvam пак,ако някои знае дали има проблеми с jailbraeka на iphone 5s ios 7.1.2 моля да сподели поздрави.
-
След като изпълних всички стъпки, всичко изглеждаше добре до последната стъпка, нямаше проблеми, но след като трябваше да се "Рестартира и да има иснталирана Cydia" телефона почна постоянно да се рестартира. Включва се, показва иконката на Pangu, под която пише Welcome to Pangu Jailbreak и крашва, след което пак се рестартира и пак така. Съвети?
-
Странният начин, по който стана е следния:mathinvalidnik написа:След като изпълних всички стъпки, всичко изглеждаше добре до последната стъпка, нямаше проблеми, но след като трябваше да се "Рестартира и да има иснталирана Cydia" телефона почна постоянно да се рестартира. Включва се, показва иконката на Pangu, под която пише Welcome to Pangu Jailbreak и крашва, след което пак се рестартира и пак така. Съвети?
http://ioshacker.com/how-to/stuck-boot- ... -weird-fix

Има ли някои който е пробвал Pangu-то на Windows 8.1 x64 ?
-
Здравейте,
Имам джейлнат 4S 5.0.1 (9А406) и искам да го ъпдейтна до 7.1.2. Взех телефона от Глобул и първите две години беше заключен към тях. След като изтече договорът, подадох молба и ми го отключиха. Та въпросът ми е, сега като ресторна дали няма пак да се заключи? Не би трябвало, но аз за всеки случай да питам.
Относно процедурата, пропускам ли нещо? :
1 Backup
2 Restore + Update
3 Jailbreak
4 Връщане на Backup-a
Благодаря
Имам джейлнат 4S 5.0.1 (9А406) и искам да го ъпдейтна до 7.1.2. Взех телефона от Глобул и първите две години беше заключен към тях. След като изтече договорът, подадох молба и ми го отключиха. Та въпросът ми е, сега като ресторна дали няма пак да се заключи? Не би трябвало, но аз за всеки случай да питам.
Относно процедурата, пропускам ли нещо? :
1 Backup
2 Restore + Update
3 Jailbreak
4 Връщане на Backup-a
Благодаря
Не знам само с връщането на бекъпа дали ще мине всичко добре. Нека някой по-запознат каже.
Иначе побързай преди да пуснат айОс 8, защото ще трябва да ъпдейтнеш, а кога и дали ще има джейл за нея - никой не може да ти каже
Иначе побързай преди да пуснат айОс 8, защото ще трябва да ъпдейтнеш, а кога и дали ще има джейл за нея - никой не може да ти каже
-
И аз за това бързам... Реално аз не исках и 7.1.2. ама с рестора автоматично ми качва най-новата версия.
Защо да имам проблеми с бекъпа?
Защо да имам проблеми с бекъпа?
Ами не знам пробвай, най много да се наложи пак да ресторнеш или да не можеш да върнеш бекъпа.
Повечето хора казват, че след рестор и джейл не се връща бекъп. Аз лично винаги съм връщал и нямам проблем.
Най-лошото което може да се случи да не можеш да върнеш бекъпа и да трябва да си направиш настройките и да си сложиш приложенията наново.
Повечето хора казват, че след рестор и джейл не се връща бекъп. Аз лично винаги съм връщал и нямам проблем.
Най-лошото което може да се случи да не можеш да върнеш бекъпа и да трябва да си направиш настройките и да си сложиш приложенията наново.
-
Приложенията са последното нещо, което ме вълнува. За мен е важно да не загубя ,,бележките'', ''СМСте'' и контактите, другото не е толкова важно. Е, и естествено да не вземе да се заключи и да не мога го ползвам с различна от глобулска карта
ПП: Ти с кой модел си?
ПП: Ти с кой модел си?
- TheOriginal
Абе как ще се заключи като са ти го отключили от глобул и телефона вече е ФО?
И не е препоръчително да се връща бекъп.
И не е препоръчително да се връща бекъп.
Последно промяна от TheOriginal на 12 Сеп 2014, 11:51, променено общо 1 път.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Ако имаш бекъп няма как да ги загубиш.
Но може и с iTools да си ги дублираш само тях ей така за всеки случай ако няма да връщаш бекъп.
Но може и с iTools да си ги дублираш само тях ей така за всеки случай ако няма да връщаш бекъп.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Контактите и бележките ще си ги синхронизираш с айКлауд, за СМС-ите не знам.
Според мен давай смело с връщане на бекъп. Въпреки не е препоръчително, шанса да се омаже нещо е много малък. с
П.П. С 5S съм
Според мен давай смело с връщане на бекъп. Въпреки не е препоръчително, шанса да се омаже нещо е много малък. с
П.П. С 5S съм
-
Всичко е тип-топ. Върнах и всичко си стана както преди и работи перфектно. Не се инсталираха само 5 или 6 приложения, за които ми е все едно.
-
Здравейте колеги ... Така дйаилбреакнах си телефона но след ъпдате на скайп и някои други програми .... телефонът се рестартира и сега стой само на ябълка ... като го включа стой на ябълка рестаритра се и пак .... Изчетох доста форуми и открих ,че има проблем със сензора за светлина и може да се оправи като се свети с директна светлина в него ... на мен този метод не ми помогна ... Имам доста ценна информация за мен и не искам да я загубя ... някакви идей ? Iphone 5 7.1.2 (не съм 100% сигурен дали е 7.1.1 или 7.1.2 )
Благодаря !
Благодаря !
Направи му няколко хард ресета с 2-та бутона и ще тръгне .
-
Може би 100 съм му направил вече ... 

-
Колеги изтрих от Cydia нещо от сорта Color Icon беше от сорса на Big Boss и изчезна Cydia от менюто, има ли някакъв начин да я върна ? Никой ли не може да помогне ?
Iphone 6S Plus Space Grey
Днес качин на iphone 4 7.1.2 , о когато отворя Pangu_v1.2.1 ми дава следният прозорец и каквото и да правя не мога да я джейлна.
Сменил съм и датата какво е описано.

Сменил съм и датата какво е описано.

Oсвен датата 02.06., часът смени ли го на 06:00 и часова зона Beijing.