iphone 5 изключва
-
iphone 5 изключва
Здравите,реших че тук е най-добре да си задам въпроса...От известно време след последния упдейт на софтуера телефона започна да се изключва сам между 20-30% Нямам никаква идея какъв може да е проблема и ще съм много благодарен ако някои има някакви предположения или съвети.Благодаря предварително.
- TheOriginal
Re: iphone 5 изключва
Майка ми се оплака снощи от този проблем, явно е от софтуера. Ще чакаме 7.1.1...
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Имах същия проблем.После ще започне да се изключва и при 40 и при 50%.Подмениха ми го гаранционно с нов.Носете ги докато са в гаранция.В батерията е проблема.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
-
Ясно.....но за съжаление моят не е от България...май това ще е проблем!!!! Но щом е проблема в батерията, може да се сложи нова? Другото което е ми спират проложения като например вайбър....
С Вайбър и на мен ми се е случвало,но мисля ,че проблема е в приложението ,а не в телефона.Като излезе нова версия на Вайбър мисля ,че проблема ще е отстранен.За батерията за да си сигурен можеш да пробваш което забелязах.Когато сложиш телефона на по студено място за няколко минути директно пада батерията.Например моя тогава както има 43% батерия и го изкарвам отвън на студено при 3-4градуса и за 2-3 минути батерията е вече 5-6 % и ако пусна нещо например камерата и телефона изключва.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
-
И преди съм бил с такъв телефон и не ми е давал проблеми....не знам но е ужасно дразнесщо....и след като изгасне,след 5-10 минути се включва на старите проценти!!!!
Тука вече можеш да си сигурен, че е батерията. И аз съм изредил всичките модели досега, като само на един съм сменял батерия, ама чак на третата година. На петицата обаче, на 11-тия месец вече издъхваше.
"Мисля-значи съществувам"
-
Можеш ли да ми кажеш някой добур сервиз,където могат да го направят това