Много критици, много нещо. На мен пък много ми харесват новите телефони... и особено "големия" 5.5" Плюс. Вече се точа кога ще успея да си купя... два... Един (твърдо) 64ГБ за мен и един (може би 16ГБ, но може и пак 64ГБ) за жената. От толкова време, вече години ги чакам Епъл да се натуткат да направят телефон с по-голям дисплей, че преди време за закърпване на положението си взех Самсунг Ноут. Най-после ще мога да си взема телефон какъвто искам - iPhone с голям дисплей. Единствен лек "минус" според мен е стърчащият обектив на камерата, но не е нищо съществено, а и аз си държа телефоните в бъмпер и той евентуално ще обере размера на стърчащия обектив. Супер са новите.
Вече за часовника - и той ми харесва общо взето. Но не мисля да си взема за сега. Но не защото ще си втълпявам, че е лош (или че гроздето е кисело), а главно защото си имам хубав часовник, който не смятам да сменям все още. Все пак има един "минус" новия Епъл часовник - не предлагат модел от изцяло титан, а аз предпочитам твърдо часовникът ми да е от титан. По-приятно ми е за ръката като усещане и тегло, а и като липса на алергични реакции с кожата и издръжливост.
П.П. Лайвът на кийноута беше наистина ужасен. Писна ми да ми насича на ЕпълТВ-то и да ми досажда японската преводачка и го спрях. След като свърши, го гледах на запис, а и качеството беше в пъти по-добро.