Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Да, но удоволствието от това да си го направиш сам струва много повече от 5 лв. 

Тези сме ги чували безброй пъти
5те лева са водещите знаем спокойно....

Така ли, много пък знаеш значи, евала експерте! Как пък ме опозна с два поста и взе това решениеkawabiker написа:Тези сме ги чували безброй пъти5те лева са водещите знаем спокойно....

Сигурно ти се иска повече отключвания да минат през теб, няма лошо, но поне не се заяждай с хора, които имат желание сами да си го свършат, не е като да програмираш изкуствен интелект... с час, два четене се разбира.
Поздрави!
Отговори ти се,как да стане номера
А между другото, то е много трудно да се инсталира iR0se 

Здравейте,
Имам следния проблем. Взех си R-Sim 9 Pro Turbo SIM от e-bay, но неможах да го подкарам изобщо. Като вкарвам turbo sim-a и си пише No SIM и това е. Пробвах с няколко английски карти О2 (нано) и Т-Mobile (срязана от микро към нано) и не става. Пробвах и с оригиналната глобулската карата и пак греда показва си No SIM и това е. Пробвах и iR0se - нищо!Никакъв сърч, нищо! Продавача ме посъветва да направя Reset Network Settings. Направих и това и освен че си изгубих паролите за мрежите нищо друго не стана. Четох по-назад, че колега си направил пълен erase & reset на телефона и така го бил подкарал (макар че не е точно моя случай), ама не искам да си изгубя данните. Имам важни телефонни номера и др.
Може ли картата да е прецакана? Или пишете какъв турбо сим да си взема. Обмислям R-SIM mini за 7.1 да си взема. Ако имате някаква идея моля помогнете. Не искам да си купувам нов телефон и отделно да си имам iPod (iPhonе-a)
Искам да ползвам телефона в UK.
Купих си го с Глобулски план миналата година.
телефона е:
iPhone 5
iOS 7.0.6
Modem Firmware: 5.02.00
Благодаря предварително.
Имам следния проблем. Взех си R-Sim 9 Pro Turbo SIM от e-bay, но неможах да го подкарам изобщо. Като вкарвам turbo sim-a и си пише No SIM и това е. Пробвах с няколко английски карти О2 (нано) и Т-Mobile (срязана от микро към нано) и не става. Пробвах и с оригиналната глобулската карата и пак греда показва си No SIM и това е. Пробвах и iR0se - нищо!Никакъв сърч, нищо! Продавача ме посъветва да направя Reset Network Settings. Направих и това и освен че си изгубих паролите за мрежите нищо друго не стана. Четох по-назад, че колега си направил пълен erase & reset на телефона и така го бил подкарал (макар че не е точно моя случай), ама не искам да си изгубя данните. Имам важни телефонни номера и др.
Може ли картата да е прецакана? Или пишете какъв турбо сим да си взема. Обмислям R-SIM mini за 7.1 да си взема. Ако имате някаква идея моля помогнете. Не искам да си купувам нов телефон и отделно да си имам iPod (iPhonе-a)
Искам да ползвам телефона в UK.
Купих си го с Глобулски план миналата година.
телефона е:
iPhone 5
iOS 7.0.6
Modem Firmware: 5.02.00
Благодаря предварително.
Чипа ти е прецакан просто.
Има няколко модела доста по-добри от рсим про.
Като цяло няма нищо сложно да ти тръгне телефона, без значение дали ще го ползваш тук или в ЮК, с правилната карта ще можеш да го ползваш и на 7.0.6 и нагоре . Няма нужда да си ресваш телефона заради глупости .....
Има няколко модела доста по-добри от рсим про.
Като цяло няма нищо сложно да ти тръгне телефона, без значение дали ще го ползваш тук или в ЮК, с правилната карта ще можеш да го ползваш и на 7.0.6 и нагоре . Няма нужда да си ресваш телефона заради глупости .....
Така и предполагах
а кои са тия чипове, които са по-добри?
Би ли споделил
а кои са тия чипове, които са по-добри?
Би ли споделил
гледам че има R-SIM mini 2 за 7.1.1
Имате ли впечатления?
Имате ли впечатления?
Той е самo за iPhone 5C/5S !
Носочи се към чипофе,който могaт да се ъпгрейдват
Правилно ли поставяш турбинката и СИМ картата ти не трябва да има ПИН код ?
Носочи се към чипофе,който могaт да се ъпгрейдват

Правилно ли поставяш турбинката и СИМ картата ти не трябва да има ПИН код ?
нямам пин
слагам турбината както трябва естествено... то така е направено че няма как да я сложиш грешно
кои са тия турбини които се ъпгрейват?
слагам турбината както трябва естествено... то така е направено че няма как да я сложиш грешно
кои са тия турбини които се ъпгрейват?
Благодаря за коетоgogi71 написа:Отговори ти се,как да стане номераА между другото, то е много трудно да се инсталира iR0se

Трябва да преминеш към 3G , да ще имаш пълно 3G и е желателно да се изтрие пача нацяло.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Как се изтрива напълно пача, отново ли трябва да форматирам целият телефон?Torev написа:Трябва да преминеш към 3G , да ще имаш пълно 3G и е желателно да се изтрие пача нацяло.
Не , влизаш в Settings>General>Profile Chinasn0w>Remove !
Проблем с r-sim 9
Здравейте.Имам Iphone 5 заключен към Глобул. Искам да го пусна да работи на Вивател с r-sim 9 pro.Но не се получава.Вкарал съм кода на глобул в менюто на R -sim 9 но телефона си стои на searching... Моля за помощ!
- beckhem
- supporter
Re: Проблем с r-sim 9
Грешката е в моят телевизор
Извинете

Последно промяна от beckhem на 14 Май 2014, 19:01, променено общо 2 пъти.
Проверки и консултации!
Не за жалост.Абсолютен невежа съм.Може ли по подробно?Благодаря предварително!
Не ме пуска до настройките на сим картата.Сигурно трябва да търся някой с отключен телефон за да го махна.
Да, това е варианта, сим картата трябва да няма пин код.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
Контакти:
Поръчах си Р-Сим Мини Extremegogi71 написа:R-SIM Extreme Mini,Heicard,X-SIM.
имам сега друг проблем... като вкарам картата и докато успея да избера от менюто доставчика ми се появява Activation Required.
Тъй като го няма Глобул в списъка с доставчиците, то се налага да го вкарам ръчно, ама не успявам да се добера до там. Появява се скапания Activation Required на 5-тата секунда
Имате ли представа как да се отърва от съобщението, за да се добера до менюто?
Постави минито заедно с Глобулската карта и въведи IMSI 2840500>Send>Accept и рестарт!
След това започваш наново !
Телефона трябва да е свързан с WIFI !
След това започваш наново !
Телефона трябва да е свързан с WIFI !
къде да го въведа това?
Ако имаш впредвид в във Settongs - Phone - Sim Applications, то немога
Като вкарам глобулската карта, телефона си я разпознава след 10 сек. и в Sim Applications ми излизат Глобулските приложения, не приложенията на чипа.
Ако имаш впредвид в във Settongs - Phone - Sim Applications, то немога
Като вкарам глобулската карта, телефона си я разпознава след 10 сек. и в Sim Applications ми излизат Глобулските приложения, не приложенията на чипа.