Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Здравейте. Може ли малко помощ. Възможно ли е да отключа iphone 5 със x-sim при положение че не е активиран и не знам точно към кой оператор е кодиран. Знам само че е кодиран към оператор от UK. Ще се ползва с глобулски наносим.
Iphone 11 Pro Max 512 Gb Space Grey>iPhone 11black 256 gb>Iphone 8 plus
Не знам дали този въпрос трябва да го отнеса точно тук!
Брат ми е закупил iPhone 5, който не е активиран и е кодиран към T-Mobile (Германия).
Как работи въпросната X-SIM? Трябва ли телефона да е минал поне активацията или не е
проблем да е още на нея?
Знам, че е iOS 7, но коя точно не знам. Пробвах да bypass-на activisation screen-a, но е различен от този в
различните видея. Нямам гласово упътване по време на самия bypass и това ме навежда на мисълта, че не е
7.0.3 или 7.0.4.
Как да проверя коя версия е и този X-SIM дали би послужил, ако не е активиран телефона?
Може ли да се качи в по-горна весия ос-а през iTunes без да е активиран?
С две думи този телефон може ли да се използва или пригоди за използване и запази цялата си функционалност -
3G и прочие?
Благодаря и поздрави!
За да активираш и използваш iPhone 5 заключен към T-Mobile (Германия).
Версията на X-SIM - трябва да е 418 и IMSI 2620125 .
Версията на X-SIM e пише когато въвеждаш IMSI , най отгоре .
Аз стигам до точка 3.Вашето устройството ще започне да търси обхват-Searching>No Service, но така и не се появява обвхат. Телефона е 4s, зaключен към Спринт. IOS 7.0.4. Помощ?
Проработи! Много благодаря! Вече имам мобилен интернет и мога да пращам смс-си. Преди използвах друга карта и можех само да говоря, без други функции. Благодаря!
Здравейте, ползвам Iphone 4S със x-sim в момента(с нормална карта на Мтел, без интернет)версията на софтуера е 6.1.3 ,ще имам ли проблем ако го ъпдейтна до 7.0.4 ? Не ми е наложащо,телефона го ползвам като телефон от 10 лв,но ми е любопитно.
Благодаря.
zahadum написа:Здравейте, ползвам Iphone 4S със x-sim в момента(с нормална карта на Мтел, без интернет)версията на софтуера е 6.1.3 ,ще имам ли проблем ако го ъпдейтна до 7.0.4 ? Не ми е наложащо,телефона го ползвам като телефон от 10 лв,но ми е любопитно.
Благодаря.
Преди малко звъннах в Епъл и ми казаха, че е към Спринт По принцип телефоните от там не са ли отключени за международни оператори, смисъл заключени само за САЩ?
zahadum написа:zahadum написа:
Здравейте, ползвам Iphone 4S със x-sim в момента(с нормална карта на Мтел, без интернет)версията на софтуера е 6.1.3 ,ще имам ли проблем ако го ъпдейтна до 7.0.4 ? Не ми е наложащо,телефона го ползвам като телефон от 10 лв,но ми е любопитно.
Благодаря.
Здравейте, след като инсталирах iR0SE на версия 7.1.2 вече нямам проблеми с приемането на обаждания, но нямам дори 2.5Г интернет ...
използвам R-Sim mini2. Ако изтрия Chinasnow profile-a и пробвам на ново дали ще направя някоя каша да стане още по-зле ... ?