iOS 7
Re: iOS 7
Поясни,моля как точно се прави бекъп и в какъв смисъл " увиснаха"?
Пускаш си АйТюнса и преди да му дадеш да ти ъпдейтне софта имаш опция да си направиш бек ъп на информацията.Kissman написа:Поясни,моля как точно се прави бекъп и в какъв смисъл " увиснаха"?
Увиснаха - в смисъл след ъпдейта се рестартира и телефоните останаха в DFU. Единствения вариант беше да ги ресторнат. Рестора ти изтрива всичкото инфо и ако нямаш бек ъп все едно току-що си си купил телефона.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Здравейте, имам следния въпрос - жена ми е с 4с и ИОС 7.1, може ли някой да каже как се изхвърля входящо повикване? Нещо не намира бутона пък и аз като го разгледах също не го виждам (не ползвам Айфон и не съм много в час). Благодаря предварително.
- TheOriginal
1 път цъкане на Power бутона - заглушаване на звука
2 пъти отхвърляне на повикването.
2 пъти отхвърляне на повикването.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Като ти звънят ,натискаш веднъж бутона за изключване и телефона спира да звъни ,натискаш го още веднъж и затваря.
Много ви благодаря за отговорите.
Привет, аз имам въпрос ... наскоро си изгубих слушалките за iPhon-a и се чудя къде да търся, освен в Globul, защото знам, че ще ме оскубят за тях ... та ако знаете, моля кажете 

Мерси, имам и втори въпрос, може ли iOS7 да тръгне на iPhone 3G 8 GB? И ако не, то кои версии, освен iOS4, могат? 

- TheOriginal
Нищо повече от iOS 4.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Хммм, добре. Мерси много, ако имам още въпроси, ще пиша

Aко държиш на оригинални слушалки няма почти никаква разлика в цената независимо откъде купуваш ... политика на Епъл.
Виж и тук :
https://www.novmak.com/accessories/all/ ... ccessories
Виж и тук :
https://www.novmak.com/accessories/all/ ... ccessories
Колеги,с iPhone 5 съм и умишлено стоя още на 6.1.4 версията.Знам че някой ден искам не искам ще трябва да мина на 7-цата понеже приложенията вече изискват това, но моля да ми кажете струва ли си да го правя след толкова много негативни неща изписани за тая 7-ца....
Сам си си отговорил .. искаш, не искаш, ще го направиш, като ти спрат приложенията 
Или ще си ползваш телефона, като айпад ... нямаш много опции.

Или ще си ползваш телефона, като айпад ... нямаш много опции.
Свиква се с iOS 7, не е чак такъв проблем. Трудното е да го преглътнеш в началото. На мен вече не ми прави впечатление чак толкова.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
- basssforever
Колеги имам проблем с Facetime - звъня,при отговор на отсрещното устройство изписва connecting и след малко изхвърля.Мен като ме наберат- звъни и пак същото когато вдигна.Четох по други форуми че от 15.04 има доста оплаквания и проблема се оправя с update на последната iOS.Пробвах с две 5ци - 7.0.6 и 7.0.3,аз съм с 5s 7.0.3 - всички са с Jailbreak,до преди месец всички работеха.Ясно е защо искат да качим на 7.1.1 и да замине услугата за тези ползващи Jail.Някой има ли инфо?
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Ползвам Google Hangouts
Качеството на звука и картината е отлично.

Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
- basssforever
Да,добра алтернатива е засега,че този Viber направо....
iPhone 6s White FO iOS 9.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Забелязах странен проблем след като ъпдейтнах айфон 4 с йос 7.1.1 по време на разговори ми се активира mute или hold бутона без да съм местила телефона от ухото.. Някой друг да има същия проблем и някой знае ли как мога да го оправя..?? Благодара предварително.
Proximity sensor(датчик за близост) му казват. Не работи коректно и се лекува със смяна.
"Мисля-значи съществувам"
Принципно се получава този проблем и след смяна на комплект(LCD+TOUCH).Ако е имала такава смяна просто го върнете да си го оправят.
Когато го сложа телефона на ухото си гасне екрана. Смяна не е правена на комплект и този проблем се появи след ъпдейт от 7.0.6 към 7.1.1 затова ми се струва, че е софтуерен проблема. 

Ами тогава да се направи един рестор.
проблем с iphone 5s
Здравейте!
От скоро имам iphone 5s и незнам това което се случва дали е нормално. Обнових си операционната система до 7.1.1 и когато влезна в някое приложение и след това излезна до начален екран се полуава насичане в повече от случаите. Някой има ли подебен проблем(ако мога така да го нареча) или мнение дали това е нормално и как мога да го управя.
От скоро имам iphone 5s и незнам това което се случва дали е нормално. Обнових си операционната система до 7.1.1 и когато влезна в някое приложение и след това излезна до начален екран се полуава насичане в повече от случаите. Някой има ли подебен проблем(ако мога така да го нареча) или мнение дали това е нормално и как мога да го управя.
Здравейте,
Сигурно въпросът ми е много тъп като този как да се откаже обаждане при заключен телефон, обаче... От известно време си държа телефона постоянно на silent mode и понякога, когато ми звънят екрана свети и телефона вибрира, а друг път телефона само свети без да вибрира. В двата случая не го отключвам или натискам нещо... Проверих в Settings -> Sounds -> Ringtone -> Vibration, но всичко е ОК (Вибрациите са включени и е избрана Alert). На какво може да се дължи това явление?
Сигурно въпросът ми е много тъп като този как да се откаже обаждане при заключен телефон, обаче... От известно време си държа телефона постоянно на silent mode и понякога, когато ми звънят екрана свети и телефона вибрира, а друг път телефона само свети без да вибрира. В двата случая не го отключвам или натискам нещо... Проверих в Settings -> Sounds -> Ringtone -> Vibration, но всичко е ОК (Вибрациите са включени и е избрана Alert). На какво може да се дължи това явление?
iPhone 5 16GB