Здравейте, колеги!
Тези дни си премахнат GPS, т.е. спрях го ако трябва да бъда по точен. И Забелязах друг проблем, който ми дърпа батерията бая. Горе до батерията има едно кръгче, където се върти когато се зарежда нещо(loading). Та когато съм на началният екран постоянно зарежда. Когато отворя настройки или нещо друго изчезва и щом се върна на началният екран пак започва. Откъде може да е този проблем?
Благодаря, поздрави!
Постоянно зареждане
- TheOriginal
Re: Постоянно зареждане
Има нещо което ти дърпа нет. Задръж Home + Power да го рестартираш и виж как ще е.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
- The Shaman
- supporter
3G да ти е включен?
Рестартирах го и се оправи, благодаря Ви колеги! Още нещо ако мога да попитам тей като съм отворил вече тема.
Имам чувството(то не само чувство ами май си е така
), когато светне телефона и му примига екрана, сякаш снимам някакъв монитор/телевизор с камера, дано ме разбирате какво имам предвид. Бяха ми казали, че батерията вече ми е заминала на кино и трябва да я сменям. Дали ще има нещи общо с това или е по-тежка ситуацията?
Благодаря, отново!
Имам чувството(то не само чувство ами май си е така

Благодаря, отново!
Някой знае ли от къде се получава този проблем с въртящото се кръгче до процентите на батерията? И на мен така ми зарежда постоянно,след рестарт се оправя и след известно време пак се появява и започва да зарежда.Infinityz написа:Здравейте, колеги!
Тези дни си премахнат GPS, т.е. спрях го ако трябва да бъда по точен. И Забелязах друг проблем, който ми дърпа батерията бая. Горе до батерията има едно кръгче, където се върти когато се зарежда нещо(loading). Та когато съм на началният екран постоянно зарежда. Когато отворя настройки или нещо друго изчезва и щом се върна на началният екран пак започва. Откъде може да е този проблем?
Благодаря, поздрави!
iphone 5 32gb. Ios 9.2
здравейте ....някой намерил ли е решение на този досаден проблем с постоянното въртене до обхвата ....все едно зарежда нещо а всички приложения са затворени ?благодаря