Признаци за отиващ си Home button или софтуер?!? Iphone 5
Признаци за отиващ си Home button или софтуер?!? Iphone 5
Здравейте,
Телефона е 5-ца, фз, джейлнат от първия ден в мен. За 11 месеца не е имало никакво грижи с него, но днес хоум бутона спря. Препсувах малко на ум, поиграх си с телефона известно време и се оправи. Сега отново работи, но оставя ли го за 10мин и след това няма никой.
Това ми е трета ябълка, за първи път ми се случва. На 4-ворката си знаех, там се натискаше просто по силно, но тук като работи няма никакво усилие. Спре ли и край, после пак работи.
Вече имам наличен резервен нов бутон, да хващам ли отвертките или да изакам ощ малко?
Благодаря предварително.
Телефона е 5-ца, фз, джейлнат от първия ден в мен. За 11 месеца не е имало никакво грижи с него, но днес хоум бутона спря. Препсувах малко на ум, поиграх си с телефона известно време и се оправи. Сега отново работи, но оставя ли го за 10мин и след това няма никой.
Това ми е трета ябълка, за първи път ми се случва. На 4-ворката си знаех, там се натискаше просто по силно, но тук като работи няма никакво усилие. Спре ли и край, после пак работи.
Вече имам наличен резервен нов бутон, да хващам ли отвертките или да изакам ощ малко?
Благодаря предварително.
Re: Признаци за отиващ си Home button или софтуер?!? Iphone 5
Проблема става мистериозен, хоум бутона е сменен, стария е замерен и работи. Ако си поиграя повечко с бутона започва да работи перфектно, никакви проблеми. Хваща и най-лекото натискане, но като го заключа и го оставя за 5мин, след това няма никой. И след рестарт е същото. Отново го натискам и държа и започва да функционира.
Софтуер или хардуер?
Софтуер или хардуер?
Пробвай да го калибрираш, видях,че не си го споменал. Софтуерен е проблема ако не е видял зор от някъде 

Как се "калибрира", я ме светни?
"Мисля-значи съществувам"
Отваряш някое приложение от телефона ( на пример часовника ) .. задържаш power бутона докато ти излезе полето за изключване след което го пускаш и задържаш home бутона около 10 секунди ( ти ще разбереш до кога ) получава се нещо като рефрешване на иконите и те връща в менюто. 
Home бутона става сравнително по бърз и не пропуска нито веднъж .. не знам при 5 как е ,но при 4/4s понякога захапва от втория път независимо колко е нов и кво и що.

Home бутона става сравнително по бърз и не пропуска нито веднъж .. не знам при 5 как е ,но при 4/4s понякога захапва от втория път независимо колко е нов и кво и що.
Откога force quit-a на приложение стана "калибриране" на хардуер? Ох, мамо...
Мухахахахахаха....
http://www.cvs.com/shop/product-detail/ ... uId=216440
Това нещо от къде мога да го закупя в България и може ли да се замени с 90% етилов спирт?
Или с какво може да се замени?
За хоум бутона ми трябва,за онзи трик с почистването,трябва да се натисне по-силно за да хване..
Това нещо от къде мога да го закупя в България и може ли да се замени с 90% етилов спирт?
Или с какво може да се замени?
За хоум бутона ми трябва,за онзи трик с почистването,трябва да се натисне по-силно за да хване..
5.2.00
Е да де ама сега това калибриране ли е или не?Щото и аз го направих