iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
mihaylovmihail

Re: iOS 7

Мнение от mihaylovmihail »

Да... Благодаря...
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Не си му правил цялостно зареждане последния път, за това няма данни там
mihaylovmihail написа:Днес цял ден го "ръчкам" и за сега е добре батерията, но при мен защо не отчита Usage и Standby , някой има ли представа ???

Изображение
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
nikoarhi

Мнение от nikoarhi »

И аз качих на Iphone 5s IOS 7.1 и снощи след като цяла вечер го оставих да се зарежда,сутринта като го махнах от зарядното показваше батерията на 98% иначе се даържи доста по добре иняма дразнещото нещо при приемане на разговор (не винади слайда приемаше от пурвият път)
iphone 5s Silver 16GB iOS 10 ФО
Kissman

Мнение от Kissman »

Колеги,извинявам се за тъпия въпрос но искам да знам в какви случаи се налага да се прави Restore на телефона през iTunes,защо се прави,с каква цел и какъв е ефекта от това?
Soze

Мнение от Soze »

Същото е когато си преинсталирваш пц-то. Горе долу същите причини.
Имаш и 112 поста незнайно за какво !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
GeGaSa

Мнение от GeGaSa »

Здравейте

Аз вчера също ъпдейтнах iPhone 5 на 7.1 и за сега съм с добри впечатления.
Искам да попитам, как се държи батерията, доволни ли сте?
Виждам, че поставяте снимки и изглежда добре, но искам и мнения, защото преди малко четох, че хора в twitter и apple форумът, са се оплаквали от живота на батерията.

Благодаря.
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Аз съм много доволен от 7.1 относно батерията. Днес (с айФон 4S) с минимално ползване, за 12 часа стендбай, падна с 5%. Супер е... не съм сигурен, внушавам ли си, но мисля, че е доста по-добре от предните иОС-и. А и иначе си работи добре и нямам грижи със 7.1. B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
VLADI ALEXANDROV

Мнение от VLADI ALEXANDROV »

Същата работа на 4s, със 7.1, странно или не, но батерията ми кара повече(направих и чист рестор след ъпдейта, така че може и това да е повлияло), вече свиквам с "кръглите бутони", единствено като скролвам във фейсбук ми цепи, насича и ме дразни.Телефона е по - бърз и съм доволен засега и последно изскачащата лента с wifi, яркостта, музиката и прочие, при 7.0.6 ми "изскачаше" плавно, а сега е някакво рязко, горната също.Това е, ако има и др. неща занапред, ще пиша.
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Тъй като никой не казва впечатления за iPad, сега ще дигна моя на 7.1 и ще видим как е. Губя си джейла но, така и така 7.0.6 не е кой знае колко прекрасна на iPad2
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Аз на моя iPad 4 съм много доволен.

/оффтопик
Днес е втория ден от както почина моята 4ка, поклон пред паметта ти. =))
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
fuji

Мнение от fuji »

iTouch написа:Тъй като никой не казва впечатления за iPad, сега ще дигна моя на 7.1 и ще видим как е. Губя си джейла но, така и така 7.0.6 не е кой знае колко прекрасна на iPad2
Добре е слагай смело.На ipad mini иIpad 2 всичко е ок,макар че имах малък проблем на минито.На двойката върви перфектно.
Iphone SE Ipad Mini
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Ато си сложа картина на хоума или на лок скрийна, горната част ми я затъмнява. Това как да махна?
Аватар
goro3

Мнение от goro3 »

При 7.1 когато е заключен телефона с двойно натискане на хоум бутона НЕ може да се пусне music player (който е изключен), както е при 6.1.3 .....Поредната премахната смислена за мен и хората които слушат музика екстра. Тъжно.
Само мен ли ме дразнят подобни пропуски ?
iPhone 5c \ 4
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

goro3 написа:При 7.1 когато е заключен телефона с двойно натискане на хоум бутона НЕ може да се пусне music player (който е изключен), както е при 6.1.3 .....Поредната премахната смислена за мен и хората които слушат музика екстра. Тъжно.
Нали знаеш, че имаш Music Player чрез Control Center?
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Аватар
goro3

Мнение от goro3 »

Amateur2014 написа:
goro3 написа:При 7.1 когато е заключен телефона с двойно натискане на хоум бутона НЕ може да се пусне music player (който е изключен), както е при 6.1.3 .....Поредната премахната смислена за мен и хората които слушат музика екстра. Тъжно.
Нали знаеш, че имаш Music Player чрез Control Center?
Благодаря, не бях обърнал внимание.....така става ! Зарадва ме [:)
iPhone 5c \ 4
stax

Мнение от stax »

Здрвейте до сега бях с 6.1.4 версия на iPhone4 и не смеех да ъпдетна до седем заради лага. Днес се реших след като всички изказвания до момента са в плюс на IOS 7.1

След ъпдейта съм доволен на пръв поглед всичко е наред лаг нямам. Всичко си бачка супер. Има нещо обаче което е като аномалия като пусна bluethooth ми покзва че е ON обаче в лентата на десктопа не се появява? Може ли някой друг с 4 или 4S да каже при него как е? Незнам това бъг ли е или само при мен го има? Рестрартвах и хард ресет правих но нищо.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

По-добре ли работи в сравнение с iOS 6?
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
dobre

Мнение от dobre »

Изобщо блутота на айфон може ли да направи връзка с друг телефон за обмен на данни,защото до сега такова нещо не съм срещал..
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Не може да обменя данни :))
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Kissman

Мнение от Kissman »

Soze написа:Същото е когато си преинсталирваш пц-то. Горе долу същите причини.
Имаш и 112 поста незнайно за какво !
Както и твоите 610....
stax

Мнение от stax »

Дали работи по-добре от iOS 6...
Не бих кзал, че работи по-добре но не е и по зле. Има своите предимства и недостатъци, но работи добре поне при мен за сега. За Bluetooth-а някой ако има нблюдения за визуализацията на иконата нека пише, че това ме издразни. Имам и iPad4 и iPohne5C там още като го пусна и се появява. Затова питам конкретно за 4 и 4S дали е като при моята 4-ка?
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

stax написа:... като пусна bluethooth ми покзва че е ON обаче в лентата на десктопа не се появява? Може ли някой друг с 4 или 4S да каже при него как е? Незнам това бъг ли е или само при мен го има? Рестрартвах и хард ресет правих но нищо.
Не е точно бъг... явно така са решили да го направят. Просто явно никога не си свързвал нищо към Блутуут-а и като го цъкнеш в Контрол Център-а, той не прави нищо и затова не се показва. Влез в Setings -> Bluetooth и от там включи блутуут-а и като започне да търси, ще се покаже символа в лентата. А ако свържеш нещо, той после ще се опитва да се свърже с него и при включване и през Контрол Център-а, вече ще излиза. То за какво ти и този Блутуут ако не си свързвал към него нищо и никога. ;)

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Johnny Bravo

Мнение от Johnny Bravo »

При мен, на 4s IOS 7.1 работи отлично и батерията се държи перфектно. С Bluetooth-та всичко си е наред. Забелязах, че на заключен екран като го пуснеш не се появява, но кото го отключиш се появява.
stax

Мнение от stax »

mitku написа:
stax написа:... като пусна bluethooth ми покзва че е ON обаче в лентата на десктопа не се появява? Може ли някой друг с 4 или 4S да каже при него как е? Незнам това бъг ли е или само при мен го има? Рестрартвах и хард ресет правих но нищо.
Не е точно бъг... явно така са решили да го направят. Просто явно никога не си свързвал нищо към Блутуут-а и като го цъкнеш в Контрол Център-а, той не прави нищо и затова не се показва. Влез в Setings -> Bluetooth и от там включи блутуут-а и като започне да търси, ще се покаже символа в лентата. А ако свържеш нещо, той после ще се опитва да се свърже с него и при включване и през Контрол Център-а, вече ще излиза. То за какво ти и този Блутуут ако не си свързвал към него нищо и никога. ;)
Добре ако е така както казваш защо на iPad 4 и iPhone 5C си работи горе в лентата? Трябваше и при тях тогава да е същото като при четворката. Иначе да Setings -> Bluetooth и от там като включа блутуут-а излиза в лентата и ако излезна от там и изчезва. Цялата работа е че когато си го пуснал блутуут-а трябва да се вижда в лентата незвисимо дали има или няма вързано устройство. Това ти дава ориентация, че е включен и ако си го забравил ще се чудиш защо ти се точи батерията пък блутуут-а не бачка, а той всъщност работи. Аз ще го ползвам със слушалка но за сега не е в мен.
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Както казах по-горе - това е защото нямаш никакво устройство в списъка с пейрнати устройства. Т.е. Блутуута всъщност не работи, затова и не се показва в лентата, въпреки че уж си го пуснал. Защото когато го пуснеш от Контрол Центъра, той само се опитва да се свърже с някое от устройствата в списъка си. И като в списъка няма нищо - той изобщо не се включва всъщност... малко трикче за пестене на батерия. И обратното - ако списъка ти с пейрнати устройства не е празен, блутуута ще се включи (и ще чака връзка с някое от тези устройства... и ще харчи батерия) и ще си излиза в лентата. А този списък се попълва когато влезеш в Сетингс - Блутуут... затова когато го включиш там, телефонът включва Блутуута и започва да търси устройства (затова там се показва в лентата). Всичко си е логично. Не виждам какво толкова те изненадва. B-)

Публикувай отговор