Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
sdimov написа:Изглежда проблема не е само в България. Леля ми живее в Италия и си е поръчала iPhone от ТИМ и каза, че като пристигнели щели да й се обадят, но от магазина не знаели какви цветове и кога точно ще ги имат. Предупредили я, че можело да е след коледа.
Епъл се изложиха тая година.
Проблема определено не е само в България.Братовчед ми е във Виена и е поръчал преди 3 седмици и никой не може да ми каже,кога ще му го доставят.Става въпрос за T-Mobile Austria и то при положение,че е предплатил там не знам си колко такси на стойност близо 200евро.Така че какво остава за Мтел )
Apple Mac mini late 2009 Server
Intel Core 2 Duo 2,53Ghz,4GB Ram,2x500GB HDD,nVIDIA GF9400 256MB DDR3
Mac OS X 10.9 Mavericks
Apple 20,1" LCD Cinema Display
Apple iPhone 5C 16GB White Mtel
Apple iPod nano 4GB 2nd Generation
1299 с iPhone XL ...хахахаха абе тея са на някакви мнооого мнооого тежки наркотици...аз го взех за 800 ...(имах 29лв отстъпка) не мога да повярвам ахахаххахах поскъпване с 57% хахахахахахаххахахаха нарочно го правят да не се купуват ли каква им е целта не знам?
Аз бях писал преди няколко дни имат проблем с доставките от Apple и се чуха слухове че ще се наложи да започнат работа с външен доставчик при който цената им е с 200 лв по-висока.
Но трябваше да го компенсират за тяхна си сметка, а не да ни го н**у***т на нас.
Както казах миналата седмица ориентирайте се към покупка от другаде