Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone/iPod 2.x-7.x

Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
victor11

Re: Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone/iPod 2.x/3.x/4

Мнение от victor11 »

Не го влачи, а чукни двукратно върху него.
n1s0

Мнение от n1s0 »

Здравейте.С iPod Touch 3G съм,firm 4.1 и когато се опитам да инсталирам AppSync от хакуло ми изписва странно съобщение и до там: I wasn't able to locate file for the us.hackulo.appsync40plus package.This might mean you need to manually fix this package.Със скромните ми познания по английски разбирам какво пише,но как да го оправя ръчно?!Поздрави

П.П Не знам какво стана,но след няколко опита и ръчкане с други Soures взе че стана! =))
sphex

Мнение от sphex »

Здравейте!

Преди съм си качвал и к***нати приложения и отделно съм си инсталирал безплатни от апстора.Направих си преинсталация на Win-a, съответно си инсталирах и нов айтюнс.Проблемът ми е следния:
Когато си сваля к***нато приложение и го отворя в айтюнс, то излиза там, но не мога да го инсталирам върху телефона.. влачих го, цъках по 2 пъти върху него - не става....

Направих си Authorize Computer, инсталирах наново AppSync, свалих си ново безплатно приложение от аппстора и пак не става...
Забелязах, че във таба Apps няма отметка на Sync Apps, но като реша да сложа ми изписва, че всички приложения ще бъдат заменени - ще останат само тези които съм си инсталирал от аппстора(без к***натите от компа, които съм свалял преди)... как да си ги инсталирам нормално ?

Мерси.

Едит: Яяяяяя... направих си скрийншоти на началните екрани (за да знам какви приложения имам) и реших да рискувам като натисна "Apply" след като маркирах "Sync Apps" и стана така, че не ми изтри к***натите УРААА !!! =))
iPhone 4 ▪ 16 GB ▪ iOS 5 ▪ GLOBUL
Аватар
sake

Re: Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone/iPod 2.x-5.x

Мнение от sake »

Защо някои от изтеглените приложение от Installous iTunes ми ги изтрива, а други ги остава? Изтри ми 50% от програмите и упорито продължава да ги изтрива колкото и пъти да се мъча да инсталирам и след това да синхронизирам!
iPhone 3GS (32GB/FU)
OS Version: 6.0.1 (8C148a)
Firmware: 05.16.07
Model: MC141DN (T-Mobile DE)

iPhone 4 (16GB/FU)
OS Version: 6.1.3 (9B208)
Firmware: 04.10.01
Model: MC603DN (Vodafone DE)

iPhone 6 (64GB/FU)
OS Version: 9.3.3 (13G34)
Firmware: 4.71.00
Model: MG4F2ZD/A (Swisscom CH)
looperman

Мнение от looperman »

Как да си прехвърля игра от компа на iPhone-a? С версия 4.1.2 съм..
ПП: сложих си Appsync 4+
victor11

Мнение от victor11 »

Не чети през ред!
6. Сега може да качвате игри и програми директно в iTunes. (двоен клин върху файла *.ipa готово).
След като апп-а се добави в iTunes, може да синхронизирате със телефона.

---------------
Ако виждате приложението (играта) като .rar файл, вместо .ipa файл, то тогава трябва да смените разширението му от .rar на .ipa, а НЕ да разархивирате архива! Ако не виждате разширението, когато тръгнете на преименувате файла, отидете във Control Panel -> Folder Options -> View и махнете отметката на Hide extensions for known file types.
Сега вече ще виждате разширението и ще можете да го смените на .ipa.
Razputin_bg

Мнение от Razputin_bg »

Здравейте, колеги след пускане на АppSync 5+ телефона се рестартира и си зацепи на ябълката и вече стои 10 минути така и не иска да се стартира. Някакви идеи.

Iphone 4 От Глобул
Аватар
lian

Мнение от lian »

Стартирай го с RedSnow и си пиши в темата!
tupan4ito

Мнение от tupan4ito »

Здравейте,
при мен се случи нещо много неприятно.
Качих една програма на телефона и сигурно около 8 програми из4езнаха ????? защо се получи така ????
Инстелирах я от лаптопа директно след като я свалих free отидох на apps, след което натиснах Apply после изкл.и вкл. телефона и нямаше следа от другите ми приложения. Някаква идея дали мога да си ги върна по някъв начин и дали това е правилния начин на инстелиране на програми :( Мисля че след всичко написано от мен се подразбира че съм начинаещ и няма смисъл да го пиша ;)
ще се радвам някой да отговори :)
Благодаря предварително
Аватар
BenJi

Мнение от BenJi »

Никога не съм имал проблеми с качването от компа чрез iTunes и App Sync, но сега имах. На скоро джейлнах телефона с 5.0.1 и в началото всичко беше ок. Качих 2 игри. От тогава насам колкото и да опитвам не става... кликам 2 пъти на ipa, отваря я в iTunes, drag'n'drop върху телефона и нищо не става. Не би трябвало да е от authorize или manualy managed apps защото с първите 2 стана... дали нещо се е променило от тогава не знам. И да си призная чесно... не помня дали въпросните 2 приложения не бяха инсталирани през Installous... мисля, че не защото ipa файла на Minecraft още стои на декстопа ми... така, че проблема е друг.
Реинсталнах App Sync 5.0+ и пак нищо ... идеи :( ?
А да... имам активиран iCloud, но не мисля, че е от него...
От Мас-а става... от РС-то не. Тъп Windows...
Mihayloff88

Мнение от Mihayloff88 »

Здравейте,аз също имам проблем с качването през Itunes :((( Първо искаше оторизация-оторизирам и нищо-пише че не е оторизиран.После прочетох,че трябва да добавя в cidya този линк и като го въведа-Error:Refreshing data. The method driver /usr/lib/apt/methods/Http could not be found
The method driver /usr/lib/apt/methods/Http could not be found.

Какво да правя ~x(
victor11

Мнение от victor11 »

Ами напиши грешката в търсачката примерно: viewtopic.php?f=11&t=19766&p=140612&#p140612
Аватар
dimitar_balev

Мнение от dimitar_balev »

Здравейте.
Как може да се синхронизира телефона с айтюнс така че свалените от самият телефон приложения да си се запазят, не като го синхронизирам с пц-то да се изтрият?
Извинявам се ако пиша на грешно място, благодаря.
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
darkhunt3r

Re: Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone/iPod 2.x-6.x

Мнение от darkhunt3r »

Здравейте, скоро си взех Iphone 3G (втора ръка). Джейлнах го и е 4.2.1 Инсталирах си itunes на комютъра. През cydia си инсталирах AppSync 4.0+ и си инсталирах и едно безплатно приложение (GTA, Real Racing, Facebook...) Но като се пробвам да кача кра*нато приложение или дори приложение от itunes не се показва... 2 дена вече търся отговор, но не мога да го намеря. В настроиките на телефона Restriction за инсталация си е на ON. Пробвах и на Off, но няма резултат. Надявам се някой да може да ми помогне. А и да попитам като кликна два пъти върхо играта която съм свалил на компютъра и като зареди в itunes трябва ли после да цъкна на Iphone>Apps>Install и после синхронизация.
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

darkhunt3r написа:Здравейте, скоро си взех Iphone 3G (втора ръка). Джейлнах го и е 4.2.1 Инсталирах си itunes на комютъра. През cydia си инсталирах AppSync 4.0+ и си инсталирах и едно безплатно приложение (GTA, Real Racing, Facebook...) Но като се пробвам да кача кра*нато приложение или дори приложение от itunes не се показва... 2 дена вече търся отговор, но не мога да го намеря. В настроиките на телефона Restriction за инсталация си е на ON. Пробвах и на Off, но няма резултат. Надявам се някой да може да ми помогне. А и да попитам като кликна два пъти върхо играта която съм свалил на компютъра и като зареди в itunes трябва ли после да цъкна на Iphone>Apps>Install и после синхронизация.
Пробвай с iFunbox
darkhunt3r

Мнение от darkhunt3r »

Стана много ти благодаря! :) Защо ли се занимавах с itunes до сега като е толкова елементарно :)
shuba

Мнение от shuba »

Всичко е наред до момента, в който трябва да напиша "mobileinstalation" защото нищо не ми се появява???
tivev0

Мнение от tivev0 »

Като тръгна да инсталирам AppSync 4.х/6.х ми излиза това
Изображение
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Кво репо е тва? Друго репо.
tivev0

Мнение от tivev0 »

смисъл репо666 е ддз
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Смисъл
izzo написа:Друго репо.
ilievandon

Re: Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone/iPod 2.x-7.x

Мнение от ilievandon »

Здравейте, имам следния проблем на MacBook синхронизирах няколко iOS устойства и всичко си беше ок до момента в който ми го преинсталираха и сега едно от устройствата iPad 4 не мога да му кача една игра.Дава ми, че трябва да се "authorize" давам му "ок", но после ми изписва "including this one, you have authorized one computer out of your availeble 5" което не е ли, че е "authorize" този компютър? Провах с два iPhona с който преди преинсталацията също синхронизирах на този компютър и с тях няма проблем, само с iPad-a?
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

До акъла е, махни един от оторизираните и си добави айпада...
ilievandon

Мнение от ilievandon »

izzo написа:До акъла е, махни един от оторизираните и си добави айпада...
А това как става? Може ли да се види какво съм ауторизирал за да махна някой? И пак да спомена, че същия iPad съм си го ползвал със същия компютър до преди преинсталацията а и не съм добавял нови устройства.
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

ilievandon написа:
izzo написа:До акъла е, махни един от оторизираните и си добави айпада...
А това как става? Може ли да се види какво съм ауторизирал за да махна някой? И пак да спомена, че същия iPad съм си го ползвал със същия компютър до преди преинсталацията а и не съм добавял нови устройства.
В айтюнс си влез в акаунта (горе в менюто store -> sign-in), после в акаунта ти:
Изображение

Май не може да деоторизираш само един или да видиш кои са оторизирани и кои не,
трее сичките и после си добавяш след тва пак при нужда.
Публикувай отговор