След Update на jailbreak-нат 4S до iOS 7.0.4 ....

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Square

След Update на jailbreak-нат 4S до iOS 7.0.4 ....

Мнение от Square »

Колкото и безумно да прозвучи, не направих backup на част от информацията от телефона (контакти, снимки, аудио записи и т.н) преди да го update-на с новата версия L-) . Нямам нищо в icloud-a. За съжаление по време на upgrade-a, нямах опция да направя backup, а единствено можех да върна телефона до фабричните му настройки, изтривайки всичко останало. Въпросът ми е дали някъде се е запазила част от информацията в телефона и мога ли да стигна до нея по някакъв начин X:) . Конкретно ме интресуват снимки и контакти. Мерси предварително
Soze

Re: След Update на jailbreak-нат 4S до iOS 7.0.4 ....

Мнение от Soze »

Ако нямаш бекъп забрави ! И винаги имаш активна опция за бекъп но ...
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Square

Мнение от Square »

Без да навлизам в спор, след като се свали версията и започна да се инсталира, в един момент на дисплея имаше картинка да се свърже телефона с iTunes. Така и направих. После ми изписа ,че телефонът е в "recovery mode" и или да върна телефона на първоначалните настойки или "cancel". Не пробвах втората опция, защото предположих ,че така или иначе телефона няма да работи в това преходно състояние и продължих с update-a. Кога е бил моментът за "активна опция за бекъп " ? :)
Така или иначе нямах големи очаквания, че може да се направи нещо, но трябваше да питам. Мерси за бързия отговор!
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Ако сега дадеш Erase iPhone , телефона ще се ресне и ще се деактивира, когато запали ще минеш по всички стъпки отново и ако имаш запазен бекъп в iCloud ще можеш да го върнеш в телефона без проблем !
П.П. всичко това се прави през WiFi а не през iTunes !
Публикувай отговор