Проблем със звука на телефона, изчезна

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
junglist

Проблем със звука на телефона, изчезна

Мнение от junglist »

Здрасти. Имам Iphone .. но ми се прецака звукът .. като го взех беше версия 1.1.3 и реших да го ъпдейтна до 1.1.4. Направих рестор на телефона и после понеже се махна инсталера си дръпнах Ziphone, firmware 1.1.4 и .net framework ли там както се казваше. По тези http://alekserviz.com/iphone/restrore/restore.htm упътвания си направих всичко както трябва и си го отключих. Сега имам инсталер всичко точно.

НО ... сега забелязах че като ми звънят нямам звук и въобще не мога да чуя нито една мелодия на телефона .. :| Гледах настройките на звука - звукът е включен и всичко е наред там ...Някой да знае как да си оправя звука и ако може да обясни като за начинаещ с iPhone-ите.?! :) :roll:

Ако е от значение - използвах ZiPhone v.3.0, firmware 1.1.4 и .net framework 2.0

Мерси предварително !
iPhone 2G (8GB) fw 2.1
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Re: Проблем със звука на телефона

Мнение от Adamov »

опитай - Settings-General-Reset-Reset All Settings
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
junglist

Мнение от junglist »

Adamov, да си жив и здрав и евала за бързия отговор ! Стана. :D
iPhone 2G (8GB) fw 2.1
miroslav_dimitrov

Мнение от miroslav_dimitrov »

Може ли малко помощ.Вчера ресторнах 1.1.4. Преди това бях на 1.1.2. Всичко беше нормално, докъто не сложих малко проложения и на мен ми се скапаха всички звуци.Изпълних инструкцийте с рестартирането на настройките и от тогава телефона не желае да се вкючи въобще!!!! Трябва ли да го ресторна на ново??? Много пъти го рестартирам ябълката не се маха само след определено време се саморестартира на ново!!
Мерси предварително!
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Ами да, Миро. Най-вероятно ще трябва да направиш пак рестор
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
miroslav_dimitrov

Мнение от miroslav_dimitrov »

Мерси за бързия отговор! Вече е направен рестора.Между другото звуците ми се загубиха след като инсталирах едно приложение искаше ми го за Ringtones. Не му помня точно името после ще го напиша.
Мерси пак! +:)
M1SHO

Re: Проблем със звука на телефона, изчезна

Мнение от M1SHO »

Имам проблем със звука,телефонът не звъни при повикване няма ги и звуците на клавиатурата. Направих ресторе ..нищо.Съмнявам се че е нещо елементарно , защото има една иконка Е точно до логото на оператора.Благодаря предварително.
Аватар
aveliky
Обратна връзка:

Мнение от aveliky »

Сигорно си ползвал слушалките и за това така се е получило, сложи и махни слушалките няколко пъти докато се оправи.
А тази икона "Е" до логото на оператора я имаме всички.
M1SHO

Мнение от M1SHO »

Както винаги елементарно...след 2 часа ровене из телефона и интернет едно малко копче в ляво е бутнато в положение сайлънт ... :-S
stefooo91

Мнение от stefooo91 »

Имам iPhone 2G FW 2.2.1 и проблема ми е следния: Когато някой ми звани телефона си звани нормално, но като вдигна нито те ме чуват нито аз освен на високоговорител. Като пусна която и да е песен пак нищо не се чува ваобще от никаде никакъв звук. Някой може ли да ми помогне... МОЛЯ незнам какво да правя...? А и до надписа на оператора има някакво кръкче..
teddko

Мнение от teddko »

M1SHO написа:Както винаги елементарно...след 2 часа ровене из телефона и интернет едно малко копче в ляво е бутнато в положение сайлънт ... :-S
Значи момчета бях на косъм да счупя моята 4-ка.Направих ресет,защото ми се беше загубила отметката за авто-контраст на телефона!След като го оправих правя ресет след ресет и няма звук,викам си айде пак бъг!И в момента виждам този пост на колегата поглеждам копчето и полудях,бутнал сум го на silent :)) :)) +1 все пак форума ми помогна!
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

И за това вдигаш тема от 2009??
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
agapao

Мнение от agapao »

Здравейте ! Аз имах същия проблем с 4S . Изведнъж ми изчезна звука от говорителя , и скалата за усилване на звука от страничните копчета.Но когато пъхна слушалките всичко си идва на мястото.След доста ровене по форумите пробвах няколко начина за решаване на проблема:
-почистих жака на слушалките , но не се оправи
-след това четох ,че докато е със слушалки и слушаш музика да извадиш слушалките без да спираш музиката , но и така не стана
-Накрая включих телефона да се зарежда с кабела през контакта и звуците се появиха
Четох ,че не съм първия който го получава този проблем , явно се появява някой път като дефект на този модел Iphone 4s , незнам :) Надявам се да съм бил полезен :) :) :)
iPhone 4S 16GB // iOS 8.3
Публикувай отговор