iOS 7
-
Re: iOS 7
Разрешавам му и пак същото, след това ме пита отново и отново и така без резултат.
Edit: С много търсене успях да открия една уникална програмка наречена "CopyTrans Driver", която спаси положението и със сигурност би била от полза на много хора, а аз още не мога да повярвам колко време и нерви изгубих заради тия идиоти от Епъл...
Edit: С много търсене успях да открия една уникална програмка наречена "CopyTrans Driver", която спаси положението и със сигурност би била от полза на много хора, а аз още не мога да повярвам колко време и нерви изгубих заради тия идиоти от Епъл...
-
Дали? Понеже си много наясно с нещата да беше обяснил как става по-лесно, ама май не си...попитах и за айтюнс и пак нищо.Понеже аз съм идиота, сигурно заради това е пълно със същите оплаквания в apple support community-то...
Най-нормалното нещо беше да си свържа телефона и компютъра и просто да ми излезнат снимките и клиповете, а не да ми пише, че няма нищо и само да ми излиза през 15 секунди "Trust" и "Don't trust this computer" и така до +∞.
Защо не е както при iOS 6, всичко си излизаше както би трябвало да бъде и не се губи излишно време и нерви?
Изтеглих iTunes и пак нищо, макар че може би има някакъв начин, който със сигурност не е от най-удобните, а не трябва да е така.Нямах време да им чета tutorial-a, който всъщност е по-голям от библията, а си намерих въпросната програма и си свърших работата без излишни глупости.
Хайде убедете ме, че аз съм идиота в случая, а iOS 7 е най-гениалната и безпроблемна операционна система."Simplicity"???
Най-нормалното нещо беше да си свържа телефона и компютъра и просто да ми излезнат снимките и клиповете, а не да ми пише, че няма нищо и само да ми излиза през 15 секунди "Trust" и "Don't trust this computer" и така до +∞.
Защо не е както при iOS 6, всичко си излизаше както би трябвало да бъде и не се губи излишно време и нерви?
Изтеглих iTunes и пак нищо, макар че може би има някакъв начин, който със сигурност не е от най-удобните, а не трябва да е така.Нямах време да им чета tutorial-a, който всъщност е по-голям от библията, а си намерих въпросната програма и си свърших работата без излишни глупости.
Хайде убедете ме, че аз съм идиота в случая, а iOS 7 е най-гениалната и безпроблемна операционна система."Simplicity"???
След като Стив го няма, нищо хубаво не очаквайте...
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
- TheOriginal
Това със тръст и донт тръст е много тъпо, винаги забравям да го тръстна и постоянно се чудя що не ми излизат нещата, абе глупава история.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
-
Аз си го trust-нах още първия път, но ефект нямаше.
Инсталирайте си BitTorrentSync програмката е перфектна и ще ви прехвърля снимките на компа автоматично по wifi. Може и в обратна посока да качвате примерно .avi филми на телефона за гледане с vlc
Въобще не е нужен iTunes, кабел и тн.
Въобще не е нужен iTunes, кабел и тн.
- TheOriginal
За снимките от край време има фотостриим към компютър.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
- DEMON BOY 13
- Обратна връзка:
Update-нах пък дано и батерията е по-добре от преди.
https://www.facebook.com/applebgnews
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
След ъпдеита при мен се оправи проблема с хотспота и вече си работи,след като вкарах настриките за впн-а и ги запамети наи накрая.Супер,много съм доволен.
Никакви проблеми при инсталацията, както винаги. Touch ID работи много по бързо след апдейта.
iPhone 5s; iPhone 4s; iPad mini;
Ами странно, няколко вече ъпдейта има и все споменават Touch ID, като аз още от самото начало не видях да има някакъв проблем, нито пък и някаква разлика след ъпдейтите 

Има бъг, не при всички - сензорът не чете правилно отпечатъка. И аз не съм засичал телефон с такъв проблем, но в нета е пълно с оплаквания. Не е изключено повечето от тях да са "на крива ракета…".
"Мисля-значи съществувам"
Я хвърлете едно око на тази статия:
http://www.iphonehacks.com/2014/04/impr ... m=facebook
Някой забелязва ли подобрение в живота на батерията след ъпдейта? Аз мисля, че има малко, но не знам още дали си въобразявам само.
http://www.iphonehacks.com/2014/04/impr ... m=facebook
Някой забелязва ли подобрение в живота на батерията след ъпдейта? Аз мисля, че има малко, но не знам още дали си въобразявам само.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Какво значи малко и как го установи?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Ами след нормална ежедневна употреба, която е горе-долу една и съща всеки ден, батерията остава с около 10% повече заряд.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Аз лично, никога не съм имал проблеми и подобрения по отношение на батерията. Независимо от модела на телефона или версия на ОС. Ако с фърмуер се подобряваше живота на батерията, то на iPhone 4 от FW4.0.0 до сега - трябваше да издържа по една седмица минимум.
Като човек с елементарни познания по програмиране мога да те уверя, че точно с фърмуеър може да се подобри живота на батерията (имам предвид време за изразходване на заряда), както и също толкова успешно да се скапе. И не само батерията, ами и цялостната производителност. И не е задължително всеки следващ билд да е по-добър от предходния. 

iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Сигурно си прав, но аз не намирам разлика от 7.04 до 7.1.1 със или без джейлбрейк. При моето ползване на телефона.
Ако си имал андроид телефон щеше да знаеш, защо фърма харчи батерията.
При мен след джейла батерията ми пада доста по-бързо на 7.0.6 .. бъгове на джейла явно и недоизпипани неща.
Същото се отнася за недоизпипан фърм, а знаеш като излезна 7цата колко зле беше .. не че още не си е зле в дадени отношения.
При мен след джейла батерията ми пада доста по-бързо на 7.0.6 .. бъгове на джейла явно и недоизпипани неща.
Същото се отнася за недоизпипан фърм, а знаеш като излезна 7цата колко зле беше .. не че още не си е зле в дадени отношения.
Андриод имам и телефон и таблет и знам за какво става въпрос, въпреки че там работата е по-друга. 
Тук коментара ми беше, защото на всеки ъпдейт, някой винаги търси подобрение на батерията. Естествено, след като накачите приложения и туикове, батерията да започне да се изхабява по-бързо. За момента наблюденията са ми върху iPhone 4 & iPhone 5 iOS 7.1.1. и батерията е повече от добре.

Тук коментара ми беше, защото на всеки ъпдейт, някой винаги търси подобрение на батерията. Естествено, след като накачите приложения и туикове, батерията да започне да се изхабява по-бързо. За момента наблюденията са ми върху iPhone 4 & iPhone 5 iOS 7.1.1. и батерията е повече от добре.
Внимавайте като ъпдейтвате! Правете си бекъп преди това, че жената и един колега увиснаха след ъпдейта.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook