Gevey - turbo SIM за iPhone
-
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Какво е платеното решение? Пробвал ли си с Мтел?
ios8
искам да попитам дали мога да упдатна със ios 8 аз съм със iphone 4s закл към vodafone и работи със givey за iphone 5 благодаря предварително 

-
iOS 8
Я кажете някой с Falwok ъпдейтнал успешно до Ios 8??? Сърбят ме ръцете вече 

Iphone 5 white 64 Gb
Re: iOS 8
Да ви запитам Iphone 4s с R-sim mini ще може ли да се ъпдейтне до Ios 8 и дали ще има обхват защото сега работи само на 2g иначе на 3g изписва no service. 

ios8
искам да попитам мога ли да updatna със новия ios8 моят iphone 4s които е закл. към vodafone и работи със givey за iphone 5 в момента съм със 7:1:2 благодаря предварително 

Здравейте Колеги .Закупих си един Iphone 5, който работи с турбо сим, как може да разбера какъв е точно турбо сима ? Дали е Falwok или Rsim 8 или някой друг ?
Iphone 6S Plus Space Grey
R-sim 9 pro е чипа, колега пробвах това с iR0seTool ,но пак не ми тръгва 2г-то. Има ли някакъв начин да тръгне 2г или 3г-то ? Iphone 5 заключен към Спринт 7.1.2 Vivacom е оператора ?
1. Правиш jaibreak с Pangu.
2. Добавяш от Cydia репо "www.isamteam.com".
3.От репо "www.isamteam.com" намираш и инсталираш пача за CDMA.
2. Добавяш от Cydia репо "www.isamteam.com".
3.От репо "www.isamteam.com" намираш и инсталираш пача за CDMA.
Колега добавих репото, инсталирах пача рестартирах ,но не ми се показва тази икона за 3г-то в менюто . Сега ми изкарва No service , но мога да се обаждам и да ме търсят не ми изкарва обхвата .В началото също ми пишеше No service ,но след 5 минути ми изкарваше обхвата .
Давам от розата force 2g после рестарт, но пак си седи на No Service. Има ли някакъв начин да изкарам да ми показва обхвата и оператора ?
Да пуснат е, но си седи на No service.....А мога да набирам както и да ме търсят няма проблем .
R-SIM пач,има ли го на декстопа на телефона .
Явно пача им неработи , махни го и добави това репо repo.heicard.com. Тук има работещ пач !
Да най долу беше , ако не ме люже паметта.
Само на китайски ми излизат някакви работи, никъде не виждам да пише CDMA някъде . Инсталирах 5/5s/5c и някакви китайски символи дали е това ?
Като го инсталирам този деб, в Cydia ми излиза 5/5s/5c и някакви китайски символи дали е това ? Но в менюто на телефона не ми излиза нищо, извинявай ако нахалствам .
Сложих го ,излиза ми в Cidya че е инсталирано . Но в менюто на телефона нямам пак нищо ? Явно няма да мога да направя интернета има ли някакъв начин да изкарам обхвата поне ?
iPhone 4S locked US SPRINT
Здравейте, извинявам се ако не е за тук темата, но много време търсих. Не разбирам много много от айфони. В смисъл jailbreak и такива неща. Дадоха ми iPhone 4S заключен към US SPRINT, но е използван с R-SIM 9 pro на iOS 8.0.2. но р-сима се е скъсал и аз си взех нов. Сложих, р-сима, следвах инструкциите, натиснах си на кой е оператор е заключен телефона, излезе ми кой iOS съм и така. Рестартирах защотот го изискваше, но след това от No Service ми изписа едно Serching... което продължи около 1 час, след това отново No Service. Искам да попитам как мога да го ползвам този телефон. И да вметна още 1 проблем. Щом го взех имах WI-Fi но след един рестарт Wi-Fi ми стана сив(самият бутон) а в настройките не ми дава да го пусна. Много ще съм ви благодарен.