Струва ли си?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
the_sky

Струва ли си?

Мнение от the_sky »

Здравейте, приятели! Обръщам се към вас със следното питане: струва ли си сега, около Нова година, да си взема iPhone 4g втора ръка, или да заложа на нов HTC Desire X (например)? Мисълта ми е, много ли е стар?(на мен ми трябва главно за интернет, фейсбуци, инстаграми, разни такива, музика и макс 2-3 игри, нищо сериозно) Търсих на много места, но не успях никъде да намеря точни актуални мнения относно телефона, за това ви питам. Нямам пари за по - скъп, а откакто преди време имах iPod Touch 4 се влюбих в iOS. Това е, просто не ми се иска да имам друг телефон. Ясно е, че ще е с iOS 6, но тук е мястото да ви питам дали си струва. Благодаря ви!
Torev

Re: Струва ли си?

Мнение от Torev »

Каква сума си заделил за тази покупка?
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
the_sky

Мнение от the_sky »

Не повече от 340-350лв.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Става. Може и с iOS7 да е, зависи на какъв попаднеш. Моят, примерно, може да се "мести" на ОС по избор ;)
"Мисля-значи съществувам"
beaver

Мнение от beaver »

За тези пари или 4/4s , или някой уинодус телефон. В този ценови клас андройдите са ужасни,то не са забивания,то не е лаг,прегряване. Смело вземай ябълката,а ако е с iOS 6 , даже по-добре!

П.с.
В интернет магазините има и нови нокиа лумиа (720,625,620) за тези пари:)
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Wesselin

Мнение от Wesselin »

Привет колега,

Вариант ти е някой 4с за тия пари, но гледай да е с макс 6.1.3/4 нагоре вече им е малко трудно да се справят и ще се дразниш. Препоръчвам ти да видиш HTC Desire 500. За тези пари ще си вземеш нов с гаранция - телефона е супер ;) 4 ядра и т.н : ).

Поздрави
the_sky

Мнение от the_sky »

Говорим за 340-350, може да си се объркал. Desire 500 е от 420 нагоре. За 4с нямам пари, за съжаление. :)
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

http://prodavalnik.com/i/prodavam-telef ... -i36366615

Ето то чисто нов за 350 лв.

Ако разровя още малко сигурно ще намеря още.

Според от iPhone 4 и HTC Desire 500 , второто е по-добър вариант.
Проверки и консултации!
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Wesselin написа:Привет колега,

Вариант ти е някой 4с за тия пари, но гледай да е с макс 6.1.3/4 нагоре вече им е малко трудно да се справят.
Ко к'за ко? Как пък разбра, че 4S се справя зле с iOS 7, приятелката ми е с бял 4S и 7.0.4 и се справя чудесно. Пък и е шаренко кат за момиченце =)) :x

По темата :
Колега за този бюджет наистина най - добре HTC Desire 500 или iPhone 4, може да изникне някой 4S но той най - вероятно ще е заключен. На 4 - ката малко се мъчи iOS 7 и някой път забива, твой е избора дали ще изтърпиш да бави няколко секунди повече от iOS 6..
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
the_sky

Мнение от the_sky »

Ами за парите, с които разполагам ще си търся най - вероятно iPhone 4, обаче в гаранция(може и заключен към Глобул), защото вече веднъж си патих от подобни продукти. Ако някой предлага нещо може на ЛС. Иначе благодаря на всички за отговорите, темата продължава да стои, така че ако още някой иска да сподели мнение, с радост ще го прочета.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

iPhone 4 в гаранция няма да намериш! Друг е въпросът до кога смяташ да го ползваш този телефон, защото след има - няма година ще го спрат от подръжка и ще ти бъде скучен. Ще имаш ли пари за друг по-нов? НТС-то е страхотен телефон, но ти си знаеш!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
tribaleo

Мнение от tribaleo »

beaver написа:За тези пари или 4/4s , или някой уинодус телефон. В този ценови клас андройдите са ужасни,то не са забивания,то не е лаг,прегряване. Смело вземай ябълката,а ако е с iOS 6 , даже по-добре!

П.с.
В интернет магазините има и нови нокиа лумиа (720,625,620) за тези пари:)
Да ти кажа няма ценови клас в който андроид да не е ужасен...изключително неприятна операционна система...
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Да и сигурно 50% от света са идиоти или мазоисти, та ползват андроид. Така си плескате по някой път. Нека си набие кратуната с iPhone 4 FW 7.*.* и да се чуди кво да го прави после.
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Значи гледай сега, след като на всякакви боклуци от таблет за 20$ до на такъв за 400 слагат андроид няма как да няма и масово ползване на това...всяка евтина ширпотреба е с андроид....колкото до iPhone 4 с 7+ ...не знам какво очаквате от 3.5 годишен телефон....така чее тея андроидаджииски тъпотии не ми ги обяснявай...е жената си взе S4 mini ..еми това е за боклука...ще го пробвам с чист 4.2.2 да видим как ще се държи..но определено начина по който се разпространява андроид силно вслиае на качеството му...за мен това е една прекалено сложна боза...а телефон се взима за да ти върши работа и да е елементарен...всичко трябва да е като за идиоти...това са и предимствата на iOS направено възможно най-просто...всичко от което имам нужда е там и не ме предава никога и винаги реагира по начина по който очаквам да реагира и за който съм го купил - точка по въпроса.
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Благодаря, че отвори очите на тъп андроиджия като мен! :)) Все пак темата е какво свястно може да си купи момчето за 350лв. Трябва му за ФБ, Скайп, музика и игри.
А и Windows и Linox можеш да сложиш на всякаква машина, но това не ги прави боклуци! А относно крашове и забивания дай да не си говориме, че ако IOS беше толкова безпроблемна, нямаше да ги има тези форуми!
tribaleo

Мнение от tribaleo »

тъп андроидажия беше твое определение...всеки сам си избира с какво да си губи времето, аз време за губене нямам и затова съм направил моя избор..и за 4 години от както съм го направил проблем не съм имал ;) а сравнението за това на какви неща се слага андроид беше за да ти отговоря на 50% ...следващия път ще обяснявам всичко защото явно се изразявам прекалено сложно.
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Мерси, но не мисля, че имам нужда от обяснения. От 2008г. до сега си "губя времето" с Айфони. От две години си го губя и с андроидски устройства. Не са ми убили повече време.
Както и да е, преставаме с дискусията, че съвсем оспамихме темата на момчето!
TheSkorpion
Обратна връзка:

Мнение от TheSkorpion »

Мисля, че сега е моментът да вземеш айфон 4S. Няма значение с коя OS e - ъпвай смело. Скоро се очаква да излезе 7.1, тя ще оправи и лекия лаг, с който идва 7-цата. Така че няма за какво да се притесняваш, 4S ще е актуален поне още 2 години :)
iPhone 5 white version 8.1.3
iPad mini 2 Retina 8.1.3
iPod nano 6 gen 8 GB
Think Different...
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

/ОФФ

Мда, даже 10..
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
TheSkorpion
Обратна връзка:

Мнение от TheSkorpion »

Докато може да се ъпгрейдне ОС-а, телефонът си е готин, кво му е?
iPhone 5 white version 8.1.3
iPad mini 2 Retina 8.1.3
iPod nano 6 gen 8 GB
Think Different...
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Някои телефони са си готини и без ъпгрейд, ама капацитетът с дългия подпис трябва да се изкаже ;)
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Добре, капацитете с малък подпис. Все едно да кажеш, че 3G като няма ъпгрейд е готин телефон. Моля те не говори глупости. 4S-а до 1 година ще е в историята, ще изкара и iOS 8 и това ще е.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

И аз съм на мнение, че 4S не му трябва iOS 7, много е зле според мен, виждал съм на приятели и не искам да си помислям да го причиня на моя. Единственият проблем е, че искам да ресторна 6.0.1 но няма как :)) Между другото все още не мога да върна айпада на 5.1.1
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Той се справя с 7, но не е като 6. След като излезе 8, ако е с някой много товарещ дизайн, определено ще го забави доста.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

К'ъв товарещ дизайн те гони? Да не би 3Gs-а да го товари дизайна на 6.1.3 хаха, мисля че дизайна не играе голяма роля, друг въпрос е, че самата iOS 7 си е една такава, мудно се движи, не е пъргава като iOS 6
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Публикувай отговор