Излезе Winterboard за 2.0

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
uncivilized

Re: Излезе Winterboard за 2.0

Мнение от uncivilized »

Мм да.Но интересно че вчера не беше така.Ползвам тези теми и те сами задават цветовете на шрифта (Син и червен- и много дребен),но до вчера можех да си ги сменям сам и да ми се връзва с Мтелчето :(
ThUnDeR

Мнение от ThUnDeR »

Grievous написа:Ръчно качване през iPhoneBrowser:

private/var/stash/Themes.9MqLxw

Изображение

edit:Благодарности за anthony,със своя GPS откри находката.
Как можа да загрозиш телефона с тези Уиндоуски "неща" :-S
iPhone 3GS + Incipio Feather (Black)
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT

Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

Като не искаш не тегли.
Аватар
dreamlover
Обратна връзка:

Мнение от dreamlover »

Grievous написа:Като не искаш не тегли.
Маани го тоя!!!Мене ме кефи.
П.П.
Простете ми за жаргона :) :) :)
iPhone 2G 8GB 2.2
ivodivo

Мнение от ivodivo »

А дали някой е намирал подобна програмка на ThemeBuilder от 1.1.4 защото аз се порових но нищо не излиза.
jororaev
Обратна връзка:

Мнение от jororaev »

Имам следният проблем: инсталирал съм темата ''unlocker'' защото ми харесват иконите, но тя има собствен бекграунд.Аз съм си харесал един видеоуолпейпър който се казва ''blueplazma''.Как да направя така,че да ги използвам и двете?
iphone 2G 3.0
mariankata

Мнение от mariankata »

Предполагам, че като избереш в winterboard - user wallpaper би трябвало да постигнеш целта си.
jororaev
Обратна връзка:

Мнение от jororaev »

Като избера юзеруоупейпър зад иконите ми излиза този който съм сложил като начален на хоумскийна.
iphone 2G 3.0
victor11

Мнение от victor11 »

jororaev написа:Имам следният проблем: инсталирал съм темата ''unlocker'' защото ми харесват иконите, но тя има собствен бекграунд.Аз съм си харесал един видеоуолпейпър който се казва ''blueplazma''.Как да направя така,че да ги използвам и двете?
Трябва да влезеш в папката на темата (намира се в /private/var/stash/Themes.9MqLxw - в твоя случай трябва да е нещо такова: private/var/stash/Themes.9MqLxw/unlocker.theme) и просто да добавиш примерно едно .bac в края на файла Wallpaper.html, за да не ползва тапета на темата. Сега вече като приложиш видеото от Winterboard, би трябвало да се покаже.
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

А дали няма да се покаже и на Home екрана.Я моля те след като опиташ да споделиш какъв е ефекта.
jororaev
Обратна връзка:

Мнение от jororaev »

През winscp темата unlocker не се вижда.Виждам само уоупеипъра blueplazma.
iphone 2G 3.0
victor11

Мнение от victor11 »

Grievous написа:А дали няма да се покаже и на Home екрана.Я моля те след като опиташ да споделиш какъв е ефекта.
Не, само зад иконките се показва.
victor11

Мнение от victor11 »

uncivilized написа:Мм да.Но интересно че вчера не беше така.Ползвам тези теми и те сами задават цветовете на шрифта (Син и червен- и много дребен),но до вчера можех да си ги сменям сам и да ми се връзва с Мтелчето :(
И сега става, просто след като маркираш в Winterboard опцията за желания цвят, трябва да си задържиш пръста върху трите линийки до чавката, която показва, че опцията е избрана, и да я завлечеш над темата, която ползваш - така й задаваш по-висок приоритет. :) Доста хитро.
uncivilized

Мнение от uncivilized »

victor11 написа:
uncivilized написа:Мм да.Но интересно че вчера не беше така.Ползвам тези теми и те сами задават цветовете на шрифта (Син и червен- и много дребен),но до вчера можех да си ги сменям сам и да ми се връзва с Мтелчето :(
И сега става, просто след като маркираш в Winterboard опцията за желания цвят, трябва да си задържиш пръста върху трите линийки до чавката, която показва, че опцията е избрана, и да я завлечеш над темата, която ползваш - така й задаваш по-висок приоритет. :) Доста хитро.
Тенкю,тенкю,тенкю,тенкю,тенкю! 8-> Мн ценно инфо!
ivodivo

Мнение от ivodivo »

Аз съм си свалил доста теми, на които пише че са за Winterboard, но не ми излизат в менюто на апликацията. Излизат ми само теми от стария Summerboard, които съм си свалил наново. Някакви идеи как да ги оправя ?
victor11

Мнение от victor11 »

ivodivo написа:Аз съм си свалил доста теми, на които пише че са за Winterboard, но не ми излизат в менюто на апликацията. Излизат ми само теми от стария Summerboard, които съм си свалил наново. Някакви идеи как да ги оправя ?
Значи, качи си от Cydia WbApp - това е добавка към Winterboard, и пробвай от нея.
Аватар
thunder4o

Мнение от thunder4o »

Имам проблем с Winterboar: Преди около 2-3 седмици го бях инсталирал и си работеше нормално. Махнах го и аз незнам защо но сега пак искам да го инсталирам. Всичко ок но когато вляза в програмата и ми излизат само празни редове. С 2.0.1 съм!!!!!
Glory Glory Man Utd
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

Пробвай с BossPrefs > More > Fix User Dir Permissions :)
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Аватар
thunder4o

Мнение от thunder4o »

Неще!!!! Хмммммм..........
Glory Glory Man Utd
ivodivo

Мнение от ivodivo »

victor11 написа:
ivodivo написа:Аз съм си свалил доста теми, на които пише че са за Winterboard, но не ми излизат в менюто на апликацията. Излизат ми само теми от стария Summerboard, които съм си свалил наново. Някакви идеи как да ги оправя ?
Значи, качи си от Cydia WbApp - това е добавка към Winterboard, и пробвай от нея.
Ок, мерси много :)

P.S.
След инсталацията на програмата получавам " subprocess post-installation script returned error exit status 137" и след това ме кара да изтрия апликацията.
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

thunder4o написа:Имам проблем с Winterboar: Преди около 2-3 седмици го бях инсталирал и си работеше нормално. Махнах го и аз незнам защо но сега пак искам да го инсталирам. Всичко ок но когато вляза в програмата и ми излизат само празни редове. С 2.0.1 съм!!!!!
Изтрил си го и сега качваш Winterboard за 2.1.През това време излезе ъпдейт за тази версия.Вдигай на 2.1 и ще ти работи.
Аватар
thunder4o

Мнение от thunder4o »

Ясно, благодаря ти за инфото. :)
Glory Glory Man Utd
Публикувай отговор