iPhone 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
georgibaev95

Re: iPhone 6

Мнение от georgibaev95 »

Баси и цените,аз за тея пари чисто нов iMac ще си взема x_x x_x o_O
sdimov

Мнение от sdimov »

Здравей. Искам да знам до колко е вярно това, от къде си толкова сигурен? Защото ако е вярно, това значи, че можем да си поръчваме телефони от щатите по познати.
Аз съм в САЩ и това е вярно, но лично бих изчакал докато го пуснат отключен, защото мисля криейтив не поемат гаранция ако не е ФО.

Също така и телефоните на Върайзън са октлючени и си работят с карти от България.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
codename47

Мнение от codename47 »

iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Berbamarto

Мнение от Berbamarto »

А дали ще продължат да предлагат 5s?
mp_petrov

Мнение от mp_petrov »

sdimov написа:
Здравей. Искам да знам до колко е вярно това, от къде си толкова сигурен? Защото ако е вярно, това значи, че можем да си поръчваме телефони от щатите по познати.
Аз съм в САЩ и това е вярно, но лично бих изчакал докато го пуснат отключен, защото мисля криейтив не поемат гаранция ако не е ФО.

Също така и телефоните на Върайзън са октлючени и си работят с карти от България.
А някой ако може да обясни защо Криейтив-а не поемат гаранциите? Защото телефоните се водят все пак към T-mobile?
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

Момчета спрете се,че не останаха =))
http://offnews.bg/news/%D0%A2%D0%B5%D1% ... 88968.html
Аватар
lambreto
Обратна връзка:

Мнение от lambreto »

mp_petrov написа: А някой ако може да обясни защо Криейтив-а не поемат гаранциите? Защото телефоните се водят все пак към T-mobile?
Защото гаранцията не е междунарадна. Задължиха ги гаранцията им да важи в целия ЕС и затова Криейтив център обслужват само от ЕС.
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

lambreto написа:
mp_petrov написа: А някой ако може да обясни защо Криейтив-а не поемат гаранциите? Защото телефоните се водят все пак към T-mobile?
Защото гаранцията не е междунарадна. Задължиха ги гаранцията им да важи в целия ЕС и затова Криейтив център обслужват само от ЕС.
Това пък от кога е?! На мен са ми сменяли телефон в Криейтив център, закупен от Щатите!
Mr. Bean
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

:x Толкова е готЯн :x
Последно промяна от TheOriginal на 16 Сеп 2014, 15:49, променено общо 1 път.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

TheOriginal написа:Що не ми излиза видеото?
Аз го виждам...??
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Оправих го :D
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
shifty

Мнение от shifty »

И сега какво се оказа? Мненията за t mobile contract free телефоните от Щатите са супер разнопосочни - един казва, че са отключени, друг, че не са, а от Епъл съпорта на всеки попитал казват различно. Аз лично май няма да рискувам след перипетиите, които имах преди няколко години с една заключена четворка :)
pesh0_

Мнение от pesh0_ »

А някой ползвал ли е услугите на някой от тези компании за доставка (като dnldelservice . com казват че цената е 50 долара и не искат такси, мита и т.н.). Колко са лигитимни според вас такива сайтове, понеже искат да им се преведат 50 или 100% от сумата предварително, зависи от фирмата. Питам, понеже познатите които имах се върнаха от Америка вече и в близките 3-4 месеца нямам никой дето да ходи натам за да ми прати една 6ца.
Аватар
lambreto
Обратна връзка:

Мнение от lambreto »

gogo68 написа:
lambreto написа:
Това пък от кога е?! На мен са ми сменяли телефон в Криейтив център, закупен от Щатите!
Това е странно, но аз не говоря от личен опит, така че явно не съм прав и съжелявам ако съм заблудил някого.
demode

Мнение от demode »

аз съм ползвал деливери шоп и не съм имал проблеми
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

lambreto написа:
Няма такова нещо, обслужват всеки един телефон от която и да е страна. Гаранционно или извън извънгаранционно. ;)
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

И ко стана ся, последно от АТ§Т човек ако си вземе един телефон - ще ли да е заключен към Т-Мобайл САМО но отключен към другите оператори в САЩ и Европейските оператори?
shifty

Мнение от shifty »

Всички телефони от Щатите изглежда са заключени, дори тоя дето е контракт фрий със СИМ от Т Мобайл:

https://discussions.apple.com/thread/65 ... 5&tstart=0

Обърни внимание на последните 2 поста на втора страница.
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Баси... поне в линка пише че епъл ще пуснат след известно време (?!) нормално разключени... Значи чакаме и дерзаем...
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

Eдин въпрос, след 15 дена ще ходя в Италия, мога ли да си купя айфон от там и да ми дадат фактура на фирма за да му взема ДДС-то ?
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Италия, като гледам е във "втората вълна" за разпространение на iPhone 6 и ще може да се поръчва онлайн от 26-ти Септември. А дали ще има наличности по ритейл нагъзините в Италия и дали ще е пак от 26-ти - ти ще кажеш като отидеш на място. Ако има - нищо не ти пречи да си купиш... ако се вредиш, че едва ли в началото ще има достатъчно бройки за всички желаещи. А вече как стои въпросът с фактурата от нагъзин в Италия, ДДС и т.н. - питай счетоводителя си. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

fuji написа:Ей тука за най-нетърпеливите =)) +:) +:) +:) http://www.o-connect.com/coming-soon.html
3400 лв :^o

Изображение
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
sdimov

Мнение от sdimov »

gogo68 написа:
lambreto написа:
Това, че са ти сменяли го вярвам, но я кажи историята - ФО телефон ли или заключен? По спомен като съм питал Криейтив няма проблем от къде е купен телефона, а дали е заключен или не. Те затова ти искат сериен номер и като видят, че е Т-мобъл примерно, едва ли ще ти го отремонтират гаранционно.

Иначе мога да препоръчам деливъри шоп. Собственика го познавам, така че не се присенявайте сигурни са.

За съжаление има много заявки и моя и на жената ще рпистигнат след 21 Октоври. :(
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Bozhev

Iphone 6 от UK

Мнение от Bozhev »

Имам намерение да си купя новият Iphone от Англия. Въпросът ми е какво трябва да направя за да мога да го използвам тук в България с българска карта?
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Re: Iphone 6 от UK

Мнение от angelovarna »

Да питаш в магазина...
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Публикувай отговор