Тема за изгубени и откраднати iPhone-и, публикувайте IMEI!
Re: Тема за изгубени и откраднати iPhone-и, публикувайте IMEI!
Откраднат е черен iPhone 5 в София.
IMEI: 013347005520739
Моля някой ако има информация да се свърже с мен -0885475073/028394155
Борислава Дамянова
IMEI: 013347005520739
Моля някой ако има информация да се свърже с мен -0885475073/028394155
Борислава Дамянова
Загубен iphone 5S - Silver
Здравейте,
Загубих си телефона...
IMEI: 358825052091590
Докато си звънях да го търся се надявах все да са останали добри хора, при второ позвъняване апарата вече беше изключен...
Най-вероятно е паднал между седалките на такси на ф-ма "ОК Супертранс", във VW Caddy в промеждутъка от 02:30 - 03:00ч. на 31.08.2014г., в посока Студентски град - х-л Хемус.
Бакшиша естествено "нищо не знае" и "нищо не е намирал"...
Ако на някой МВР и мобилния оператор са му помогнали и намерили апарата, моля да опише процедурата, тромава ли е и има ли смисъл да пускам жалбата и какво да очаквам?
П.С. Find my iPhone не е активен докато не е включен апарата, нали?
Може ли да се локализира iPhone по ИМЕИ номер, чрез мобилните оператори, в случая Мобилтел?
Моля Ви, ако някой който разкодира и прави "магии" на телефоните, попадне на този IMEI, да пише на лично съобщение. Предварително благодаря!
Давам възнаграждение!
Загубих си телефона...

Докато си звънях да го търся се надявах все да са останали добри хора, при второ позвъняване апарата вече беше изключен...
Най-вероятно е паднал между седалките на такси на ф-ма "ОК Супертранс", във VW Caddy в промеждутъка от 02:30 - 03:00ч. на 31.08.2014г., в посока Студентски град - х-л Хемус.
Бакшиша естествено "нищо не знае" и "нищо не е намирал"...
Ако на някой МВР и мобилния оператор са му помогнали и намерили апарата, моля да опише процедурата, тромава ли е и има ли смисъл да пускам жалбата и какво да очаквам?
П.С. Find my iPhone не е активен докато не е включен апарата, нали?
Може ли да се локализира iPhone по ИМЕИ номер, чрез мобилните оператори, в случая Мобилтел?
Моля Ви, ако някой който разкодира и прави "магии" на телефоните, попадне на този IMEI, да пише на лично съобщение. Предварително благодаря!
Давам възнаграждение!
Здравейте,
Загубих си телефона...
iphone 5S Silver
За връзка с мен: 0882 395755, Галимир или лично съобщение
Загубих си телефона...

iphone 5S Silver
За връзка с мен: 0882 395755, Галимир или лично съобщение
Re: Загубен iphone 5S - Silver
Жалба в РПУ за обсебване на чуждо движимо имущество по чл 139. Представяш кутия и документ за покупка, с който удостоверяваш стойността на вещта. Щом е над стойността на самоосигурителния праг, се дефинира като движимо имущество и който го е намерил, попада под ударите на чл. 139 за обсебване на чужда вещ, оставена без надзор(забравена, загубена). Съответно опиши случката с таксито и уведоми фирмата, че жалбата е срещу тях.
ИМЕИ не се сменя, а полицията само мъничко зор ако си даде, ще го намери. Ползвай файнд айфон само за тракване, не го заключвай, защото ще се откажат да слагат сим карта в него и ще отиде за части.
ИМЕИ не се сменя, а полицията само мъничко зор ако си даде, ще го намери. Ползвай файнд айфон само за тракване, не го заключвай, защото ще се откажат да слагат сим карта в него и ще отиде за части.
"Мисля-значи съществувам"
Файнд май айфон казва че съм офлайн... Сгреших ли като го сложих в "Лост моуд" ??
А полицията по ИМЕИ номер ли локализира? Възможно ли е никога да не се намери и как се прикрива изобщо цялата схема? Предполагам, че задавам много малоумни въпроси, но просто няма към кой днес в неделния ден да се обърна. Жалбата ми е от сутринта в РПУ-то, но ще се даде на следовател утре, съответно в първия работен ден от седмицата. Казваш, че чл.139 би ги стреснал малко повече ли?
Благодаря много за съветите!
А полицията по ИМЕИ номер ли локализира? Възможно ли е никога да не се намери и как се прикрива изобщо цялата схема? Предполагам, че задавам много малоумни въпроси, но просто няма към кой днес в неделния ден да се обърна. Жалбата ми е от сутринта в РПУ-то, но ще се даде на следовател утре, съответно в първия работен ден от седмицата. Казваш, че чл.139 би ги стреснал малко повече ли?

Благодаря много за съветите!
Да не те обезсърчавам, НО....
Адвокат Йосифов е забравил да каже този член 139 от кой закон и ли кодекс е изваден. Обвинение се прави по чл.206 ал.1 от НК. за обсебване на движимо имущество.
Ти хубаво ще пуснеш жалба, но срещу кого? Какви доказателства имаш, че си забравил телефона точно в таксито и че таксиметовия шофьор го е взел. Предполагам, че не си му единствения клиент за деня. Да не пусне след това той жалба срещу теб за клевета!
Полицията в сегашния момент няма да тръгне да ти търси телефона, освен ако не си някоя много важна персона, вервай ми!
От цялата работа след половин година ще те извикат да подпишеш един куп документи без значение, от които да разбереш, че е водено и приключено дело срещу неизвестен извършител. Това ще ти убие 1-2 часа ценно време и така ще приключи цялата ти история.
Извинявай за черногледството, но такъв е живота тук.
Въпреки всичко ти пожелавам успех!
Адвокат Йосифов е забравил да каже този член 139 от кой закон и ли кодекс е изваден. Обвинение се прави по чл.206 ал.1 от НК. за обсебване на движимо имущество.
Ти хубаво ще пуснеш жалба, но срещу кого? Какви доказателства имаш, че си забравил телефона точно в таксито и че таксиметовия шофьор го е взел. Предполагам, че не си му единствения клиент за деня. Да не пусне след това той жалба срещу теб за клевета!
Полицията в сегашния момент няма да тръгне да ти търси телефона, освен ако не си някоя много важна персона, вервай ми!
От цялата работа след половин година ще те извикат да подпишеш един куп документи без значение, от които да разбереш, че е водено и приключено дело срещу неизвестен извършител. Това ще ти убие 1-2 часа ценно време и така ще приключи цялата ти история.
Извинявай за черногледството, но такъв е живота тук.
Въпреки всичко ти пожелавам успех!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Ако беше отворен колкото се бараш, щеше да прочетеш целият ми пост.
Достатъчно е да пуснат до операторите, че даден ИМЕИ се издирва и ще го намерят рано или късно. Бай дъ уей, полицаите в страната не са пернишки и невинаги постъпват както си описал. Позволи ми, да имам повечко опит в тази област.
Ако трябва да бъда точен, чл.139 може да не пасне на този случай, а по - скоро:
Много си чел, личи си. Тук говорим за "вещ, оставена без надзор"(т.е. забравена/изпусната).Чл. 206. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г.) Който противозаконно присвои чужда движима вещ, която владее или пази, се наказва за обсебване с лишаване от свобода до шест години.
Достатъчно е да пуснат до операторите, че даден ИМЕИ се издирва и ще го намерят рано или късно. Бай дъ уей, полицаите в страната не са пернишки и невинаги постъпват както си описал. Позволи ми, да имам повечко опит в тази област.
Ако трябва да бъда точен, чл.139 може да не пасне на този случай, а по - скоро:
П.П. Познаването на закони, граждански права и прочее, не ме прави "адвокат", а само човек, който се интересува от битието си.Чл. 207. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., попр., бр. 31 от 1982 г., изм., бр. 10 от 1993 г.) (1) Който намери чужда движима вещ и в продължение на една седмица не съобщи за нея на собственика, на властта или на този, който я е загубил, се наказва с глоба от сто до триста лева.
(2) Същото наказание се налага и на този, който противозаконно присвои чужда вещ, която е попаднала у него случайно или по погрешка.
Последно промяна от Alxx на 31 Авг 2014, 20:50, променено общо 1 път.
- TheOriginal
Един въпрос, защото гледам че разисквате въпроса за загубен телефон жалби и т.н
Ами какво правим ако е откраднат, но без насилие? Подава се жалба с/у неизвестен извършител?
Ами какво правим ако е откраднат, но без насилие? Подава се жалба с/у неизвестен извършител?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Дефиницията "насилие" е широчка по принцип. Ако липсва побой, но има заплаха е наличие на вербално насилие.
Последно промяна от Alxx на 31 Авг 2014, 21:19, променено общо 1 път.
Alxx написа:Жалба в РПУ за обсебване на чуждо движимо имущество по чл 139. Представяш кутия и документ за покупка, с който удостоверяваш стойността на вещта. Щом е над стойността на самоосигурителния праг, се дефинира като движимо имущество и който го е намерил, попада под ударите на чл. 139 за обсебване на чужда вещ, оставена без надзор(забравена, загубена). Съответно опиши случката с таксито и уведоми фирмата, че жалбата е срещу тях.
Как ще подадеш жалба срещу някого без доказателства за това?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Здравейте,
Тъй като изгубих 2 iphone-а последните 2-3 месеца, пусках жалби в полиция и т.н. искам да споделя мнение. Първо изключен ли е телефона вече няма да бъде включен. Хората отиват до първата заложна къща/gsm сервиз където телефона отива за части 99% от случаите. Полицията може да помогне с засичането му по IMEI само ако се ползва в момента (процедурата отнема близо 2 месеца, докато прокуратурата им позволи да го търсят през GSM операторите), което е невъзможно тъй като вероятно повечето от вас ги заключват с icloud пароли пръстови отпечатъци и т.н. Първият който загубих беше заключен с какви ли не пароли, пръстов отпечатък и т.н. изключен и до ден днешен не е включван. Вторият беше отключен изцяло без пръстови отпечатъци пароли и lock code-ове + това имаше приложение което на всеки 10 минути upload-ваше GPS координатите на телефона онлайн. При изгубването му знам къде е бил в 4:36 сутринта на 15 юни (пред дискотека Графити - Благоевград) и това е. Също повече не е включван. А от полицията дори ме отсвириха и направиха скандал защото не съм отишъл сутринта на 15юни (неделя) а едва 1 седмица след това. Това се случи в Благоевград, аз живея в София и нямаше как да отида по-рано за което "началника" каза че не може да се занимават с мен....минало време бил със сменен IMEI, изнесен в Гърция, продаден и т.н.
Мисълта ми е че хората не желаят да връщат телефони (повечето разбира се) и им е по-изгодно да го продадът за части, тъй като не могат да го използват и да не се занимават повече. Само погледнете колко заключени се продават в продавалник напримерно и колко хора купуват заключени за части, които могат да използват. Ако никой не го върне до няколко дни, според мен вероятно няма и да бъде намерен или това ще е точно онзи 1 процент в който телефоните не отиват за части.
Надявам се да не съм ви убил надеждите, но това е моят опит с 2 телефона 5S в рамките на април-юни тази година.
Дано при вас историята да се различава от моите. Успех!
Тъй като изгубих 2 iphone-а последните 2-3 месеца, пусках жалби в полиция и т.н. искам да споделя мнение. Първо изключен ли е телефона вече няма да бъде включен. Хората отиват до първата заложна къща/gsm сервиз където телефона отива за части 99% от случаите. Полицията може да помогне с засичането му по IMEI само ако се ползва в момента (процедурата отнема близо 2 месеца, докато прокуратурата им позволи да го търсят през GSM операторите), което е невъзможно тъй като вероятно повечето от вас ги заключват с icloud пароли пръстови отпечатъци и т.н. Първият който загубих беше заключен с какви ли не пароли, пръстов отпечатък и т.н. изключен и до ден днешен не е включван. Вторият беше отключен изцяло без пръстови отпечатъци пароли и lock code-ове + това имаше приложение което на всеки 10 минути upload-ваше GPS координатите на телефона онлайн. При изгубването му знам къде е бил в 4:36 сутринта на 15 юни (пред дискотека Графити - Благоевград) и това е. Също повече не е включван. А от полицията дори ме отсвириха и направиха скандал защото не съм отишъл сутринта на 15юни (неделя) а едва 1 седмица след това. Това се случи в Благоевград, аз живея в София и нямаше как да отида по-рано за което "началника" каза че не може да се занимават с мен....минало време бил със сменен IMEI, изнесен в Гърция, продаден и т.н.
Мисълта ми е че хората не желаят да връщат телефони (повечето разбира се) и им е по-изгодно да го продадът за части, тъй като не могат да го използват и да не се занимават повече. Само погледнете колко заключени се продават в продавалник напримерно и колко хора купуват заключени за части, които могат да използват. Ако никой не го върне до няколко дни, според мен вероятно няма и да бъде намерен или това ще е точно онзи 1 процент в който телефоните не отиват за части.
Надявам се да не съм ви убил надеждите, но това е моят опит с 2 телефона 5S в рамките на април-юни тази година.
Дано при вас историята да се различава от моите. Успех!
-
Понеже се обсъжда темата за откраднати телефони, на база на личен опит бих казал, че има напълно реален шанс полицията да го намери - не на 100%, може би дори не и 50%, но достатъчно голям, за да си струва да се опита. Аз два пъти съм се сблъсквал със случай с изгубен/откраднат телефон (веднъж аз си изгубих телефона, веднъж роднина) и в двата случая беше открит в рамките на 2-3 месеца. Общо взето според мен зависи от това какъв човек го е намерил или откраднал. Ако е някой, който не е запознат с това колко лесно могат да го открият и тръгне да го ползва, ще го открият - в момента, в който се включи телефона, операторът регистрира IMEI-a му и, от кой телефонен номер е ползвал и после лесно може да се открие човека. Ако е някой, който се занимава с това да краде телефони или поне знае, колко лесно се проследяват, най-вероятно няма да го включи и нищо не може да се направи.
В моя случай си изгубих телефона в такси (и аз не знам как, най-вероятно е паднал от джоба ми). Отидох в РПУ-то и им дадох гаранцията си за телефона (защото там пише IMEI-а и удостоверява, че е моя собственост) и написах подробно обяснение какво се е случило. От РПУ-то препращат случая към прокуратурата. Самото проследяване на телефон е технически напълно възможно, но за целта е необходимо разрешение от прокуратурата. След като прокуратурата даде разрешение, случаят се прехвърля към разследващ полицай, който отправя запитване до мобилните оператори дали телефонът е ползван в мрежата им. Понеже вече няма ваучери, които да се продават без да се иска никаква информация от лицето, което ги ползва, операторът вижда (ако телефонът е бил ползван в мрежата му) IMEI-a на телефона и, от кой телефонен номер е бил ползван. Съответно от телефонния номер, те взимат от своята база данни ЕГН, име, адрес и цялата информация, която са събрали за абоната. След това полицията праща призовка човека, който е ползвал телефона. Ако не се яви, почват да го търсят (понеже могат да видят, с кой е говорил, може да се свържат с тези хора). Самото търсене обикновено не отнема дълго - в моя случая отне 2-3 работни дена (обадиха ми се в Сряда или четвъртък, че са получили разрешение да проследят телефона и в Понеделник ми се обадиха, че са го намерили). Но цялата бюрокрация от подаване на сигнала в РПУ-то, до получаване на това разрешение за проследяване отнема 2-3 месеца.
Не знам дали има вариант да не се даде разрешение за проследяване - може би ако стойността на загубената вещ е много ниска и сметнат, че техните разходи, ще са по-големи от стойността на изгубеното. Но в моя случай ставаше дума за доста стар андроидски телефон, който струваше при закупуването му 500 лв., а после като ми предадоха протокола видях, че са изчислили при разследването, че справедливата му цена е около 300 лв. Това се случи началото на тази година в София.
Интересното е, че има вариант и крадеца да получи някакво реално наказание - в моя случай, протоколът, който ми предадоха завършваше със заключението, че понеже стойността на присвоената вещ е малка (май го бяха сравнили спрямо минималната работна заплата или нещо такова) и лицето, което е присвоило телефона, го е върнало доброволно, няма да му се налагат някакви наказания. Което, според мен, предполага, че ако кражбата е на по-голяма стойност или крадецът се прави на отворен пред полицията, може и да отнесе някакво наказание.
В моя случай си изгубих телефона в такси (и аз не знам как, най-вероятно е паднал от джоба ми). Отидох в РПУ-то и им дадох гаранцията си за телефона (защото там пише IMEI-а и удостоверява, че е моя собственост) и написах подробно обяснение какво се е случило. От РПУ-то препращат случая към прокуратурата. Самото проследяване на телефон е технически напълно възможно, но за целта е необходимо разрешение от прокуратурата. След като прокуратурата даде разрешение, случаят се прехвърля към разследващ полицай, който отправя запитване до мобилните оператори дали телефонът е ползван в мрежата им. Понеже вече няма ваучери, които да се продават без да се иска никаква информация от лицето, което ги ползва, операторът вижда (ако телефонът е бил ползван в мрежата му) IMEI-a на телефона и, от кой телефонен номер е бил ползван. Съответно от телефонния номер, те взимат от своята база данни ЕГН, име, адрес и цялата информация, която са събрали за абоната. След това полицията праща призовка човека, който е ползвал телефона. Ако не се яви, почват да го търсят (понеже могат да видят, с кой е говорил, може да се свържат с тези хора). Самото търсене обикновено не отнема дълго - в моя случая отне 2-3 работни дена (обадиха ми се в Сряда или четвъртък, че са получили разрешение да проследят телефона и в Понеделник ми се обадиха, че са го намерили). Но цялата бюрокрация от подаване на сигнала в РПУ-то, до получаване на това разрешение за проследяване отнема 2-3 месеца.
Не знам дали има вариант да не се даде разрешение за проследяване - може би ако стойността на загубената вещ е много ниска и сметнат, че техните разходи, ще са по-големи от стойността на изгубеното. Но в моя случай ставаше дума за доста стар андроидски телефон, който струваше при закупуването му 500 лв., а после като ми предадоха протокола видях, че са изчислили при разследването, че справедливата му цена е около 300 лв. Това се случи началото на тази година в София.
Интересното е, че има вариант и крадеца да получи някакво реално наказание - в моя случай, протоколът, който ми предадоха завършваше със заключението, че понеже стойността на присвоената вещ е малка (май го бяха сравнили спрямо минималната работна заплата или нещо такова) и лицето, което е присвоило телефона, го е върнало доброволно, няма да му се налагат някакви наказания. Което, според мен, предполага, че ако кражбата е на по-голяма стойност или крадецът се прави на отворен пред полицията, може и да отнесе някакво наказание.
Откраднат iphone 5 черен заключен лъм мтел във Варна район възраждане бл 33 имей:013413009615212 подаден е в полицията награда при връщането му 

-
Привер на всички! Телефонът ми изчезна днес (12.10.14) в София. Ще бъда ужасно благодарна, ако някой го намери!!!!!!
iPhone 5, white, 16GB
Serial No. C39JJLDKDTWF
IMEI - 013347004685335
Контакт: Катрин 0876876248 ; catherine7st@gmail.com
iPhone 5, white, 16GB
Serial No. C39JJLDKDTWF
IMEI - 013347004685335
Контакт: Катрин 0876876248 ; catherine7st@gmail.com
-
Здравейте!
Предварително се извинявам, че откраднатото ми устройството, за което пиша тук, не е телефон, а таблет. Не можах да намеря подобна тема за iPad, моля, ако има такава, да ми я посочите.
Вчера в Студентски град, София ми беше откраднат бял iPad 4 16GB.
IMEI: 99000289561516
Ще съм много благодарна, ако някой го открие и се свърже с мен на телефон 0885753926 - Маргарита.
Предварително се извинявам, че откраднатото ми устройството, за което пиша тук, не е телефон, а таблет. Не можах да намеря подобна тема за iPad, моля, ако има такава, да ми я посочите.
Вчера в Студентски град, София ми беше откраднат бял iPad 4 16GB.
IMEI: 99000289561516
Ще съм много благодарна, ако някой го открие и се свърже с мен на телефон 0885753926 - Маргарита.
-
Привет на всички! Телефонът ми изчезна на 12.12.14г в София. Ще бъда ужасно благодарна, ако някой го намери и се свърже с мен!
iPhone 5, white, 16GB
IMEI - 013414004022107
Контакт: Радослава 0893939203 ; radostslava19@abv.bg
iPhone 5, white, 16GB
IMEI - 013414004022107
Контакт: Радослава 0893939203 ; radostslava19@abv.bg
-
Здравейте! Телефонът ми беше откраднат на 17.12.2014г. в град Стара Загора в един магазин за обувки. Моля, ако някой го намери да ми съобщи на адрес plamenapetevaqnkova@abv.bg или на телефон 0882232000. Телефона е iphone 5s silver . Дисплея е леко пукнат най-горе вляво. Пусната е жалба в полицията 

Здравейте! Телефонът ми беше откраднат на 21.11.2014г. в град София, на изложение в Интер Експо Център. Пусната е и жалба в полицията.
iPhone 4, black
IMEI - 012650007083593
Контакт: 0895086700
iPhone 4, black
IMEI - 012650007083593
Контакт: 0895086700
Здравейте,
Вчера закупих от ОЛХ Аифон 4,16гб. Не ще да се активира. Почти съм сигурен че е от Англия. При активация на A ID изписва имела на края бг. Затова мисля че е ползван в българия. Няма го в черните списъци, има вкл. намери ми телефона.
То че съм се минал с парите ясно но поне за всеки случай публикувам ИМЕЙ който няма да е пълен за да няма злоупотреби.
ИМЕЙ 01274600ххххххх.
Вчера закупих от ОЛХ Аифон 4,16гб. Не ще да се активира. Почти съм сигурен че е от Англия. При активация на A ID изписва имела на края бг. Затова мисля че е ползван в българия. Няма го в черните списъци, има вкл. намери ми телефона.
То че съм се минал с парите ясно но поне за всеки случай публикувам ИМЕЙ който няма да е пълен за да няма злоупотреби.
ИМЕЙ 01274600ххххххх.
Аз лично,не ти разбрах идеята?
Идеята е че публикувам имея не пълен естествено ако някой го допълни значи си е негов. Казвам само че може някой да го познае телефона има задействан (намери ми телефона) но не е обявен никъде, за всеки случай публикувам имей ако си го търси да го намери
Здравейте,
Регистрирах се във форума тази сутрин, защото видях обява, че се продава iPhone 5s, какъвто изгубих преди седмица. Така и не намерих начин да се свържа с човека, публикувал обявата, но поне намерих тази тема.
Та, реших да публикувам тук своя imei/meid 358 688 055 604 839. Интервалите слагам само за прегледност.
Пожелания за намиране на всички загубили
Регистрирах се във форума тази сутрин, защото видях обява, че се продава iPhone 5s, какъвто изгубих преди седмица. Така и не намерих начин да се свържа с човека, публикувал обявата, но поне намерих тази тема.
Та, реших да публикувам тук своя imei/meid 358 688 055 604 839. Интервалите слагам само за прегледност.
Пожелания за намиране на всички загубили

Здравейте,
и мен ме сполетя същата съдба.
На 21.01.2015 в столичния квартал Младост-1 "изчезна" бял, 16GB, iPhone 5, който бях дала за ползване на сина ми, след като се сдобих с по-нов модел.
IMEI: 013030007743810
сериен номер: DNRGRDCEDTD2
Давам възнаграждение! Само помогнете
тел. 0896 70 11 31
и мен ме сполетя същата съдба.
На 21.01.2015 в столичния квартал Младост-1 "изчезна" бял, 16GB, iPhone 5, който бях дала за ползване на сина ми, след като се сдобих с по-нов модел.
IMEI: 013030007743810
сериен номер: DNRGRDCEDTD2
Давам възнаграждение! Само помогнете

тел. 0896 70 11 31
Тема за изгубени и откраднати iPhone-и, публикувайте IMEI!
здравейте! Изглежда че се здобих с краден iphone 5c и искам да го върна на истикият собственик.
iphone 5c blue
imei 358000057207415
icloud започва с k.....@hotmail.com
телефона беше изпратен от гр.Бяла
АКО НЯКОЙ СИ ГО ПОЗНАЕ 0876970417
iphone 5c blue
imei 358000057207415
icloud започва с k.....@hotmail.com
телефона беше изпратен от гр.Бяла
АКО НЯКОЙ СИ ГО ПОЗНАЕ 0876970417
Последно промяна от reeferrs на 02 Фев 2015, 12:47, променено общо 1 път.