Spore Origins

Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Spore Origins

Мнение от deezel - download.bg »

Изображение
Има ли във форума феное на Spore за iPhone? Аз лично не съм впечатлен от PC версията, но играта за iPhone е една от най-добрите, които съм пробвал, ако изключим Super Monkey Ball. Ще се радвам да споделите впечатления от заглавието, а защо не и да постнете скрийншот на своята спора. Който не знае - скрийншот на iPhone се прави, като се натиснат едновременно Home и Sleep бутона. :)
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
mitko_to

Re: Spore Origins

Мнение от mitko_to »

Днес знам дали спадам към хората които са зарибени на игричката, но вчера така стана че гледах на You Tube презентацията на играта, беше близо полунощ. След като ми мина през ума че jonny може би я е качил, реших да проверя. Както и си мислех, играта беше качена. Дръпнах я, беше 00:30 някъде, инстал на айфончето ми, и бях удивен. Не си падам много много по игри, още и на компа нямам кой знае какво, на телефона чат пат някой приложенийце, но като си качих Spore Origins останах много очарован.
Като спрях да играя, бях на 17 ниво, а часа беше 3:40, това беше най дългото ми игране на игра на телефона.

Мисля че казах достатъчно, не съм много напред, след мин. ще кача един скрийн да видите как изглежда моято спорче :)

Лек ден и дано да има и др зарибени :)

Те това съм аз, някъде след 22,23 ниво :)
Изображение
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
marto1914

Мнение от marto1914 »

От какво зависи дали ще получиш evolution points
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Отличен въпрос!
И аз това се чудя...
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
arm2arm

Мнение от arm2arm »

Как да инсталирам тази игра? Изтеглих файла и като го стартирах iTunes автоматично го сложи в Applications. Какво точно трябва да направя?
uncivilized

Мнение от uncivilized »

arm2arm написа:Как да инсталирам тази игра? Изтеглих файла и като го стартирах iTunes автоматично го сложи в Applications. Какво точно трябва да направя?
Да четеш повече преди да питаш.Сега след като ти е в аpplications си цъкни на телефона и най-горе вдясно имаш пак applications.Трябва да ги синхронизираш и ще ти се качат на телефона ;)
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Ето го и мойто животинче на 29 ниво:

Изображение
iPhone 8GB 3.0
kosio86

Мнение от kosio86 »

някой би ли ми помогнал от къде да я дръпна. В директорията на johnnybravo я няма досега търсих
Аватар
GalaxyBG

Мнение от GalaxyBG »

Мене ми дава това на края на инсталацията идеи?

Изображение
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

GalaxyBG написа:Мене ми дава това на края на инсталацията идеи?

Изображение
peerless написа:Една нова екстра в света на iPhone 2.0 на която попаднах преди малко и реших да я споделя, а именно инсталация на приложения (кракнати) през iTunes :

1. Свалете необходимия файл.
2. Чрез SSH или PC Suite влезте в папка /System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework
3. Намерете файла MobileInstallation и го преименувайте на MobileInstallation.bak (ОБЕЗАТЕЛНО!)
4. Сложете съдържанието на архива от т.1 в папката от т.2 и му сложете 0755 права.
5. Рестартирайте телефона.
6. Сега може да качвате игри и програми директно в iTunes. (двоен клин върху файла *.ipa готово).

Edit by Anthony
Може да се направи и като добавите от Cydia/Sections/Repositories сорсът Hackers Dot NL. След това от Search потърсете Appstore Patch. Инсталирате го и рестартирате телефона.

След като апп-а се добави в iTunes, може да синхронизирате със телефона :)

Ползи:
- няма нужда да копирате разни папки тук и там.
- удобна инсталация чрез iTunes.
- възможност за деинсталация на приложения през спринг борда.
Ако пак не ти се получава, изтегли си едно безплатно приложение и си в играта.
changer

Мнение от changer »

На кое ниво сте?Аз съм на 30-то и трябва да взема яйцата на някакъв огромен октопод ,обаче нямам идея как...?

п.с. Врътнах я.В края на играта пише да очакваме новите версии на играта скоро:)
Аватар
Mirjonda

Мнение от Mirjonda »

Аз направих нещата по начина със Сидия. Всичко уж беше точно...инсталира се играта през iTunes и като цъкна на иконката на телефона ми пише "The application "Spore" cannot be opened" . Някакви идеи ? С 2.0.2 съм.
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Инсталира ли си едно безплатно приложение?
Аватар
Mirjonda

Мнение от Mirjonda »

Не... :( Може ли само да ми кажеш какво точно ?:-/

Edit: Видях темата с обяснението. Изинявам се. [-X
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Каквото си пожелаеш :)
Аз след всеки рестор първо си качвам Shazam :)
ReSp3cT

Мнение от ReSp3cT »

Нов съм в областа с iPhone .. от 1 месец имам само но не си играя мн с него с версия 1.1.3 съм ще мога ли да си кача тази игра и как.. ако някой може да даде линк да почета малко ще съм му мн благодарен :) мерси предварително
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Не можеш да я инсталираш. Трябва ти фърмуер 2.0, 2.0.1, 2.0.2 или 2.1.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
mitko_to

Мнение от mitko_to »

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=4534" onclick="window.open(this.href);return false;
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Аватар
sonic01
Обратна връзка:

Мнение от sonic01 »

Изображение

Ето го и моето гадче на 25 ниво :))
Един месец ръчкане из телефона спестява 20 мин четене на форума!
pepary

Мнение от pepary »

ОК, инсталирам си играта от iTunes и като пробвам да я стартирам на телефона ми изписва "The application "Spore" cannot be opened"
някакви идеи?

Има ли значение ако съм с 2G или 3G? С Firmware 2.1 съм.

Мерси предварително
appleseed

Мнение от appleseed »

ReSp3cT написа:Нов съм в областа с iPhone .. от 1 месец имам само но не си играя мн с него с версия 1.1.3 съм ще мога ли да си кача тази игра и как.. ако някой може да даде линк да почета малко ще съм му мн благодарен :) мерси предварително
Сега ще ти обясня какво да правиш ако не ти се плаща за версия 2.2.Първо теглиш от някой сайт версия 2.0.След като си я дръпнал свързваш iTouch-а или iPhone към компа и си отваряш iTunes.Задържаш Shift бутона на клавиятурата и кликаш на Restore.Показва ти файловете на твоя компютър.Избираш току-що сваления файл,който попринцип се казва iPod1,1_2.0_5A347_Restore и кликаш OK или Open.Сега чакаш да ти се Restore-не iPod-a и да му се Update-не софтуеъра.След около 5 минути си със чисто нов 2.0 Firmware плюс всичките му джаджи (App Store,Notes,Mail,Maps и т.н.).Сега остава най-лесното.За да можеш да се кефиш на абсолютно всички игри и програми кликаш на Update.Когато си със софтуеър 2.0 не е нужно да плащаш за 2.2 версията.Просто цъкваш на "Download and Install" и си с най-новия фирмуеър до момента.Ако не успее да се Ъпдейтне до 2.2 и ви дава Error-и рестартирайте компа и тогава пробвайте отново.Не забравяйте,че за да си ъпдейтнеш версията трябва iPod-a или iPhone да ви бъде 100% празен,което значи да няма музика и други файлове.Дано да съм ви бил полезен :)
iPod Touch 16GB 1st Generation Software 2.2
bronc

Мнение от bronc »

Много се зарибих C:-)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

http://rapidshare.com/files/199212461/SO_1.0.6.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
Паролата за архива е http://ihacks.ru

Към потребителя, който беше пуснал нова тема за играта - като искаш нещо, пиши в съществуващите теми!!!
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
jordancho

Мнение от jordancho »

Sisq0 написа:http://rapidshare.com/files/199212461/SO_1.0.6.rar
Паролата за архива е http://ihacks.ru

Към потребителя, който беше пуснал нова тема за играта - като искаш нещо, пиши в съществуващите теми!!!
This file can only be downloaded by becoming a Premium member Нещо не дава да се свали :(
victor11

Мнение от victor11 »

Публикувай отговор