Бъдеща покупка на iPod - съвети/препоръки

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
iuser

Бъдеща покупка на iPod - съвети/препоръки

Мнение от iuser »

Здравейте отново!
Предстои ми покупка на нов музикален плеър понеже моят взе да прави разни номера. По подразбиране се спрях на продуктите на Епъл-т.нар. iPod. Поразрових се из интернет (olx) и честно казано много ми хареса старата генерация на моделът "nano". Това, което най-много ме грабна, е фактът, че е дизайнът е почти 1 към 1 със сегашния ми плеър. Спрях се на ето тези обяви:
1) http://olx.bg/ipod-nano-4g-8gb-i56449426
2) http://olx.bg/mnogo-zapazen-apple-ipod- ... -i55254474

Какво е Вашето мнения за този модел iPod като цяло ?

Разгледах и новите модели в магазина, но не ми хареса това, че всички (nano+touch) освен shuffle-а и classic-а са с тъч скрийн. Това навежда към следващата част от темата - iPod Shuffle. Видях го на живо и останах меко казано учуден от размерите на това нещо.. Функционално ли е ? Има ли вариант да се качват песни в различни папки в зависимост от жанра или всичко е на едно място и просто разбърква реда на песните ? Нямаше много обяви за този модел, но въпреки това попаднах на тази :
1) http://olx.bg/apple-ipod-shuffle-2gb-i56141600 - Говорих с продавача и той ми каза, че си е купил нещо от ozone.bg и iPod-ът бил подарък, но когато го питах за гаранция каза, че не са му пратили ?! Някой пазарувал ли е от този сайт-така да се каже "автентични" ли са нещата ( ценово виждам, че да, но въпросът е и качествено.. ) ?

С удоволствие бих разгледал и предложението на някой от Вас, който, четейки тази тема, е решил да си продава iPod-а (вече разгледах обявите в сайта, но не попаднах на това, което търся). Предпочитам да го купя от човек от сайта, който се предполага, че знае как да го използва, а не от някой случаен.

Поздрави.
TheSkorpion
Обратна връзка:

Re: Бъдеща покупка на iPod - съвети/препоръки

Мнение от TheSkorpion »

Здравей! И аз преди време обмислях покупка на iPod nano и се бях насочил към тези модели. Но си намерих iPod nano 6 поколение на изгодна цена. Взех си го и не съжалявам. Много е удобен - почти същите размери като shuffle, но има повече памет и повече опции. Съвет от мен - ако не си много финансово ограничен, разгледай и 6-тата генерация :) За сега съм много доволен от него.
iPhone 5 white version 8.1.3
iPad mini 2 Retina 8.1.3
iPod nano 6 gen 8 GB
Think Different...
iuser

Мнение от iuser »

Притесняват ме тези тъч скрийнове понеже освен за слушане на музика вкъщи и на улицата, бъдещият mp3 плеър ще бъде използван и във фитнеса (ще ми стои в джоба), а след тренировка съм като полят с няколко кофи вода.. Не знам до какво може да доведе честото мокрене на екрана.. предполагам, че не е препоръчително.
sdimov

Мнение от sdimov »

Имам ипод от първото поколение тъч. Към днешна дата работи перфектно, а какво ли не съм го правил. Така, че вземай каквото ти е на сърце и не ги мисли тези неща.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Публикувай отговор