Проблем с Wi-Fi, вързва се, но няма интернет...
Проблем с Wi-Fi, вързва се, но няма интернет...
Значи имам проблем с Wi-Fi връската у дома ... имам рутер за Wireless показва ми че има супер сигнал сварзва се но после като пусна да зарежда страница и ми изписва "Safari can't open the page because it can't find the server" пробвах на други места с wireless и там се сварзах и всичко беше точно има ли някои представа какъв може да е проблема?
Re: Проблем с Wi-Fi
Ами явно ти е в рутера или в провайдера.
Re: Проблем с Wi-Fi, вързва се, но няма интернет...
Рестартирай устройството, въведи всичко настройки наново, обади се да ти сменят Мак адреса и всичко би трябвало да е наред. Аз имах проблем с рутера, занесох го и за 10тина минутки всичко се изясни. Смяната на Мак адреса отнема 4 минути и ако не ти се свидят 10 лв. за да идеш до близкия компютърджия можеш да го направиш. Успех 

Трябва да го изчакаш малко и ще стане. И на мен често ми се случва 

iPhone 3G 16GB
- Tomi_m
- Обратна връзка:
Щом на др.места се връзва значи проблема не е в телефона а в рутера, което прави безсмислена темата, тъй като проблем със самия телефон няма.

iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Хора, аз за да не правя нова тема, че e почти същата, ще питам тук. Ами аз отидох на едно кафе,
където има wi-fi и се вързах обаче не мога нищо повече да направя, като дам да си инсталирам някоя програма ми изписва can't find host
Можете ли да ми помогнете?
P.S Не съм пробвал другаде,но там съм виждал хора как се връзват с лаптоп и влизат в сайтове.
където има wi-fi и се вързах обаче не мога нищо повече да направя, като дам да си инсталирам някоя програма ми изписва can't find host

P.S Не съм пробвал другаде,но там съм виждал хора как се връзват с лаптоп и влизат в сайтове.
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
iPhone просто не се разбира с всички WiFi мрежи, като в повечето слуай за това е винова конфигурацията а конкретния безжичен рутер, който осигурява покритието на дадено място, било то заведение или нещо друго...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Krusell Orbit Black/Red калъф
Ясно, мерси.
А някой от форума да има от Бургас да може да ми каже ако знае места с wireless?

Мисля, че тези са още актуални:PLIOK написа:Ясно ,мерси.А някой от форума да има от Бургас да може да ми каже ако знае места с wireless?
ресторант "JANNY pizza bar & grill" ул. "К.Фотинов" 1
Търговски център "Триа" В кафето на първия етаж
Хотел "България"
До "Първа инвестиционна банка" срещу МакДоналдс.
Университет “Проф. д-р Асен Златаров”
Копривщица 14а кафе GOLD
Много полезна информация, благодаря ти много 

Ето още:PLIOK написа:Много полезна информация, благодаря ти много
Място : Pizza & Grill Bar Janny - ул. "К.Фотинов" №1
Забележки : Безплатен и неограничен 128кб български и международен интернет.
Място : хотел "България"
Място : до "Първа инвестиционна банка", (срещу McDonald's)
SSID : NORMATIV
Място : Пред Germanos (до Adidas)
Място : БСУ (Бургаски свободен университет)
Място : кафе "Barcode" (на плажа)
Място : клуб "Elite" (в морската градина зад Пушкин)
Място : кафе "Nataly"
Място : кафе "DD"
Място : хотел "Мираж"
Място : ресторант "Таласакра" - ул. "Булаир" №37
Място : ресторант "Тренъ" - централна жп гара
Място : кафе/сладкарница "Зимна градина" - ул. "Александровска" №21
Място : бар/клуб "Вселена Хит Клуб" - ул. "Тутракан" №4
Място : клуб/кафе "Nataly's Style" - ул. "Александровска" №21
Място : ресторант "Luxor" - ул. "Булаир" №27
Място : ресторант "Атаген" - бул. "Сан Стефано" №129
Място : бар "Groovy Bar" - ул. "Антим I" №10
Място : Кафе/клуб "Target"
Място : Кафе "Green" - до БСУ
Място : Търговски център "Триа" - В кафето на първият етаж
Място : СОУ "Константин Преславски"
- Tomi_m
- Обратна връзка:
Ами ако си въвел статичен IP адрес няма как да се въжеш към други мрежи. Трябва да го настройваш на автоматично взимане на IP но тогава всеки път ще ти се налага да си въвеждаш настройките за Home net-a

iPhone 4S 32GB 5.0.1
Ще ме извиниш ама би ли как да го направя

Томи, не е така. За всяка мрежа по подразбиране си е с динамично IP. Аз например у нас и в офиса съм със статично, но където и другаде да отида нямам грижи и си взима IP. По-скоро се човекът се опитва да се закачи към мрежа, която не го иска 

Може би трябва да изключиш Face Control на мрежата ти. Шегувам се. Нулиране на рутера помогна при мен - рестартиране и въвеждане на всичко от начало - 15 минути общо. 

Благодаря, но маи се оправи след като го рестартирах 

Бихте ли ми казали какво означава това съобщение когато се опитвам да заредя някоя страница: "Operatoin could not be completed (POSIX error 12-Cannot allocate memory)"
Settings, General, Reset, Reset Network Settings, след това рестартираш и би трябвало да е ОКbobur написа:Бихте ли ми казали какво означава това съобщение когато се опитвам да заредя някоя страница :"Operatoin could not be completed(POSIX error 12-Cannot allocate memory)"

● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
Благодаря, но защо понякога ми изписва съобщение Cant find survur, след като WiFi прави връзка и намира разни сървъри но когато искам да ми зареди страница не става
Защото не си е взел IP телефона.
Какво трябва да направя сега?
На някой от местата "заведения" се връзва но няма нет , защото трябва да се съгласите със някакви глупави условия "да не ползвате нета за флууд , спам и блабла" . За целта като отворите Safari-то му дайде направо "refresh" то ще ви зареди някаква страница на която най долу има Accept или нещо такова , след като приемете условията трябва и нет да има. А на някой места иска User и Pass в тази страница както във " Snake " в Люлин искате си ги от сервитьорката и пак така.

Ами незнам ама аз където има Д-линк рутер, НЕТ няма. И през телефона проблема неуспявам да го реша. Явно има нещо по настройките на рутера, но някак невърви където ида( кафе, кино или каквото и да е ) и да моля да им пренастройвам рутера ... няма ли някакъв софтуер, който да реши драмата ... ?
По закона на Мърфи в офиса ми рутер е ... Д-линк, нека някой който разбира да каже как най-безболезнено да си го " отворя" за моето телефонче. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
По закона на Мърфи в офиса ми рутер е ... Д-линк, нека някой който разбира да каже как най-безболезнено да си го " отворя" за моето телефонче. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- graffitiman
Аз само веднъж успях да вържа WiFi-a,в едно заведение, вървеше си без грижи.До сега нито в СитиЦентърСофия,нито на още няколко места не успях да го подкарам,за съжаление и в моя офис рутера е Д-Линк,което означава - никъв нет явно:(Макар че ми се струва малко странно марката да е определяща но..факт!
БТВ,тва списъче с нет-спотовете за Бургас беше много яко,
подобно за София?Ще съм много благодарен:)
..:Go with D Flow:..
Аз използвам D-Link у нас и всичко е точноgraffitiman написа:Аз само веднъж успях да вържа WiFi-a,в едно заведение, вървеше си без грижи.До сега нито в СитиЦентърСофия,нито на още няколко места не успях да го подкарам,за съжаление и в моя офис рутера е Д-Линк,което означава - никъв нет явно:(Макар че ми се струва малко странно марката да е определяща но..факт!

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB