Мен лично малко рибено ми звучи, но да видим
На мен ми се искаше да взема 6та,но така като гледам из нета е пълно със снимки на 6-та именно с този дисайн http://moscoat.pixnet.net/blog/post/178280139TheOriginal написа:Оставам с 5-цата.. Грозна история..
Като не ти изнасят коментарите, защо изобщо четеш темата? Телефонът няма да струва лев или два и е нормално да се интересъваме,как ще изглежда, още от сега.tribaleo написа:Телефонът не е излезнал..тук вече го купувате и НЕкупувате.....чудя се това трагично ли е или комично??
Хахахах, а като не ти изнася моя коментар защо го коментираш, четеш, куотваш и тн?gopeto_86 написа:Като не ти изнасят коментарите, защо изобщо четеш темата? Телефонът няма да струва лев или два и е нормално да се интересъваме,как ще изглежда, още от сега.tribaleo написа:Телефонът не е излезнал..тук вече го купувате и НЕкупувате.....чудя се това трагично ли е или комично??
Така,като гледам не си от вчера във форума,което означава,че би трябвало да ти е ясно какви коментари ще намериш в тази тема. Мен лично ме интересува темата и поради тази причина чета всички коментари, а за съжаление в това число попадна и твоят, иначе не изгарям от желание да го чета,повярвай ми. До колкото парите и вида на 6-та....ясно е че няма да бъде по-евтин от 5ес, койте не е никак евтин, а за визията....от прекалено много места изтекоха снимки на една и съща визия,коеот ме кара да мисля,че ще изглежда така и съответно да си правя накякви планове.tribaleo написа:Хахахах, а като не ти изнася моя коментар защо го коментираш, четеш, куотваш и тн?gopeto_86 написа:Като не ти изнасят коментарите, защо изобщо четеш темата? Телефонът няма да струва лев или два и е нормално да се интересъваме,как ще изглежда, още от сега.tribaleo написа:Телефонът не е излезнал..тук вече го купувате и НЕкупувате.....чудя се това трагично ли е или комично??и едно е да коментираш друго е да казваш, че няма или ще купиш нещо, което нито знаеш как изглежда нито какви са му параметрите....та в този ред на мисли се чудех....това трагично ли е..комично ли е....или с 2 думи : детска работа
Така и не разбра, че коментара ми беше относно изказвания, като "Оставам с 5-цата.. Грозна история.." ...но за да разбереш нещо трябва мозък и мисленеgopeto_86 написа: Нищо детско не виждам във всичко това,което казах, по-скоро злобните ти коментарчета са плод на "детска работа"
Така е,за едно нещо си прав "за да разбереш нещо трябва мозък и мислене", а това са 2 неща,които явно при теб липсват:tribaleo написа:Така и не разбра, че коментара ми беше относно изказвания, като "Оставам с 5-цата.. Грозна история.." ...но за да разбереш нещо трябва мозък и мисленеgopeto_86 написа: Нищо детско не виждам във всичко това,което казах, по-скоро злобните ти коментарчета са плод на "детска работа"