Ако ви е омръзнало да гледате стандартния интерфейс на iPhone или iPod touch вече може да го разнообразите, променяйки разнообразни графични елементи и иконите за стартиране на приложения.
Понеже напоследък този сектор замря,ето ви две цялостни темички от Cydia за Winterboard със 100+ икони,черна клавиатура(БГ остава старата),батерия,слайдери и още много неща.
ares777 написа:Изтеглих темата , но като я отворя чрез winterboard ми се отваря празно ? някакви идей как да я задам ?
Иначе темата е imba.
как така ти се отваря празно?Не ти излиза в winterboard предполагам.Пробвай да изтриеш темата,после изтрий winterboard,рестартирай,качи пак winterboard,отвори я и свали темата.
А има ли вариант да се свали тази тема на компютъра и ръчно да се инсталира?
iPhone 16GB 2.1 Mac OS X Leopard 10.5.3 Intel (Kalyway) on HP Pavilion DV 8000: CPU:Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz / RAM:3072MB DDRII /HDD:120 GB /Video Card:Nvidia GeForce 7600 GO 256 MB /
Къде се слагат темите и нещо допълнително прави ли се? Имаш ли предства...
iPhone 16GB 2.1 Mac OS X Leopard 10.5.3 Intel (Kalyway) on HP Pavilion DV 8000: CPU:Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz / RAM:3072MB DDRII /HDD:120 GB /Video Card:Nvidia GeForce 7600 GO 256 MB /
alexbigojin написа:Къде се слагат темите и нещо допълнително прави ли се? Имаш ли предства...
А защо просто не си изтеглиш WinterBoard и не си дръпнеш темата от Cydia?Се пак тя съдържа скинове за много приложения и artwork файлове,които са в много директории.На 1.1.# ги знаех ама ся,нямам идея
наблизо няма wi-fi а и не ми се разкарва по кафетата да се вържа към някоя мрежа... та за тва питах има ли алтернатива...
Е кат стане 25-26 този месец да взема аванс ще дотърча до някой магазин да купя някво рутерче... то не се трае
ares777 написа:Изтеглих темата , но като я отворя чрез winterboard ми се отваря празно ? някакви идей как да я задам ?
Иначе темата е imba.
как така ти се отваря празно?Не ти излиза в winterboard предполагам.Пробвай да изтриеш темата,после изтрий winterboard,рестартирай,качи пак winterboard,отвори я и свали темата.
....ремувнах winterboard барабар с темата , рестартирах , качин наново winterboard и темата през Синдия . Отварям winterboard пак не излиза нищо (празно). с 2.0.2 съм и просто незнам как изобщо да кача темата >
И при мен беше така... оказа се, че като съм качил 2.0.2 не съм задал "set as new" а съм избрал бекъпа от предишния фърмуер... Просто направи рестор и му задай Set as new
alexbigojin написа:И при мен беше така... оказа се, че като съм качил 2.0.2 не съм задал "set as new" а съм избрал бекъпа от предишния фърмуер... Просто направи рестор и му задай Set as new
Извинявам не за въпроса и мястото му , но как се задава "set as new" s QuickPwn - понеже като слагах 2.0.2 от 1.1.3 , преди няколко дни ми беше за първи път , а и не видях такава опция ? или се прави по друг начин ?
Има ли друг начин да се оправи борда или , да слагам направо 2.1 да му дам "set as new" ? Би ли имало проблем с update-а в такъв случай ?
И без това незнам как , почна да ми забива - както в случаите след слагането на БГ фикс , само дето не сам слагал нищо .... ресторнах го и вече имам темата , мерси за насоките отностно "set as new"