Аз съм в САЩ и това е вярно, но лично бих изчакал докато го пуснат отключен, защото мисля криейтив не поемат гаранция ако не е ФО.Здравей. Искам да знам до колко е вярно това, от къде си толкова сигурен? Защото ако е вярно, това значи, че можем да си поръчваме телефони от щатите по познати.
А някой ако може да обясни защо Криейтив-а не поемат гаранциите? Защото телефоните се водят все пак към T-mobile?sdimov написа:Аз съм в САЩ и това е вярно, но лично бих изчакал докато го пуснат отключен, защото мисля криейтив не поемат гаранция ако не е ФО.Здравей. Искам да знам до колко е вярно това, от къде си толкова сигурен? Защото ако е вярно, това значи, че можем да си поръчваме телефони от щатите по познати.
Също така и телефоните на Върайзън са октлючени и си работят с карти от България.
Защото гаранцията не е междунарадна. Задължиха ги гаранцията им да важи в целия ЕС и затова Криейтив център обслужват само от ЕС.mp_petrov написа: А някой ако може да обясни защо Криейтив-а не поемат гаранциите? Защото телефоните се водят все пак към T-mobile?
Това пък от кога е?! На мен са ми сменяли телефон в Криейтив център, закупен от Щатите!lambreto написа:Защото гаранцията не е междунарадна. Задължиха ги гаранцията им да важи в целия ЕС и затова Криейтив център обслужват само от ЕС.mp_petrov написа: А някой ако може да обясни защо Криейтив-а не поемат гаранциите? Защото телефоните се водят все пак към T-mobile?
Аз го виждам...??TheOriginal написа:Що не ми излиза видеото?
Това е странно, но аз не говоря от личен опит, така че явно не съм прав и съжелявам ако съм заблудил някого.gogo68 написа:Това пък от кога е?! На мен са ми сменяли телефон в Криейтив център, закупен от Щатите!lambreto написа:Защото гаранцията не е междунарадна. Задължиха ги гаранцията им да важи в целия ЕС и затова Криейтив център обслужват само от ЕС.mp_petrov написа: А някой ако може да обясни защо Криейтив-а не поемат гаранциите? Защото телефоните се водят все пак към T-mobile?
Няма такова нещо, обслужват всеки един телефон от която и да е страна. Гаранционно или извън извънгаранционно.lambreto написа:Защото гаранцията не е междунарадна. Задължиха ги гаранцията им да важи в целия ЕС и затова Криейтив център обслужват само от ЕС.mp_petrov написа: А някой ако може да обясни защо Криейтив-а не поемат гаранциите? Защото телефоните се водят все пак към T-mobile?
Това, че са ти сменяли го вярвам, но я кажи историята - ФО телефон ли или заключен? По спомен като съм питал Криейтив няма проблем от къде е купен телефона, а дали е заключен или не. Те затова ти искат сериен номер и като видят, че е Т-мобъл примерно, едва ли ще ти го отремонтират гаранционно.gogo68 написа:Това пък от кога е?! На мен са ми сменяли телефон в Криейтив център, закупен от Щатите!lambreto написа:Защото гаранцията не е междунарадна. Задължиха ги гаранцията им да важи в целия ЕС и затова Криейтив център обслужват само от ЕС.mp_petrov написа: А някой ако може да обясни защо Криейтив-а не поемат гаранциите? Защото телефоните се водят все пак към T-mobile?