WWDC 2014 започва на 2 юни

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
Alxx
supporter

Re: WWDC 2014 започва на 2 юни

Мнение от Alxx »

Митя, отбелязваш само нещата на повърхността. Swift и Metal са същината на новостите и тепърва ще виждаме резултатите от тях.
"Мисля-значи съществувам"
martanka15

Мнение от martanka15 »

Абсолютно съм съгласен с колегата Аlxx +1 B-)
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Регнах се в сайта за тестер на новия OSX, ноооо дали няма да е зле в началото...
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Sovar

Мнение от Sovar »

Alxx написа:Човекът има "обосновано" мнение бре...

За мен е обосновано. Не е нужно да гледам представянето, за да мога да извадя елементарен собствен извод от статиите, които са описали евънта и всичко "ново". Не е нужно някой да каже нещо, което @Шамана написа, за да го приема като мое мнение, както правиш ти.

Евала, Ябълката най-накрая си призна, че все пак не откриват топлата вода. Но виждам, че някои хора откриха топлата вода с това изречение на евънта, който не съм гледал на живо и това не ми дава право да изграждам мнения на прочетеното след това :)) :)) :))
Публикувай отговор