Струва ли си?
- TheOriginal
Re: Струва ли си?
Ами 6.1.3 не го товари, може би защото дизайна не се промени особенно от iOS 3.x.x
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
3Gs не го товари дизайна, просто е нормално да е бъгав на последния си възможен ъпдейт, дизайна няма нищо общо... Като не разбираш, закво се отваряш навсякъде?
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
-
- Обратна връзка:
Може би това, че като цяло е доста променен дизайнът на iOS-а, може да влияе върху скоростта й, но сега гледах, че BETA 2 на версия 7.1 е невероятно бърза. Това означава, че като излезе за крайния потребител определено ще й се оправи скоростта, която е характерна за предишните версии на операционната система на Епъл.donchos написа:К'ъв товарещ дизайн те гони? Да не би 3Gs-а да го товари дизайна на 6.1.3 хаха, мисля че дизайна не играе голяма роля, друг въпрос е, че самата iOS 7 си е една такава, мудно се движи, не е пъргава като iOS 6

Дано наистина да е по-бърза, ще преглътна грозния дизайн, поне да върви гладко.
- Steve Jobs
- Steve Jobs
- TheOriginal
iOS 7 и гладко вървене? Моля те, дори на петица се позамисля 

iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
-
- Обратна връзка:
Погледни тук.
- TheOriginal
Виж, ся тука пише iPhone 5S, ние който не сме с 5S, ядем дървото?
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
-
- Обратна връзка:
Ами надявам се и при 5-иците да е така. Все пак iOS 7 до сега просто си е мудна на които и устройства да ги сложиш. Иначе нямам търпение да я видя как ще се държи на моята 5-ица. Аз забелязах и някой друг бъг при разговори със слушалките, дано да го оправят :S
Искам iOS 10 да е iOS 6, и се надявам Тим Кук да не е CEO дълго време, дано някой мислещ като Стив да се докопа някакси до компанията, щото то е ясно, че като Стив втори няма да има... Поне някой да ми върне iOS 6 

- Steve Jobs
- Steve Jobs
- TheOriginal
Да почнат да подписват iOS 6 за 5 и 4S. Явно само ние с Donchos искаме да върнем на 6цитите ;д
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
-
- Обратна връзка:
6-ицата е яка. Аз имах късметът да я пробвам и използвам около 2 месеца, преди да ъпдейтна до 7 и определено ми хареса, обаче не можеш да останеш на 1 ОС завинаги. Излизат нови релийзи на игри и приложения, които изискват все по-нови версии (някои, защото наистина имат нужда, а други с маркетингови цели). При положение, че имате устройство, което да поддържа новите OS, не разбирам защо се ограничавате със старата. Това, че е по-различна, не означава, че е недостойна за употреба. Има някои неща, които трябва да се изгладят, но все пак това беше наистина голяма промяна, така че с бъдещите версии на ОС-а аз лично се надявам, че ще се хареса на още повече хора. Аз имам леки забележки за лага и за бъга, който споменах, но както казах вече гледам оптимистично на нещата 

- TheOriginal
На мен лично седмицата не ми харесва като дизайн и работа, ъпдейтнах просто така от глупост. Силно съжалявам, че след като от глобул ми смениха телефона той дойде с 6.0.1, че не го оставих така ами го ъпдейтнах. Дано след време да направят програма с която да може да се сваля версията (нещо което силно се съмнявам да се случи)...
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
На мен ми е отвратително грозна, мудна, лагава. Другото което е, макар че iOS 6 не е представена от Стив, дизайнът и е същият като предишните версии, някакси искам да съм на iOS 6, защото това ми е един вид спомен от него, затова си държа старите устройства... Това да си ъпдейтна Айпада беше грешка, дано след време излезе опция за даунгрейд.
- Steve Jobs
- Steve Jobs
- TheOriginal
Да, нещо което е останало от Стиив, също и Wallpaper-a с планетата, с който идваше първия айфон. Вълшебно.
По темата:
iOS 7 е няква супер мудна като за бавно развиващи, ма то като го отключиш докато и се наместят иконите по екрана, оле мамооо. Мултитаскинга си има известни бъгове, например като тръгнеш да затваряш приложение, някой път си мръдваш пръста с милиметър на страни и се измества към друго приложение, направо ме влудява. Последния път когато се пробвах да говоря с хендс фрии нещо се бъгна и хем се чуваше от говорителя хем от слушалките, смях в залата. Като цяло първите ми впечатления от iOS 7 са доста лоши. Майка ми използва четворката която беше в мен, там положението е трагично, батерията се топи много бързо, бави се мисли. Но какво да се очаква от 3,5 годишен телефон.
Цялостен извод : БАВНА ИСТОРИЯ!
По темата:
iOS 7 е няква супер мудна като за бавно развиващи, ма то като го отключиш докато и се наместят иконите по екрана, оле мамооо. Мултитаскинга си има известни бъгове, например като тръгнеш да затваряш приложение, някой път си мръдваш пръста с милиметър на страни и се измества към друго приложение, направо ме влудява. Последния път когато се пробвах да говоря с хендс фрии нещо се бъгна и хем се чуваше от говорителя хем от слушалките, смях в залата. Като цяло първите ми впечатления от iOS 7 са доста лоши. Майка ми използва четворката която беше в мен, там положението е трагично, батерията се топи много бързо, бави се мисли. Но какво да се очаква от 3,5 годишен телефон.
Цялостен извод : БАВНА ИСТОРИЯ!
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Явно само на 5s лети, и като цяло дизайна сравнен с дизайна на 6 лично според мен е доста по-добре само където е леко шарено, но и преди не беше цветово добре ориентирано...малко да постегнат Cydia и ще може да си я направим по наш вкус 

iPhone 5S FW 7.1.2
И на мен това ми е надеждата ако не излезе опция за понижаване 

- Steve Jobs
- Steve Jobs