Evasi0n от iOS 7.0 до 7.0.6 (Untethered Jailbreak)
Re: Evasi0n iOS 7/7.0.1/7.0.2/7.0.3/7.0.4 (Untethered Jailbreak)
Колега XTYLING инсталираш си StatusBarFix2 от това репо repo.insanelyi.com 

Здравейте.Някой случайно да е намерил MultiCleaner за ios7.0?
аз съм с 5-ца 7.0.4 и джейл и си инсталирах StatusBarFix2 както си описал но продължава крашването ?Bad Boy написа:Колега XTYLING инсталираш си StatusBarFix2 от това репо repo.insanelyi.com
За какво крашване бе колега,ти прочете ли проблема на колегата?!
-
Да ви питам има ли някакъв tweak в Cydia който ти позволява да slide-ваш примерно ако си на последната страница на хоум менюто и искат да идеш на първата просто да slide-неш наляво ,а не да натискаш хоум бутона или да слайдваш надясно сума ти пъти ? http://www.youtube.com/watch?v=DWyPVCqoJgU като при андрод 1:20 до 1:24 ей така ?
iphone 5s 16gb
iphone 4s 64gb
iphone 4s 64gb
- izzo
- Обратна връзка:
Белене, той не пита за безкрайни страници (което го има и в спрингтомайз бту) а как от последната страница да се върне на първата без да натиска хоума (освен ако тва го няма като опция в wraparound)...svetlio_v написа:http://www.youtube.com/watch?v=-plebC696Xo
-
Всъшност точно този tweak щеше ми свърши работа,друг е въпросът,че нито 1 от 3-те wraparound-a ,които ми излизат в търсачката не ми бачкат (2 крашват и ме пращат в safe mode ,а другата ми пише ,че не е съвместима с моят ios ) ,така че ,ако може кажете нещо като wraparound
Здравейте, в клипа в ютуб видях, че в процеса на джейла се изисква да се отключи телефона и да се стартира ивейжън от самия телефон, ако е заключен към някой оператор и след това е активиран със карта, след рестора през айтунс ще се наложи ли да се вкарва същата карта отново, за да се активира и да може да се довърши джейла, бооооже, надявам се, че ме разбрахте 

Пламс Павлов
- beckhem
- supporter
Ако съм рязбрал правилно да.
Проверки и консултации!
-
Хора да знаете някой tweak ,който може да направи bar-a долу на хоум скрийна прозрачен ?
iphone 5s 16gb
iphone 4s 64gb
iphone 4s 64gb
-
Много благодаря 

- izzo
- Обратна връзка:
Ууууу машала. Много ме дразнеше.svetlio_v написа:http://www.youtube.com/watch?v=EqoWD5BEFZY
- izzo
- Обратна връзка:
Престраших се и аз, и честно казано съм доволен.
4S работи без грешка, никви ядове с уайърлес. Няма лаг и т.н.
Новия начин за слайдване между табовете на сафари малко ме дразни, и особено прайвът бутона, ама ше трее да свикна.
MP3 плеъра в лендскейп е ЗА ЧУК.
4S работи без грешка, никви ядове с уайърлес. Няма лаг и т.н.
Новия начин за слайдване между табовете на сафари малко ме дразни, и особено прайвът бутона, ама ше трее да свикна.
MP3 плеъра в лендскейп е ЗА ЧУК.
Някой намери ли решение за статус бара, който не се маха по време на снимане или разглеждане на снимки и като цяло на местата където не трябва да бъде ?
Този проблем от какво се поражда като цяло , понеже при мен го няма а приятелката мис 4S и почти всичко останало като мойта 4-ка .. тя го има този проблем, а аз не ?
Ще се радвам, ако някой сподели опит.. дали е от някой tweak или 4S-а не понася джейла ли не знам вече..
Този проблем от какво се поражда като цяло , понеже при мен го няма а приятелката мис 4S и почти всичко останало като мойта 4-ка .. тя го има този проблем, а аз не ?
Ще се радвам, ако някой сподели опит.. дали е от някой tweak или 4S-а не понася джейла ли не знам вече..
От 2 - 3 дни Сидия не ми работи и на двете у-тва. Някой да знае нещо?
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Някой знае ли лек за Спрингборда, който постоянно ми крашва и горе в статусбара ми стои надпис safe mode.
Като натисна надписа и излиза прозорец на който пише да рестартирам спрингборда за да влезе в нормален режим и при рестарт се оправя до момента в който заключа телефона от горното копче след няколко секунди светва ябълката и пак остава в safe mode режим статус бара, а хом скрийн менюто иконите стоят на сив фон дори да съм задал друг цвят на фона. Телефона си работи нормално иначе но това ме дразни. Проблема се появи след джейла и си мисля че е от winterboard-a...да го премахна ли ?
Някакви идеи ?
Като натисна надписа и излиза прозорец на който пише да рестартирам спрингборда за да влезе в нормален режим и при рестарт се оправя до момента в който заключа телефона от горното копче след няколко секунди светва ябълката и пак остава в safe mode режим статус бара, а хом скрийн менюто иконите стоят на сив фон дори да съм задал друг цвят на фона. Телефона си работи нормално иначе но това ме дразни. Проблема се появи след джейла и си мисля че е от winterboard-a...да го премахна ли ?
Някакви идеи ?
- izzo
- Обратна връзка:
Най вероятно ти идва от нещо инсталирано от сидия след джейла. Махай едно по едно докато не спре да крашва.ronko77 написа:Някой знае ли лек за Спрингборда, който постоянно ми крашва и горе в статусбара ми стои надпис safe mode.
Някакви идеи ?
П.п. Щеше да е готино ако айфона имаше нещо от сорта на /var/logs/springboard.crash.log

iphone 5s 16gb
iphone 4s 64gb
iphone 4s 64gb
Как се казваше този tweak,чрез който във някоя игра примерно ми иска да платя нещо,като цъкнеш го приема за платено и ти го дава? Надявам се да ме разберете. 

svetlio_v написа:виж това http://www.ondemandworld.com/how-to-find-crash-logs/
Мисля че намерих проблема - изтеглена от началото след джейла от сидия - live wallpapers pack
има икона в менюто но няма опция да се премахне - нито в настройки я има при апликациите, нито в iFile я намирам че да премахна....
- izzo
- Обратна връзка:
Има search нааай-горе, ама кой да търси братче...nicklaus написа:Как се казваше този tweak,чрез който във някоя игра примерно ми иска да платя нещо,като цъкнеш го приема за платено и ти го дава? Надявам се да ме разберете.
IAP crackr, IAP free
. Дали пък в Сидия от където си го инсталирал няма да го има........Аман от разбирачи...ronko77 написа:svetlio_v написа:виж това http://www.ondemandworld.com/how-to-find-crash-logs/
Мисля че намерих проблема - изтеглена от началото след джейла от сидия - live wallpapers pack
има икона в менюто но няма опция да се премахне - нито в настройки я има при апликациите, нито в iFile я намирам че да премахна....
-
Абе хора я кажете някакъв метод дето БАЧКА как да тегля платени приложения и игри ,че тука вече пробвам 2 начина и 2-та не стават.Значи тегля си Appsync for IOS 7 от xsellize после тегля Vshare и като дам да тегля игра ми пише Loading и така си зарежда до безкрайност ... изтрих appsync-a ot xsellize и vshare ,после изтеглех пак appsync тоя път от AppAddict и после AppCake - същата работа ,седи на loading докато не го спра...Много ще съм благодарен ,ако кажете как да оправя проблема или ми дадете работещ метод за сваляне (без tongbu i 25pp ,ако може)