проблем със звука на iPhone 5
-
проблем със звука на iPhone 5
Здравейте, имам странен проблем с моя iPhone 5 - понякога при набиране на номер или при позвъняване не се чува нищо, като и отстрещната страна не чува. В същото време тече време за разговор (когато си в чужбина не е много весело със сметката). Включвам и изключвам, защото след това веднага заработва. Този проблем го няма и когато говоря през Bluetooth в колата. Понеже апаратът е още в гаранция, вече беше 2 пъти в сервиз на Мтел, но от там ми го върнаха без да открият проблем. Има ли нещо, което да пробвам с настройките, преди да го занеса в Мтел още веднъж?
- thinkdifferent
Re: проблем със звука на iPhone 5
М-Теl, Globul нямат право да отварят продукти на Аpple или аз се бъркам? Щом телефона е гаранционен би трябвало да ти го сменят в рамките на 30 дни мисля, че беше! 

''Think Different!''
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
-
И аз имам същия проблем на 4ката с iOS 7...iphone_fan1 написа:Здравейте, имам странен проблем с моя iPhone 5 - понякога при набиране на номер или при позвъняване не се чува нищо, като и отстрещната страна не чува. В същото време тече време за разговор (когато си в чужбина не е много весело със сметката). Включвам и изключвам, защото след това веднага заработва. Този проблем го няма и когато говоря през Bluetooth в колата. Понеже апаратът е още в гаранция, вече беше 2 пъти в сервиз на Мтел, но от там ми го върнаха без да открият проблем. Има ли нещо, което да пробвам с настройките, преди да го занеса в Мтел още веднъж?

Т'ва по Канал 3 ли го чу? Свърши тая.thinkdifferent написа:М-Теl, Globul нямат право да отварят продукти на Аpple
"Мисля-значи съществувам"