Лесен метод за акт. откл. и джейл с 2.0.2/iPhone 2G/ PC&MAC

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Публикувай отговор
niyon

Re: Лесен метод за акт. откл. и джейл с 2.0.2/iPhone 2G/ PC&MAC

Мнение от niyon »

voyager направи ми впечатление че този номер от които страдаме на мене ми го направи след инсталацията на някои хрибожения. Първият път инсталирах приложения и от Сидия и от Инсталър. Май двете си пречат понякакъв начин. Вторият път инсталирах само от Сидия и то конкретно приложения свързано с българският език но не го помня кое беше. Сега след рестор не съм качвал нищо една седмица и си работи супер.
voyager

Мнение от voyager »

niyon написа:voyager направи ми впечатление че този номер от които страдаме на мене ми го направи след инсталацията на някои хрибожения. Първият път инсталирах приложения и от Сидия и от Инсталър. Май двете си пречат понякакъв начин. Вторият път инсталирах само от Сидия и то конкретно приложения свързано с българският език но не го помня кое беше. Сега след рестор не съм качвал нищо една седмица и си работи супер.
Да има нещо вярно, всичко стана точно като инсталирах нещо от инсталера. Сега си бачка добре и не смятам да го пълня с ненужни приложения. [-o<
Аватар
tolev
Обратна връзка:

Мнение от tolev »

този начин става ли с итюнс 8.0 ?
iPhone 6S 64GB FW 10.2
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

Става и с iTunes 8.0 без проблеми...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
madoc

Мнение от madoc »

Абе хора да ме светнете какво става ... Значи с иТюнс опитох да ресторе този фрейм* от линка , но сега Ейпъла ми се сбози. В смисъл май съм му изтрил софтуера ... Като го изключа и включа ми дава само на дисплея , че кабела е вързан ... Кажете ми как мога да го оправя ... Боя се , че нямам и бекъп ... :( Като се опитох да ресторна този фрейм ми изкочи грешка номер 5 ... Грешката която ми дава по точно е следната : The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occured (5). Моля помогнете , че телефона е на брат ми а аз го сбозих ... Готов съм, който може да го оправи да му платя о да отида на място при него ... Благодаря ви предварително ... Забравих да спомена , че става дума за Apple 3G iPhone 16GB ...
Аватар
r_HIV
Обратна връзка:

Мнение от r_HIV »

Ех, че веселба...
(извинете, просто не се сдържах...)
iPhone 8GB, FW 3.0.1, InvisibleShield, Belkin Slim-Fit Case, iPow External Backup Battery Leather Case
Star Wars Federation Bulgaria
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Извинението се приема :D
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
idola2

Мнение от idola2 »

Здравейте, ситуацията е следната: айфона беше с фирмуеар 2.0 и работеше перфектно, но благодарение на мен исках да сложя някакво приложение и в крайна сметка се преиба и като го включа се по показва само иконата на апъл.След това без да чета го ресторнах чрез айтънс натиснах само рестор и го изчаках, след това тръгнах по указанията в тази темаи стигнах до грешка 6, сложих айтънс 7.5 пуснах го и ми даде грешка 20. тва е
Някой ако може да помогне ще съм му много благодарен, а в крайна сметка сигурно аз не правя не6то както трябва ама незнам какво .....
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Като прочетеш темите и ще си помогнеш сам. Не знам кой ще е този, който ще пише нещо, което е вече написано !
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

madoc, ела до нас и ще ти го оправя. Ще ти струва 200 лв. Ако обаче ми изброиш всички препинателни знаци в българския език, ще ти го оправя без пари. А ако започнеш и да ги използваш, ще те черпя една бира. Не ти ли е неудобно да си така ужасно неграмотен? Не се иска много усилие. Виж как добре си овладял многоточието.
idola2

Мнение от idola2 »

ако може някой да микаже как точно да сменя type от ITL на old, тъп съм си ама кво да направя
madoc

Мнение от madoc »

anthony написа:madoc, ела до нас и ще ти го оправя. Ще ти струва 200 лв. Ако обаче ми изброиш всички препинателни знаци в българския език, ще ти го оправя без пари. А ако започнеш и да ги използваш, ще те черпя една бира. Не ти ли е неудобно да си така ужасно неграмотен? Не се иска много усилие. Виж как добре си овладял многоточието.
anthony, благодаря ти за забележката. Наистина е уместна, но просто от бързината не ми идва на ума да слагам запетаи,тирета и прочие. А за Ейпъла мисля, че оправих това, което прецаках. Сега ми остава само да седна някой ден и да прочета в този форум, как се инсталират приложения в Айфон и как се качват музика и клипове.

Чао и до нови срещи. :))
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Много е лесно всичко. И на всичките въпроси, които може да ти хрумнат, вече е отговорено многократно. Чети и давай смело.
yordanoff

Мнение от yordanoff »

Привет.
Потърсих подобна тема, но не намерих.
Ъпдейтнах до 2.0.2 без никакъв проблем. Благодаря за ръководството!
Обаче, Wi-Fi-то не ми засича мрежата... След реинстала съм дърпал с EDGE и.. ще пропусна колко ми е сметката. По едно време ми изскочи запитване дали искам да се джойна към мрежата, обаче не ми прие паролата. А като дам от търсене въобще не намира нищо.
Някой има ли информация по въпроса?
Благодаря.

Редакция: след 5 минути търсене я намери за малко, свързах се и пак изчезна...
Последно промяна от yordanoff на 13 Сеп 2008, 00:08, променено общо 1 път.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Рестартирай си рутера. Ако пак не стане, пробвай на друго място с wi-fi.
yordanoff

Мнение от yordanoff »

Не става, лошо...

Редакция: Все още решение за проблема няма. Ще пробвам да преинсталирам, да видим дали случайно няма да се оправи. В краен случай ще даунгрейдна до 1.1.4 докато не се намери решение.

Ето тука доста хора със същия проблем.
Аватар
ammcfc
Обратна връзка:

Мнение от ammcfc »

Връщай се обратно на 1.1.4. Не искам да те обезкуражавам, но това са чудните ефекти на ziphone....Дано си късметлия.
yordanoff

Мнение от yordanoff »

Понеже досега не съм правил подобни интервенции...
Та сега си ми седи логото на Apple, не мога да ресторна... Пробвах със задържане на Home + Sleep бутона, изключва се. Като го включа обаче - пак същата работа. Като го свържа към PC-то - никаква промяна, iTunes не го засича.

Потърсих в G и намерих следното:
...i've been through it 3 times already, but first calm down and just connect the phone to the computer, turn on iTunes, when it's completely off hold both home and sleep buttons at once, then when the apple appears realease the sleep button and hold home for exactly 10 seconds, it should pop up in iTunes asking to restore... Neway, it may take you some times before you get it to work but just be calm and patience it will work... I've been thru it and never gave up that's y my phone still works for me Good luck
Пробвах дооста пъти - нищо не стана. Интересно.

А иначе ако случайно се получи нещо да пробвам ли с 2.0?
Аватар
ammcfc
Обратна връзка:

Мнение от ammcfc »

давай на skype: ammcfc
robsa

Мнение от robsa »

А има ли проблем,ако съм с iTunes 8.0,или трябва задължително 7.7.1?
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Няма проблем :) Трябва просто да е 7.7.1 или нагоре.
Аватар
flabur
Обратна връзка:

Мнение от flabur »

Супер тема ама някъде в заглавието е посочено така: ...iPhone 2G/ PC&MAC
Разгледах всичките постове и най вече обяснението как да стане самата инсталация или аз трябва да отида на очен лекар или не е описано. Прочетох повечето постове как се минава от 1.1.4 към 2.0.Х обаче никъде не видях описано какъв софт да се ползва. До колкото разбирам с оригиналния не тръгват някакви програми, с модифицирания всичко е 6. Въпроса мие: Аджаба някой няма ли да каже какъв софт да ползвам под Мак за да го направя като хората или само иТюнеса и моднатия софт ще свършат работа, и ако искам да речем оригиналния софт от аппле как ъпдайтна до 2.0.Х и какви програми да ползвам. За сега съм си свалил QuickPwn, ZiPhoneOSX-3.0, iPhone1,1_2.0.2_5C1_Restore.ipsw. Еми това е дано някой съвестен ме светне, че не ми е ясно.
Благодаря предварително на всеки отзовал се.
Изображение
MacBook unibody | iPhone 8GB - FW - 2.2 - Аксесоар - Belkin | Linux Distro
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

Здравейте.и при мен всичко мина ОК...само че те програми и игри които са описани от Data.bg казвате 2 пъти клик и се добавят в iTunes ,но при мен не е така....като кликна 2 пъти и ми излизат йероглифи и нищо.някои ако знае как нека ми помогне .... мерси предварително ?:-/
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

=)) =)) =))
Първо ако искаш изтегли програмата (чрез internet explorer; flashget или просто цъкни Save Link As) и тогава цъкни 2 пъти [-o<
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Аватар
ML16

Мнение от ML16 »

Трябва да ги свалиш на компютъра и да ги сложиш в
Vista:
C:\Users\ML16(твоя user)\Music\iTunes\Mobile Applications и тогава цъкаш два пати върху тях
XP:
Майче беше My documents\Music\iTines\Mobile Applications
May The Force be with You!
Публикувай отговор