Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Трябва ми малко помощ
Взех си една 5етица със 7.0.6 направих и рестор през телефона за да изтрие всички стари неща в нея и да си направя джейл, след това я почнах като нов телефон,
почнах джейла рестарира единия път, след това от телефона натиснах иконата ретсартира и втори път показа евазион на екрана на телефона инсталира нещо и след това започна да светка ябълкта и да гасне и нищо повече. Уж спазих всичко и пак се омаза. Та на въпроса мога ли да възтанова 7,0,6 или всичко си отиде безвъзвратно
Здравейте,
имам следният проблем: Не мога да update-на или restore-на устройството ми (iPhone 4S 7.0.4 Jailbreaked).
Когато се опитам да изпълня едно от горе написаните действия iTunes ми думка грешка 3194 при положение, че host файла ми е чист. Пробвах до сега на 3 различни PC-та и ефекта е един и същ. Същевременно от апарата ако се опитам да дам Reset all Settings and Data - апарата забива (оставял съм го да стои по 1 час и кусур) на boot анимацията с кръгчето което се върти като след като го reboot-на само малка час от настройките (предимно notification са върнати до стокови - всичко друго си стои). Пробвах и със iLEX R.A.T., но за мое съжаление и там напредъка е нула - просто излиза до home screen и до там. Пробвах и със TinyUmbrella, но iTunes отново ми думка грешка... Ако някой от iOS спецовете тук успее да ми помогне ще му бъда безкрайно благодарен, тъй като аз лично от към идеи за оправията на това "нЯщо" се изчерпах.
Бладоря предварително на отзовалите се колеги.
Лек и спорен ден!
Edit: Понеже съм забравил - искам или restore на 7.0.4 или update 7.0.6
Последно промяна от INeTG на 10 Апр 2014, 16:12, променено общо 1 път.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Фърмуера с който се опитваш да ресторнеш вече не се подписва от Епъл, за това ти и дава грешка 3194. Единственият ти вариянт е 7.1.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аз не съм приритал да качвам на 7.1.0 доволен съм от 7.0.4, но все пак не намерих отговор на въпроса защо от апарата не мога да направя Reset ... Ако успея да направя Reset ще съм достатъчно доволен. Дано някой успее да даде акъл как да се справя. Благодаря Ви много за търпението!
Да не е регистриран в някой чужд iCloud или Find My iPhone. Аз бих пробвал да изтрия от телефона iCloud и AppStore акаунта, после всички приложения и контакти и пак да пробвам с ресет.
Не знам дали ще свърши работа, но така или иначе нищо не губиш.
П.П. Да не е джейлнат телефона? Това също може да пречи на ресет-а.
lambreto написа:Да не е регистриран в някой чужд iCloud или Find My iPhone. Аз бих пробвал да изтрия от телефона iCloud и AppStore акаунта, после всички приложения и контакти и пак да пробвам с ресет.
Не знам дали ще свърши работа, но така или иначе нищо не губиш.
П.П. Да не е джейлнат телефона? Това също може да пречи на ресет-а.
inetg написа:
ако се опитам да дам Reset all Settings and Data - апарата забива (оставял съм го да стои по 1 час и кусур) на boot анимацията с кръгчето което се върти като след като го reboot-на само малка час от настройките (предимно notification са върнати до стокови - всичко друго си стои). Пробвах и със iLEX R.A.T., но за мое съжаление и там напредъка е нула - просто излиза до home screen и до там.
Jailbreak-нат е и не използвам iCloud както и Find My iPhone.
INeTG написа:Аз не съм приритал да качвам на 7.1.0 доволен съм от 7.0.4, но все пак не намерих отговор на въпроса защо от апарата не мога да направя Reset ... Ако успея да направя Reset ще съм достатъчно доволен. Дано някой успее да даде акъл как да се справя. Благодаря Ви много за търпението!
Ресет от апарата не можеш да направиш,защото имаш jailbreak.
Щом държиш на jail-a се примиряваш.Свали си icleaner от Cydia,понякога помага при задръстени телефони и за бързината.Попадал съм на телефони с 4гб изчистени.Пробвай
iPhone 6s White FO iOS 9.2 iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1) IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Направи си , ако изобщо стане. На 7.0.6 кое му е по-доброто?
Имам в предвид, че ако си ползвал телефона и си теглил приложения може и да не стане. При мен единствено на пресно ресторнат телефон ставаше.
Здравейте, имам айфон 4 на 5.1.1 в момента, джейлнат, бихте ли ми казали мога ли да го ресторна до 7.0.6 и джейл с evasion или не мога, защото вече варианта за рестор е до 7.1? Благодаря предварително!
Един месец ръчкане из телефона спестява 20 мин четене на форума!